GAME OF THRONES

Τρία πράγματα που μάθαμε σήμερα για το ‘Game of Thrones’

Εντός το πιο αναίτιο πόστερ που έχεις δει στη ζωή σου.

Την περασμένη εβδομάδα η Maisie Williams είπε στον Jimmy Kimmel ότι δεν άντεξε να κρατήσει το μυστικό του φινάλε του ‘Game of Thrones’ και το αποκάλυψε σε ένα και μοναδικό έμπιστο πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας στο ίδιο late night show και το γεγονός ότι σύσσωμο το καστ ξέσπασε σε κλάματα όταν διάβασε τον επίλογο.

Ούτε εμείς μπορούμε να κρατήσουμε το μυστικό που μάθαμε, οπότε έχει υπόψιν ότι αφού πρώτα σου δείξουμε το πρώτο επίσημο πόστερ του 8ου κύκλου και σε ενημερώσουμε για μια ενδιαφέρουσα έρευνα που σχετίζεται με τη σειρά, θα σου γράψουμε και για ένα φρέσκο spoiler από τα γυρίσματα.

Μην ανησυχείς ωστόσο – θα σε προειδοποιήσουμε ξανά την κατάλληλη στιγμή για να βγεις το άρθρο, αν και μάλλον δεν έχει υπάρξει πιο αυτονόητο spoiler από αυτό.

Προς το παρόν όμως έχουμε και λέμε:

1. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΙΤΙΟ ΠΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ;

Αγαπητό ΗΒΟ,

Ξέρουμε ποιοι Οίκοι διεκδικούν τον θρόνο. Δεν μας έχουν μείνει και πολλοί άλλωστε. Επειδή κάθε φορά που βγάζεις κάτι επίσημο χάνουμε δέκα χρόνια από τη ζωή μας, προσπάθησε όσα θα ακολουθήσουν να μην σπαταλούν τον χρόνο μας. Είσαι το καλύτερο.Εν

Με αγάπη,

PopCode

2. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ‘GAME OF THRONES’;

Μια νέα έρευνα που έγινε σε 3.000 Αμερικανικούς – μισοί άνδρες, μισές γυναίκες από 18 έως 44 ετών – από την εταιρεία επενδύσεων Acorns για το ετήσιο Money Matters Report τους, βρήκε ότι το 76% δεν θα παρακολουθούσε τον τελευταίο κύκλο της σειράς εάν είχε ως αντάλλαγμα 1.000 δολάρια. Αντιθέτως μόλις το 41% θα έκοβε τον καφέ για έναν χρόνο, ενώ ένα ταπεινό 38% θα ήταν πρόθυμο να εγκαταλείψει το Ίντερνετ για μία εβδομάδα.

***

Κάπου εδώ μπορείς να αποχωρήσεις εάν δεν θες να ξέρεις ακόμα και την πιο αναμενόμενη είδηση για την 8η σεζόν. Ακολουθεί spoiler.

***

3. ΛΙΩΜΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ (TOY WINTERFELL)

Σου έχουμε ήδη πει ότι εδώ και εβδομάδες το Winterfell περνάει μεγάλα ζόρια. Όταν χτίστηκαν για πρώτη φορά οι προμαχώνες του κάστρου ενώ στο παρελθόν έμπαιναν με CGI, ξέραμε ότι κάποιος θα έπρεπε να τους γκρεμίσει θεαματικά. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής εχθρός – Cersei ή Night King; – δεν αρκέστηκε σ’ αυτό όμως. Σε νυχτερινά γυρίσματα του περασμένου μήνα η παραγωγή έβαλε στο Winterfell μια φωτιά που έκαιγε όλο το βράδυ.

Νέες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν χθες από τον λογαριασμό Twitter GoTlike Location δείχνουν το θέαμα που θα ακολουθήσει της μεγάλης μάχης – δηλαδή πτώματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την περιοχή, τα μαύρα στίγματα που βλέπεις από μακριά είναι πτώματα που καλύπτουν τα χιόνια του κάστρου.

Τα γυρίσματα της μάχης του Winterfell έχουν πάρει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε φαίνεται ότι μπορείς να περιμένεις κάτι επικό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Game of Thrones: Τα γυρίσματα μαρτυρούν μια μεγάλη αντιπαράθεση
Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά
9 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 8ο κύκλο ‘GoT’
Ξέρουμε πού διαδραματίζεται η 1η σκηνή της πρεμιέρας (και εγκρίνουμε)
Έχουμε το πρώτο μεγάλο σπόιλερ του 8ου κύκλου ‘Game of Thrones’
Το King’s Landing έκρυβε ένα στοιχείο για το τέλος του ‘Game of Thrones’ (μέχρι σήμερα)