ONEFUN

Πέντε αστεία με τα οποία γέλασε μόνο ο Θωμάς Ζάμπρας

Σκληρό αλλά αληθινό 'Εγώ Γέλασα', αφιερωμένο στις άβολες στιγμές ενός stand up κωμικού.

Όπως και να το δει κανείς, το χιούμορ είναι ένα εντελώς υποκειμενικό θέμα. Κάτι που φαίνεται αστείο στον τάδε, μπορεί να κάνει τον δείνα να ακούει γρύλους και κάτι που τον Χ τον κάνει να ξεκαρδίζεται, μπορεί να αφήνει τον Ψ με φάτσα Άγγελου Αναστασιάδη. Βέβαια αν σε λένε Ψ, έχεις μεγαλύτερα προβλήματα από το ποιο αστείο θα σε κάνει να γελάσεις (ορίστε, να ένα εξαιρετικό παράδειγμα κακού αστείου).

Διαβάστε περισσότερα

42 cult φωτογραφίες από τα εγκαίνια του Μετρό το 2000

Καραμανλής με ψευτοχαίτη, υπέρλαμπρος Λαλιώτης και Σουγκλάκος χωρίς κανένα λόγο. Και όλα αυτά, σαν σήμερα.

Σαν σήμερα, πριν από 19 χρόνια, το χάσμα μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης μεγάλωσε κι άλλο, ως αποτέλεσμα των κινήσεων της ανεύθυνης πασοκικής κυβέρνησης, που έφερε το Μετρό στο νότιο κομμάτι της χώρας. Η ίδια μέρα, ήταν με μεγάλη διαφορά και η καλύτερη μέρα στη ζωή του Κώστα Λαλιώτη. Το υπουργικό του φωτο-άλμπουμ, που μέχρι τότε περιοριζόταν μόνο σε κάτι κουστουμάτες φωτογραφίες μπροστά απ' τον ταλαίπωρο μετροπόντικα, συμπληρώθηκε και με μερικές απ' τις πιο fancy πόζες του, 500 μέτρα κάτω απ' τη γη.

Διαβάστε περισσότερα

Τα σχόλια ενός μέσου Έλληνα οπαδού μετά την ήττα του Τσιτσιπά

Γιατί ρε Στέφανε δεν έβαλες αρκετή ψυχή στο backhand;

Άλλοι πήραμε την άδεια από τη δουλειά μας, άλλοι ανοίξαμε τηλεοράσεις στη δουλειά μας, άλλοι βγάλαμε κρυφά τα ραδιόφωνα από το πηγάδι σάματις ακούγαμε το BBC φοβούμενοι μήπως περάσει ο Γερμανός αξιωματικός. Να ξεχάσουμε λίγο τον ΕΝΦΙΑ κα τα βάσανά μας. Είπαμε, λοιπόν, όλοι οι Έλληνες να κάτσουμε να δούμε ένα Australian Open σαν άνθρωποι. Θαρρείς και δεν έχουμε άλλη δουλειά εμείς. Θαρρείς και δεν έπαιζε το απόγευμα ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία.

Διαβάστε περισσότερα

Το άδοξο τέλος του πρώτου γυμνού εστιατορίου

Οι Παριζιάνοι δεν στήριξαν την ιδέα της εξόδου για φαγητό χωρίς ρούχα.

Ήταν Νοέμβρης του 2017 όταν το εστιατόριο O'Naturel άνοιξε για πρώτη φορά τη διακριτική πόρτα του για να υποδεχτεί τους Παριζιάνους που θα τολμούσαν να δοκιμάσουν ένα κυριολεκτικό γυμνό γεύμα.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφράσαμε μεγάλα metal τραγούδια σε ρεμπέτικα

Sabbath, Maiden και hard rock σεκλέτια βγαλμένα από την κόλαση.

Αλάνηδες με τζιν σωλήνες και σερέτες με στάμπες Maiden στην πλάτη, αυτά ονειρευτήκαμε και αυτά προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήσαντο σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Διαβάστε περισσότερα

8 πολιτικά #10yearchallenge που θα σου κάψουν το μυαλό

Από το ΠΑΣΟΚ και τον Λεβέντη μέχρι τον αγέραστο εντρεπρενέρ Πατούλη.

Γίνεται παγκόσμιος χαμός πανικός πανζουρλισμός με το #10yearchallenge και είπαμε να παίξουμε και εμείς εδώ λίγο με τη φάση, αλλά όχι με τα μούτρα μας που δεν ενδιαφέρουν και κανέναν, αλλά με τα μούτρα των πολιτικών, που ενδιαφέρουν πολλούς.

Διαβάστε περισσότερα

'Πύλες του Ανεξήγητου': καταβύθιση στην πιο ανεξήγητη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης

Δώδεκα φωτογραφίες εξωγήινου κάλλους και αλήθειας.

Η εκπομπή του Κώστα Χαρεδαβέλλα με το όνομα 'Οι Πύλες του Ανεξήγητου' ήταν μια από τις βασικές ενασχολήσεις μου το Σαββατόβραδο, την εποχή της πρώτης εφηβείας, τότε που δεν επιτρεπόταν να γυρίσω σπίτι μετά τις 12. Τι ήταν για μένα οι 'Πύλες του Ανεξήγητου';

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man