PUBLI

Oι νέες σέξι της tv

Είναι του κουτιού, ολόφρεσκες και λαχταριστές και, σε άλλες εποχές, θα ήταν ήδη εξώφυλλο σε αντρικά περιοδικά.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Προφανώς η κρίση τελείωσε και κάποιος ξέχασε να μας το πει. Αλλιώς δεν εξηγείται η πληθώρα καινούργιων πραγμάτων που μας σερβίρονται. Δεν πειράζει. Εμείς θα κάνουμε το ‘χρέος’ μας, απέναντι στην ιστορία μας και απέναντι σε εσάς, κάνοντας το σχετικό scouting.

H φάση είναι Dancing with the Stars

Καλή και άγια η προσθήκη της Demy στη ζωή μας ως κριτής του The Music School, αλλά το κορίτσι με τα υπέροχα μπλε μάτια, σέξι δεν είναι. Oύτε το νοιάζει να είναι. Αντιθέτως, όσον αφορά τα talent show, το DWTS φέτος ‘σφύζει’ από ταλέντο.

Επειδή ωστόσο οι Ελισάβετ Σπανού και Νίκη Κάρτσωνα είχαν ήδη τηλεοπτική παρουσία (η πρώτη στο πρωινό και η δεύτερη στο joy tv-εκεί που δεν βλέπαμε βέβαια το πόσο ευλύγιστη παραμένει), το καινούργιο αίμα εδώ είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το κορμί που σε κάνει να ντρέπεσαι για όλες εκείνες τις συνδρομές στο γυμναστήριο που ποτέ σου δεν αξιοποίησες.

Και, πάνω από όλα, η Νικολέττα Καρρά (που βλέπουμε επίσης στους Συμμαθητές), η οποία κάθε Κυριακή ξεχύνεται στην πίστα ως αδάμαστο σοκολατί άτι που έχει κάτι σημαντικό να αποδείξει.

Η δικαίωση της Δικαίωσης

Αν ήμασταν υποχρεωμένοι να επιλέξουμε μια και μόνο νέα καθημερινή δραματική σειρά για να κάνουμε κοινή φωτογράφηση των πρωταγωνιστριών αυτή θα ήταν η Δικαίωση. Λογικό αν σκεφτείς ότι περιλαμβάνει τέσσερις από τις πιο σέξι και ανερχόμενες εν δυνάμει πρωταγωνίστριες στην πιάτσα. Συγκεκριμένα την Κωνσταντίνα Κλαψινού, με το εξαιρετικά χαριτωμένο πρόσωπο (το λες και κουκλίστικο) και το βαβαβούμ στήθος (που κανέναν, περιέργως, δεν έχω δει να σχολιάζει ως τώρα).

Τη δυναμική Σπαρτιάτισσα Βίκυ Κάβουρα, εξίσου ταλαντούχα όσον αφορά τα σωματικά προσόντα και με extras πόντους για την έμφαση που έριχνε (ένα φεγγάρι ήταν καθηγήτρια tae bo) και ρίχνει στην γυμναστική.

Την Κατερίνα Δημήτρογλου, που πρωτοείδαμε στα Κλεμμένα Όνειρα, με τον πιασάρικο ρόλο της escort. Πειστική και ταυτόχρονα γλυκιά.

Και την δίμετρη Ευαγγελία Συριοπούλου, που γνωρίσαμε πέρυσι ως Ουκρανή στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου στο ‘Σπίτι της Έμμας’. Ενώ κάπου πήρε το μάτι μας και κάτι στιγμιότυπα από ένα θεατρικό που -αν και το κορίτσι είναι του Εθνικού και γενικώς πολύ σοβαρή, μετρημένη και αφοσιωμένη στην τέχνη της- κάνει τα δικά της ωραία γύρω από το στύλο.

Επειδή όμως καμία από τις παραπάνω δεν είναι εντελώς του κουτιού (βλέπε υπήρχαν τηλεοπτικά και την προηγούμενη σεζόν), ο σχετικός τίτλος ‘σειράς με ενισχυμένο sex appeal’ καταλήγει τελικά στον Όρκο Σιωπής του Star.

Μια δραματική σειρά που όχι μόνο μας ‘σερβίρει’ σε καθημερινή βάση τις καμπύλες της Μαρίας Κορινθίου σε καθημερινή βάση, αλλά, επιπλέον, μας δίνει την ευκαιρία να θαυμάσουμε ξανά (μετά το Νησί) στη μικρή οθόνη το διεθνών προδιαγραφών πρόσωπο της Κατερίνα Μισιχρόνη, με τα υπέροχα γατίσια μάτια.

Άσε που στην ίδια σειρά πρωταγωνιστεί και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, εσαεί αγαπημένη μας (εκείνη και το υπέροχο στήθος της).

Αν και στην συγκεκριμένη ‘MILF’ κατηγορία σημαντικό comeback, και πάλι εξαιτίας των ωραίων αναμνήσεων -αν και πολύ πιο ντυμένων- που μας έχει αφήσει είναι και αυτό της Ελίνας Ακριτίδου στο Μάνα X Ουρανού.

