Μια μικρή ματιά σε ένα υπέροχο bar στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, εκεί όπου οι αρετές και ο πήχης του World Class είναι πολύ υψηλά. Ο Gui Jaroschy εξηγεί το πώς έφτασαν εκεί.
Ξεκινάμε μικρά "μαθήματα" cocktail making με κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Τους τρόπους μέτρησης των ποτών. Καλως ήρθατε στην ιντερνετική τάξη του World Class.
Η Δώρα Τσαμπάζη σε ένα ψητοπωλείο που δεν το 'πιάνει' το μάτι σου, κάπου στα στενά της Κάτω Τούμπας, βρήκε το πιο υπέροχο γεμιστό μπιφτέκι που έχεις φάει ποτέ στη ζωή σου.
Παίρνουμε μια γεμάτη γουλιά από τον κόσμο του Heineken Star Serve, ενός προγράμματος που βάλθηκε να μας μάθει να σερβίρουμε τις μπύρες μας με τον ιδανικό τρόπο.