Black Coffee: Η μεγαλειώδης εμφάνιση του διάσημου DJ και το αξέχαστο party με Grey Goose vodka
Μια βραδιά από την οποία δεν έλειψε κανείς.
- 24 ΑΠΡ 2023
Μια βραδιά από την οποία δεν έλειψε κανείς.
Ζώντας σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που φημίζεται για τον ήλιο της και που η πρόσβαση στη φύση και τη θάλασσα είναι εύκολη ακόμα και όταν μένεις στην Αττική, οι μικρές, καλοκαιρινές στιγμές είναι παντού. Και μπορούμε να τις δημιουργήσουμε μόνοι μας, απλώς αυτοσχεδιάζοντας με αυθορμητισμό.
To Ratatouille είναι μια παραδοσιακή συνταγή στην περιοχή της Νότιας Γαλλίας μια εκδοχή της οποίας ξέρουμε καλά και στην Ελλάδα.
Ξέρεις τι είναι καλύτερο από μια απλή μπριζόλα που ψήθηκε σε μια οποιαδήποτε ψησταριά; Μια μπριζόλα που έχει ψηθεί σε μία μαντεμένια ψησταριά κάρβουνου -που μπορείς να ακουμπήσεις στη μέση του τραπεζιού- και κάνει το κρέας σκέτο λουκούμι με τέλεια καπνιστή γεύση και θεϊκή κρούστα στο εξωτερικό, ενώ το κρατάει απίστευτα ζουμερό στο εσωτερικό.
Μπορεί να έχεις συνδέσει την πίτσα με την Ιταλία, όμως η γερμανική εκδοχή της είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη.
Γρήγορο, απλό και πάρα πολύ αποτελεσματικό.
Αμελέτητα ταύρου, κεφάλι αρνιού και βραστό χέλι μαγειρεμένο σε κρύο ζελέ; Ο απόλυτος μεζές για συνοδευτικό με την μπύρα σου. Ή και όχι.
Υπάρχει ένα τρικ για να το κάνεις εύκολα, γρήγορα και με απολυτή ακρίβεια.
Στις Σάπες Ροδόπης, η Μέλισσα αποτελεί κοινό μυστικό για τους καλοφαγάδες από το 1964. Επικά πολίτικα μπιφτέκια, κρέας στα κάρβουνα και παραδοσιακά μαγειρευτά της περιοχής, όπως τσιγεροσαρμάδες και τας κεμπάπ.
Θέλουν προσοχή, μεγάλη προσοχή.
Ένα γαστρονομικό ταξίδι με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Sauvage, του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου Estrella στο Hyatt Regency Thessaloniki.
Η ιστορία πίσω από το ταϊβανέζικο ρόφημα και ο λόγος για τον οποίο η Google έκανε ολόκληρο αφιέρωμα σε αυτό.
Από το βιετναμέζικο σουβλάκι μέχρι το ceviche και το γερμανικό λουκάνικο, αυτό είναι ένα ταξίδι στα καλύτερα street food έξω από τα σύνορα.
Παραμένει ίδιο εδώ και 60 χρόνια, χωρίς όμως να αποτελεί ιδανική λύση – μάλλον το αντίθετο.
Τα κόλπα των διάσημων σεφ της Ιταλίας που μπορείς να τα αντιγράψεις και στην κουζίνα σου.