Sabrina Lantos/Netflix © 2022.
ΛΙΣΤΕΣ

Netflix Top 10: Αυτές τις ταινίες και σειρές βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Αυτή την εβδομάδα το Νο.1 του Netflix είναι το πιο προβλέψιμο, αλλά έχουμε και νέες εισαγωγές. Ανάμεσά τους και μία αιφνίδια χριστουγεννιάτικη ταινία (;).

Το Netflix είχε ήδη γίνει μέρος της καθημερινότητας χιλιάδων νοικοκυριών, αλλά τη χρονιά του lockdown απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη θέση στη ζωή μας. Δυστυχώς η πανδημία μάς στέρησε τελικά κάποιες από τις αγαπημένες μας σειρές που είχαν ήδη ανανεωθεί, αλλά ο κατάλογος συνεχίζει και μεγαλώνει.

Αυτή την εβδομάδα το Νο.1 του Netflix είναι το πιο προβλέψιμο, αλλά έχουμε και νέες εισαγωγές στο Top 10.

#10 Intimacy

Το σεξ βίντεο μιας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο. Πρωταγωνιστεί η Itziar Ituño του Casa de Papel.

#9 Too Close For Christmas

Μια χριστουγεννιάτικη ταινία τρεντάρει στο Netflix τον Ιούλιο. Ο θεός κι η ψυχή μας.

#8 Love & Gelato

Αφήνω την αγάπη, κρατάω το gelato.

#7 Man vs. Bee

Κάποιος στο Netflix έχει βεντέτα με τις μέλισσες. Πρώτα η μέλισσα που σκότωσε τον Λόρδο Bridgerton και στοίχειωνε τον γιο του, Anthony, για την επόμενη δεκαετία της ζωής του. Τώρα ο Rowan Atkinson πρωταγωνιστεί σε ρόλο άνδρα με το καθήκον να προσέχει ένα σπίτι, μόνο που μία μέλισσα κοντεύει να τον οδηγήσει στην τρέλα και δε θα σταματήσει μέχρι να την εξωθήσει από το κτίριο.

Δεν έχω δει ακόμα την ταινία αλλά δεν πρόκειται να αντισταθώ στο πιο λαστιχομούρη Βρετανό, ειδικά όταν πρόκειται να βάλει φωτιά σε σπίτι (!) για μία μέλισσα.

#6 Peaky Blinders: Season 6

Το μεγάλο φινάλε του Peaky Blinders – μέχρι τουλάχιστον την ταινία που έπεται – μίας σειράς που συνεπήρε τον πλανήτη και άνοιξε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες μπαρμπέρικα. Οι Peaky fokin’ Blinders ανεβαίνουν στο Netflix για τον τελικό τους γύρο.

#5 The Equalizer 2

Ο Antoine Fuqua κηνοθετεί ξανά τον Denzel Washington στον ρόλο του Robert McCall. Αυτή τη φορά θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της κολλητής του φίλης και συνεργάτιδος, Susan Plummer. Δεν μπλέκεις.

#4 The Man From Toronto

Βάσει συντελεστών ήξερα πως η ταινία δεν είχε πολλές πιθανότητες να είναι καλή, αλλά δεν μπορώ να πω όχι στον Woody Harrelson. Έπαιξα κι έχασα λοιπόν.

#3 The Umbrella Academy: Season 3

Τέτοιο καλιμπράρισμα από πρώτη σε δεύτερη σεζόν σπανίως έχω ξαναδεί. Η υποψήφια για 6 βραβεία Emmy σειρά που βασίστηκε στα βραβευμένα, χορταστικά κόμικ του Gerard Way (ναι ναι, του frontman των My Chemical Romance) και του Gabriel Bá, συνεχίζει με τη δυσλειτουργική αλλά υπερηρωική οικογένεια των Hargreeves, και αυτή τη φορά οι αντίπαλοί τους είναι η εναλλακτική ακαδημία/οικογένεια υπερηρώων – η Sparrow Academy.

#2 Manifest: Season 3

Μετά από μια ταραχώδη πτήση, οι επιβάτες της πτήσης Montego Air Flight 828 προσγειώνονται ανακουφισμένοι. Μόνο που θα διαπιστώσουν πως, για τους φίλους και τις οικογένειές τους, έχουν περάσει πέντε χρόνια. Οι ίδιοι και ο κύκλος τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους πραγματικότητα, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι μάλλον είναι προορισμένοι για κάτι μεγαλύτερο. Άλλο ένα wannabe Lost.

#1 Stranger Things 4

Όπως πάντα, οι Αδελφοί Duffer κατάφεραν να κάνουν ένα πολύ δυνατό φινάλε, μετά από μία σεζόν με φοβερές ανισότητες. Part 5, μην αργείς.