Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP
GAME OF THRONES

Η Rose Leslie πέταξε τον Kit Harington έξω για να μην της κάνει σπόιλερ

Αυτή και στο παγκάκι θα σε βάλει να κοιμηθείς.

Μπορεί ο Jon Snow να μην έζησε καλά κι εμείς καλύτερα με τον πρώτο του έρωτα, αλλά στην πραγματική ζωή ο Kit Harington ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Rose Leslie που υποδύθηκε την Ygritte και μάλιστα μέσα στους ερχόμενους μήνες θα διακοπούν τα γυρίσματα του ‘Game of Thrones’ για να γίνει ο γάμος τους με καλεσμένους όλο το καστ.

Η κοινή ζωή των δύο ηθοποιών πάντως δεν έχει καταφέρει να απομυθοποιήσει το τέλος της σειράς στα μάτια της Leslie. Για την ακρίβεια, η πρωταγωνίστρια του εξαιρετικού ‘Good Fight’ περιμένει με αγωνία το φινάλε όπως οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί και δεν έχει καμία όρεξη να μάθει λεπτομέρειες νωρίτερα.

Στη συνέντευξή της στο ‘Late Night with Seth Meyers’, η Leslie αποκάλυψε στον παρουσιαστή ότι χρειάστηκε να πάρει έκτακτα μέτρα όταν ο αρραβωνιαστικός της πήρε τα σενάρια στα χέρια του το καλοκαίρι (στο iPad του συγκεκριμένα). Υπό το κράτος φόβου μη τυχόν και καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τις αντιδράσεις του Harington, μιας που όπως λέει ξέρει να διαβάζει το πρόσωπό του, η ηθοποιός τον έστειλε να συνεχίσει την ανάγνωση στο κοντινό καφέ.

Δες το απόσπασμα της συνέντευξης:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Game of Thrones: Τα γυρίσματα μαρτυρούν μια μεγάλη αντιπαράθεση
Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά
9 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 8ο κύκλο ‘GoT’
Ξέρουμε πού διαδραματίζεται η 1η σκηνή της πρεμιέρας (και εγκρίνουμε)