ΣΚΑΪ
SURVIVOR

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor. Και τώρα ποιος θα φταίει για όλα;

Ο παίκτης που κατηγορήθηκε για οτιδήποτε γινόταν στον Άγιο Δομίνικο, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες ως «νικητής».

Ποιος να το περίμενε, έτσι; Όταν ξεκινούσε το Survivor, τον περασμένο Δεκέμβριο, ουδείς υπολόγιζε στη δυναμική του Τριαντάφυλλου. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο τραγουδιστής θα αντέξει με το ζόρι ένα μήνα στον Άγιο Δομίνικο, την ώρα που ο στόχος του ίδιου μπαίνοντας στο παιχνίδι ήταν απλά να μη φύγει πρώτος.

Βλέποντας τον εαυτό του να ψηφίζεται ως υποψήφιος για αποχώρηση από το πρώτο κιόλας συμβούλιο του νησιού, ο Τριαντάφυλλος σίγουρα θα αγχώθηκε. Θα πίστεψε ότι μπορεί και να ετοιμάσει βαλίτσες, πριν καλά καλά προλάβει να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor. Το κοινό, όμως, είχε άλλη γνώμη.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πραγματικός νικητής του Survivor

Τα χρήματα που κερδίζει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor

Οι Τετάρτες τους τελευταίους μήνες είχαν ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο. Κάποια στιγμή χάσαμε ακόμη και το μέτρημα. Το κοινό τον κράτησε μέσα δέκα φορές, όμως, η ενδέκατη φορά, έξι μήνες μετά, ήταν και «φαρμακερή», με τον Ντάφυ να αποχωρεί από το Survivor.

Πώς φεύγει; Ως απόλυτος νικητής. Τόσο χρηματικά, μιας και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται κατάφερε να μαζέψει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ, όσο και σε δημοτικότητα, αφού το πρόσωπό του ήταν νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social media, αλλά και στις τηλεοπτικές εκπομπές όλο αυτό το διάστημα.

Το θέμα, όμως, τώρα είναι ποιος παίκτης θα μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού στις επόμενες εβδομάδες που θα διαρκέσει το παιχνίδι. Με τον τελικό του Survivor να είναι προγραμματισμένος στις 7 Ιουλίου, έχουμε ακόμη δρόμο, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να αντικατασταθεί ο Ντάφυ.

Μπορεί μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης να υπάρχουν αθλητικοί παίκτες, όμως, κανείς τους δεν μπορεί να προσφέρει το «τηλεοπτικό σόου» που μας χάρισε ο Τριαντάφυλλος, όλους αυτούς τους μήνες της καραντίνας. Το παιχνίδι περιστρεφόταν γύρω από το πρόσωπό του, με την πλειοψηφία των παικτών να τον κατηγορεί για σχεδόν ό,τι συνέβαινε στον Άγιο Δομίνικο. Για τις ήττες της ομάδας, μέχρι και τις καιρικές συνθήκες στο νησί. Απομονώθηκε, χλευάστηκε, έμεινε χωρίς φαγητό, όμως δεν το έβαλε κάτω.

Από ένα σημείο και μετά δεν του προκαλούσε τίποτε αίσθηση, φτάνοντας στο σημείο να αντιμετωπίζει οτιδήποτε του συνέβαινε με χιούμορ. Και κάθε, μα κάθε φορά η αντίδρασή του έδινε αφορμή για σχόλια, αλλά και τη δημιουργία επικών memes στα social media.

Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν, αποχώρησε ως ο όγδοος καλύτερος παίκτης του φετινού Survivor, σε μια χρονιά που σχεδόν κανένας από τους υπόλοιπους δεν έχει κερδίσει τη μαζική αποδοχή του κοινού. Αλήθεια, έχει κανένα νόημα το παιχνίδι πλέον;