ΦΑΓΗΤΟ

12 εξωγήινες κατασκευές για να γιορτάσεις (έστω με το μάτι) την Παγκόσμια Ημέρα Μπέργκερ

Αν ξέρουμε κάτι καλά εδώ στο Oneman είναι να τιμούμε τις παραδόσεις και να κάνουμε τα σάλια σας (και μας) να τρέχουν. Σήμερα θα τιμήσουμε τα μπέργκερ.

Δεν ξέρουμε αν το ‘χεις προσέξει, αλλά διάγουμε μια εβδομάδα στην οποία με αργές και σταθερές κινήσεις χτίζουμε το μομέντουμ για την μεγάλη σημερινή γιορτή. ’28 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Μπέργκερ’, γράφουν όλα τα ενημερωμένα ημερολόγια και το Oneman έχει ήδη ρίξει δύο πιστολιές.

Την Τετάρτη γράψαμε για το μπέργκερ του Μπαρ Μπεε Κιου που σπέρνει τον πανικό στα μήκη και τα πλάτη του λεκανοπεδίου. Ένα μπέργκερ που ανάγκασε τον ατρόμητο Στέφανο Τριαντάφυλλο να μονολογήσει, “Σοβαρό μπέργκερ. Θα έκανε και τον Ρον Σουόνσον να κοκκινίσει. Και σνίτσελ και λουκάνικο και μπέικον; Θεέ μου; Πέθανα και πήγα στον παράδεισο; Χαίρε ΜΠΑΡ ΜΠΕ ΚΙΟΥ οι βουλωμένες αρτηρίες μου σε χαιρετούν”.

Κοιτάξτε εδώ κατάσταση:

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Χρήστος σκέφτηκε, “χμ, τι να κάνω την Παρασκευή, τι να κάνω την Παρασκευή, ε ας τους αποτελειώσω” και μίλησε για το μπέργκερ που θα συγκινούσε κάθε γνήσιο Αμερικάνο βλάχο.

Το νέο δημιούργημα του Burger Joint, το Redneck Jack burger, λανσάρεται από σήμερα και χωράει μπιφτέκι από Black Angus beef, τυρί emmental, μία μαγιονέζα από καπνιστές πιπεριές chipotle, crispy onion, μία φανταστική bacon-bourbon μαρμελάδα από κρεμμύδι, bacon, καστανή ζάχαρη και bourbon και την ολοκαίνουρια bourbon glaze σάλτσα με ginger, bourbon και soy sauce.

Παιδιά, τι θα λέγατε να ηρεμήσουμε λιγάκι; Όχι, δεν ηρεμείτε τώρα; Εντάξει, πάρτε άλλα είκοσι μπέργκερ που μετατρέπουν κάθε μέρα και σε μια μικρή γιορτή του πολιτισμού και της καταβρόχθισης.

Χρόνια πολλά παιδιά. Μεγάλη γιορτή σήμερα.

ΕΝΑ DOUBLE PEANUT BUTTER AND JELLY BURGER

ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ Ή ΕΝΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ;

 

ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ…

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΣΠΑΘΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

BEARNAISE, ΛΟΙΠΟΝ

ΕΝΑ VEGGIE BURGER ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΤΣΙΖΑΚΙ ΜΩΡΕ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ

Ω ΓΑΜΩΤ’, ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ MAC AND CHEESE ΣΤΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΤΟΥ

 

BLACK MAMBA

ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ

Χρόνια πολλά είπαμε; Χρόνια πολλά!