Καθώς επίσης της Μαρίας Λεκάκη στο Ταμάμ, αγαπημένης παρόλο που ποτέ δεν δέχθηκε να κάνει ούτε μια φωτογράφηση για πάρτη μας.

Και, τέλος, της πιο προικισμένης από τον θεό Ελληνίδας, όσον αφορά το μέγεθος του στήθους, Όλγας Λαφαζάνη, που είναι στο ‘Καλά Καθούμενα’ του E!

Τέλος, για να επιστρέψουμε στον Όρκο Σιωπής, εδώ έχουμε την ευκαιρία να δούμε την πιο συγκλονιστικά φωτογενή νέα Κύπρια ηθοποιό, την 24χρονη Έλενα Πιερίδου, ήδη εξώφυλλο στα εκεί περιοδικά με τίτλους στη λογική ‘Next Big Thing-Το νέο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο’.

Η νέα φουρνιά παρουσιάστριων

Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο το ONEMAΝ έχει υπερβάλλει εαυτόν αφού ήδη έχει φτιάξει από ένα ολόκληρο portfolio τόσο για την ‘εσαεί χαμογελαστή’ Ευαγγελία Τσιορλιδά, την καινούργια VJ του MAD (παρουσιάζει την εκπομπή COOL.E.R.) όσο και για την ‘Ζήτα μου ότι Θες’ Άννα Μαρία Βέλλη του netwix, που είναι φέτος και στο ΌΛΑ μπιπ.

Εξαιρετικές περιπτώσεις -εντελώς ερωτεύσιμων- γυναικών που θα μας απασχολήσουν σφόδρα τα επόμενα χρόνια.

Άσε που εξαιτίας της Άννας Μαρίας Βελλή, που έκανε επιτυχία από πέρυσι, μπήκα στο netwix και ‘ξετρύπωσα’ -έστω και καθυστερημένα- και την Μυρέλλα Κουρεντή (επίσης κορίτσι με υπέροχα μάτια) ως σέξι νεκροθάφτρια στο ‘Την μάνα μου την λένε Γιάννη’.

Ναι, μιλάμε για κανονικό φυτώριο ταλέντων.

Ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα ‘φυντάνια’ της Τατιάνας στο Μια tv show. Συγκεκριμένα η petite ξανθιά με τον λιμανίσιο τσαμπουκά Ilenia Williams, κόρη του Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Η ‘πιο χαριτωμένη πεθαίνεις’ Σοφία Σούζα που ασχολείται με τα της μόδας.

Και η μελαχρινή Εστέλ Αμέτι, που γνωρίσαμε αρχικά από το MTV, με προδιαγραφές σεξόβομβας.

Αν και ο πραγματικός λόγος που θα βλέπαμε δυνητικά με ευλάβεια μια τέτοια εκπομπή είναι η σταθερή παρουσία της Μάντης Περσάκη, καθηγήτριας pilates και ιδιοκτήτρια δική της αλυσίδα studio. Επίσης μια γυναίκα με εντυπωσιακό κορμί. Πες την, αν προτιμάς, και νέα εθνική μας γυμνάστρια.

Τέλος, αν και θα πέσει κράξιμο, ωραία γυναίκα θεωρώ και την Ευτυχία Φράγκου του ‘Επιστροφή στο Χωριό’. Όχι, δεν είναι εύκολο να το διακρίνεις από τα ρούχα που φοράει. Και ναι, είναι μια εκπομπή που βλέπει με χαρά η 75χρονη μάνα μου και οι φίλες της. Ωστόσο η Ευτυχία είναι ωραία. Η αλήθεια να λέγεται.

Οι αποκαλύψεις της σεζόν

Την πρώτη φορά που είδαμε την 23χρονη Τζούλια Νόβα στην εκπομπή του Σεφερλή, μας έπεσαν τα σαγόνια. Και μετά άρχισαν οι συγκρίσεις με την Τζούλια Αλεξανδράτου (και τα πλάνα δίπλα στην Δούκισσα Νομικού, όταν πήγε καλεσμένη στο Όλα Μπιπ-ναι, ήταν σαν δίδυμες), τα βιντεοκλίπ του ΛΕΠΑ και όλα τα άλλα όμορφα. Αμφιβάλει κανείς ότι αυτή είναι το σέξι πρόσωπο της χρονιάς;

Εκτός αν δούμε το πράγμα λίγο πιο ψύχραιμα. Γιατί ‘φρέσκο’ πρόσωπο είναι και η Αλέκα Καμηλά, η οποία επέστρεψε φέτος στην μικρή οθόνη με το ‘Όλα παίζουν’ του Alpha. Το κορίτσι φυσάει. Απίστευτο κορμί, απίστευτο πρόσωπο, ‘σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα’ φάση από την εποχή που μας έκοβε την ανάσα ως σέξι εξώφυλλο σε περιοδικά. Κλασάτη, ευχάριστη, υπέροχη. Εύγε της.