ONEFUN

Τα 5 στάδια της θλίψης όταν δεν βλέπει το story σου στο Instagram

Στήριξη στη δοκιμαζόμενη νεολαία μας.

Άπατο story δεν είναι αυτό που δεν το έχει δει κανείς, είναι αυτό που δεν το έχει δει αυτή. Και επειδή το άπατο story είναι ένας μικρός θάνατος, πρέπει να μάθεις να τον διαχειρίζεσαι, να τον ξεπερνάς και να μην πέφτεις στην παγίδα του "γιατί σε μένα, ΓΙΑ-ΤΙ-ΣΕ-ΜΕ-ΝΑ";

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αλέφαντος είδε και σχολιάζει έξαλλος το Bohemian Rhapsody

Ποιοι Κουήν μωρέ τώρα, πλάκα κάνουμε; Γελάει το σύμπαν όλο, τι να λέμε τώρα.

Βασίλισσα και παραμύθια τώρα, ποια βασίλισσα, έτσι είναι οι βασίλισσες; Σαν την ΑΕΚ που πήρε ένα κύπελλο πριν κατό χρόνια για να κλαίνε ακόμα ο Μπουλμέτης και οι άλλοι που κάνανε τους βουλευταράδες, ο Βούρος, ο Πάντζας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 10 είδη του Έλληνα σχολιαστή στο YouTube

Κυκλοφορούν και είναι έξαλλοι.

Είναι οι ήρωες της καθημερινότητάς μας. Πιθανολογώ ότι σε μέλλον όχι πολύ μακρινό  η Google θα καταλάβει ότι μπορεί να κερδίσει περισσότερα λεφτά εκμεταλλευόμενη τους σχολιαστές των βίντεο του YouTube, παρά από τα ίδια τα βίντεο. Εδώ τους παραχώσαμε σε 10 κατηγορίες ξέροντας μεν πως απειλούμαστε από την οργή τους, αναλογιζόμενοι δε το ιστορικό μας καθήκον.

Διαβάστε περισσότερα

Χάρης ή Μπάμπης; Ένα όνομα, δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι

Το ποιο κομμάτι του Χαράλαμπου θα κρατήσεις είναι μια απόφαση που κρίνει το υπόλοιπο της ζωής σου.

Χαράλαμποι υπάρχουν πια στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες και μόνον εκεί. Ο Χαράλαμπος πρέπει να διασπαστεί.  Το ξέρουν οι γονείς, το ξέρει ο νονός, το ξέρει ο παπάς, το ξέρει κι ο Άγιος στον τοίχο της εκκλησίας, όλοι το ξέρουν. Το όνομα που μόλις έχουν δώσει στον μικρό θα αυτοκαταστραφεί αμέσως μετά την έξοδο από την εκκλησία.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Burger King κέρασαν τα McDonald's το τρολάρισμα της χρονιάς

Κάποιος να δώσει στον Kanye West το Big Mac της παρηγοριάς.

Δύσκολο πράγμα το marketing και πολλές φορές άτσαλο. Αρκετές εταιρείες προσπαθούν να το παίξουν 'κουλ' για να περάσουν το μήνυμα που θέλουν και να αυξήσουν τη βάση του κοινού τους, όμως τις περισσότερες φορές, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που επεδίωκαν.

Διαβάστε περισσότερα

Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι δουλειά κάνει η Χριστίνα Μπόμπα

Τσεκάροντας τις φωτογραφίες της.

Είναι παντού, δεν ξέρουμε τον λόγο, αλλά είναι παντού. Και φαίνεται να έχει και πολλά λεφτά. Οπότε αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε γιατί, πώς κι έτσι, ποια είναι, τι ακριβώς κάνει στη ζωή της;

Διαβάστε περισσότερα

Πόσους νεκρούς αφήνει πίσω της η Τατιάνα κάθε εβδομάδα

Παρακολουθήσαμε το 'Μαζί σου' και μετρήσαμε πόσα πτώματα χωράνε σε μια εβδομάδα εκπομπών.

Ας πούμε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι και το ακριβές συνώνυμο της ποιοτικής τηλεόρασης. Εκείνη ήταν άλλωστε που, μαζί με την Χριστίνα Λαμπίρη, καθιέρωσε την λεγόμενη μεσημεριανή ζώνη στα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής τιβί.

Διαβάστε περισσότερα
6 7 8 9 10 11 12
POP για τις δύσκολες ώρες

Ένας θρύλος της Disney μάς σχεδιάζει την ιστορία του Mickey

Ο Eric Goldberg, μας σχεδιάζει την ιστορία του πρώτου πραγματικού σταρ του Χόλιγουντ.

Το τέλος της εποχής των torrents

Η πειρατική σημαία στο διαδίκτυο κυματίζει μεσίστια. Θα ζήσουμε τη στιγμή που θα αποσυρθεί για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;

Social Man
PROMO