ΦΑΓΗΤΟ
SPONSORED

Πώς μέσα από μια μπουκιά τυριού μπορείς να ταξιδέψεις ως τις Άλπεις

Το φαγητό έχει κάτι το μοναδικό: μπορεί να οξύνει τις αισθήσεις σου και να σε ταξιδέψει σε κόσμους που βρίσκονται πολύ μακριά σου. Τα τυριά της ALPILAND το κάνουν και με το παραπάνω.

Οι Αυστριακές Άλπεις αποτελούν ένα μέρος με μοναδική φυσική ομορφιά, που διακρίνεται, μεταξύ άλλων, για το ποιοτικό γάλα, την πρώτη ύλη δηλαδή από την οποία φτιάχνονται τα ξακουστά τυριά του. Η ποικιλία είναι τεράστια. Edam, Gouda, Emmental, Mozzarella και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Όλα αυτά τα μοναδικά τυριά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, μπορούν να φτάσουν καθημερινά στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Κι αυτό χάρη στην ALPILAND, η οποία, έχοντας ως πρώτη ύλη το αγνό γάλα των Άλπεων, έχει όραμα να προσφέρει στο ελληνικό κοινό τα καλούδια που παράγονται μόνο εκεί.

Ποια είναι η ιστορία πίσω από την εταιρεία και με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε ένα νοητό ταξίδι στις Άλπεις και να μετακινηθούμε στον τόπο, όπου συλλέγεται και παράγεται η πρώτη ύλη για όλα αυτά τα μοναδικά τυριά που φτάνουν στην Ελλάδα;

Οι Αυστριακές Άλπεις, οι οικογενειακές φάρμες και το αγνό γάλα

Άλπεις

Αυτό το μοναδικό ταξίδι σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος γεύση, μυρωδιές, καθαρό αέρα, ήχους από τα γάργαρα νερά των πλαγιών και εμπειρίες ξεκινά από τους πρόποδες των Άλπεων.

Εκεί, στις μικρές οικογενειακές φάρμες της περιοχής, εδώ και 120 χρόνια, οι κτηνοτρόφοι φροντίζουν για τη διατροφή και την ευημερία των ζώων. Έτσι παράγεται η πρώτη ύλη. Και αναφερόμαστε φυσικά στο ποιοτικό γάλα από το οποίο δημιουργούνται τα τυριά ALPILAND.

Αυτή η διαδρομή γίνεται νοητά, μέσω της νέας καμπάνιας της εταιρίας που οπτικοποιείται με μια γραφιστική αισθητική και συνδυάζεται με ήχους και μικρές περιγραφές που γεννούν εικόνες στο μυαλό.

Μια νοητή διαδρομή μέσα από μια μπουκιά τυριού

Το φαγητό έχει κάτι το μοναδικό: μπορεί να οξύνει τις αισθήσεις μας και να επαναφέρει αναμνήσεις και εμπειρίες που ούτε εμείς πιστεύαμε πως υπήρχαν στο μυαλό μας.

Έτσι, λοιπόν, η ALPILAND, προσφέροντας όλα αυτά τα μοναδικά τυριά (Edam, Gouda, Emmental, Mozzarella, Κεφαλοτύρι, Αγελαδινό και Κατσικίσιο τυρί για σαγανάκι) συνθέτει έναν πολύ όμορφο καμβά για να δημιουργήσουμε μοναδικές γευστικές εμπειρίες, πολύ νόστιμες συνταγές και συναντήσεις που πρόκειται να μείνουν αξέχαστες.

Άλλωστε, ας μη γελιόμαστε: οι καλύτερες κουβέντες και τα περισσότερα γέλια με την παρέα και τους φίλους μας έχουν γίνει γύρω από ένα τραπέζι. Ένα τραπέζι από το οποίο δε λείπουν ποτέ τα τυριά.