Πως περνάς από τα παιδικά τραύματα με τις φακές της μάνας σου σε έναν άνευ ορίων φετιχισμό με το συγκεκριμένο όσπριο. (Μια απάντηση στον Ηλία Μαμαλάκη)
Με την καλή έννοια που λένε. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος πήγε στο Lalibela, το αιθιοπικό εστιατόριο της Αθήνας, έκανε τον Καπαμαρού και έφαγε το πιο διαφορετικό (και ενδιαφέρον) φαγητό στην μακρόχρονη καριέρα του.
Η Δώρα Τσαμπάζη μας συστήνει τον μπουφέ του La Place Mignonne στη Θεσσαλονίκη, ένα κλασικό αμερικάνικο πρωινό, ακόμα και για αυτούς που δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι το πρωί της Κυριακής.
Με έναν εξαίρετο καλεσμένο αλλά και μία λογοτεχνική έκπληξη, η Αθήνα υποδέχτηκε την δεύτερη φάση του World Class στο δρόμο προς τον ελληνικό και τον παγκόσμιο τελικό.
Ο αστικός μύθος λέει ότι υπάρχει ένα bar restaurant με έναν κήπο-όαση που έχει φέρει αέρα Manhattan και ένα food truck στο κέντρο της πόλης. Όλα ισχύουν.
Είναι σαν τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Όταν την ανακαλύψεις είναι που θα δεις την εικόνα ολοκληρωμένη. Γιατί το γιαούρτι ήταν γυναικείο απλά μέχρι να το ανακαλύψουμε.