ΓΕΥΣΗ

Στο Omma της Τήνου συναντιούνται φέτος Lost Athens και Old Dog

Φαγητό, cocktails και πάρτι μέχρι το ξημέρωμα σε ένα μαγαζί που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά.

Είναι η ζωντανή Χώρα, τα γραφικά χωριά, οι παραλίες με τα καθαρά νερά, η μαρμαροτεχνία – με παράδοση στη γλυπτική και σπουδαιότερο εκπρόσωπο τον Γιαννούλη Χαλεπά – που περιγράφουν την Τήνο. Νησί κοντινό από την Αττική, με σύνδεση από το λιμάνι της Ραφήνας, η Τήνος αναδεικνύεται κάθε χρόνο σε δημοφιλή προορισμό για διακοπές αλλά και σύντομες αποδράσεις.

Μπορεί η Τήνος να είναι τα χωριά της, αλλά στην πραγματικότητα η Χώρα παραμένει η καρδιά του νησιού, εκεί όπου θα κάνεις τις βόλτες σου και θα διασκεδάσεις. Χτισμένο σε αμφιθεατρικό σημείο, με έμπνευση από τους περιστεριώνες του νησιού, το Omma είναι ένα μαγαζί που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά.

Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο, προσφέρει υπέροχη θέα στη Χώρα ενώ το βλέμμα σου χάνεται στον γαλάζιο ορίζοντα.Δεν είναι όμως μόνο η προνομιακή τοποθεσία που βάζει το club restaurant στο επίκεντρο της διασκέδασης στην Τήνο.

Ο μοναδικός αυτός χώρος φιλοξενεί φέτος τις ομάδες των Lost Athens και Old Dog, στην απόλυτη καλοκαιρινή σύμπραξη, με γαστρονομικές εκπλήξεις και πάρτι.

Για δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο), παράλληλα με τη λειτουργία του Lost Athens, οι chefs Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρίγκου, δημιουργούν ένα σπέσιαλ μενού. Με έμφαση στην εποχικότητα, τις τοπικές πρώτες ύλες αλλά και με το μοναδικό μαγειρικό τους στυλ, προτείνουν ένα μενού που αποτελεί τη συνέχεια του επιτυχημένου concept στο Παγκράτι, αλλά είναι προσαρμοσμένο στη φιλοσοφία της Τήνου.

Το μαγαζί είναι χωρισμένο έτσι ώστε να λειτουργεί σε δύο ταχύτητες. Στο ένα μπαλκόνι απολαμβάνεις το φαγητό σου, εξαιρετικά κρασιά και τα καλοφτιαγμένα ποτά του Παναγιώτη Καναβέτα (με τα credits της ταλαντούχας ομάδας του Old Dog) και στο άλλο, μπορείς να παρτάρεις μέχρι το ξημέρωμα.

Το Omma έχει οργανώσει ένα φουλ πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες, με πάρτι και guest, όπως Junior Pappa, Onirama, Alexandros Christopoulos και Dimos Anastasiadis.