GAME OF THRONES

Ο Kit Harington έκλαψε με το τέλος του ‘Game of Thrones’

Απ' ότι φαίνεται θα χρειαστείς κι εσύ χαρτομάντιλα.

Όταν ο Nikolaj Coster-Waldau είπε σε σκανδιναβική εκπομπή ότι φέτος το καστ του ‘Game of Thrones’ θα ακούει τις ατάκες του από ακουστικό στ’ αυτί, δεν τον πιστέψαμε. Και καλά κάναμε γιατί ο Kit Harington τους έδωσε στεγνά. Οι ηθοποιοί γνωρίζουν ήδη το τέλος.

O Harington βρέθηκε στην εκπομπή του BBC ‘The One Show’ στα πλαίσια προώθησης της νέας του μίνι σειράς ‘Gunpowder’ και ανέφερε ότι την περασμένη εβδομάδα, το καστ μαζεύτηκε για την πρώτη συνολική ανάγνωση των σεναρίων και έπεσε κλάμα.

“Έκλαψα στο τέλος. Δεν ήταν για κάτι συγκεκριμένο που θα συμβεί. Απλά πρέπει να θυμάστε ότι είναι οκτώ χρόνια – νομίζω κανείς δε νοιάζει πιο πολύ από εμάς. […] Ήταν ένας θεσμός μεγαλύτερος από κάθε άλλον στον οποίο μπορεί να έχω βρεθεί – το σχολείο, η δραματική σχολή, οτιδήποτε. Βουρκώνω και που το σκέφτομαι”.

“Θα είναι παράξενη χρονιά αυτή γιατί λες αντίο σε όλους και έχεις τις τελευταίες σου σκηνές με τον έναν και με τον άλλον. Και δεν είσαι μόνο εσύ δεμένος [με τη σειρά], είναι πάρα πάρα πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως”.

Πριν κάνεις τα δικά σου σενάρια για το τελευταίο επεισόδιο στα σχόλια, μπορείς να δεις ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά του ‘Game of Thrones’
Το ‘Game of Thrones’ σού είπε την αποκάλυψη του φινάλε μερικές σεζόν πριν
Ο Nicolas Cage έχει για πλάκα όλους τους ρόλους του ‘Game of Thrones’