PUBLI

To σεξόμετρο του φετινού Dancing with the Stars

Το φετινό ρόστερ του talent show του Ant1 είναι γεμάτο από 'καθαρόαιμα' που ξέρουν να κουνάνε τους γοφούς τους καλά. Ακολουθούν εκείνα που έχουν κερδίσει την προσοχή μας.

Την Ειρήνη (Παπαδοπούλου) και την Νικολέττα (Καρρά) τις περιμέναμε. Το ίδιο και την Μαρία Αντιμισάρη. Η Νίκη Κάρτσωνα όμως ήταν έκπληξη. Ευχαρίστη. Πολύ ευχάριστη. Μια από τις πολλές που προβλέπουμε ότι μας επιφυλάσσει η συνέχεια του DWTS.

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Εδώ δεν μας ενδιαφέρουν οι βαθμολογίες των κριτών. Ούτε αν κάποια αποχώρησε ήδη ή βρίσκεται ένα στάδιο από την αποχώρηση. Άλλωστε, ως γνωστό, οι σέξι φεύγουν νωρίς. Για τις ακρίβεια τις διώχνουν κακήν κακώς οι γυναίκες που ψηφίζουν. Εμάς μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, όπως τα σωματικά προσόντα, το ταλέντο στο χορό (λιγότερο) και το πόσο μας πείθει το ύφος τους (γυαλίζει το μάτι από πάθος ή είναι φοβισμένο ή ξενέρωτο).

Άλλωστε δεν λένε ότι το πως χορεύει κάποια αποτελεί σαφή ένδειξη των επιδόσεών και της συμπεριφοράς της και σε άλλους, πιο κρίσιμους, τομείς;

Ακολουθούν οι επιλογές μας. Και μάλιστα σε αντίστροφη σειρά με στόχο να καταλήξουμε σε εκείνες που όντως θα πληρώναμε για να δούμε να χορεύουν.

Σαν να μην υπάρχουν (στο ραντάρ μας)

Η -πάλαι ποτέ πρωθιερέα- Θάλεια Προκοπίου, χορεύει καλά. Είναι όπως πολύ ‘πριγκίπισσα’, comme il faut και Breakfast at Tiffany’s για τα γούστα μας. Με όλο το σεβασμό στο ταλέντο της, δεν εκπέμπει ίχνος σέξι. Ίσως για αυτό είναι να μια από τις αγαπημένες του γυναικείου κοινού.

Η Μαρία Ηλιάκη, από την άλλη, φαίνεται μέχρι στιγμής φουλ τρομαγμένη. Επίσης είναι φανερό ότι κάνει συνεχώς χιούμορ προκειμένου να μην εστιάσει κανείς στις αδυναμίες της ως χορεύτρια. Κρίμα που το εκφραστικό της πρόσωπο, το πιο σέξι δηλαδή σημείο πάνω της, δεν είναι αρκετό για να μας κάνει να την δούμε αλλιώς, αλλιώτικα, Πασαλιμανιώτικα.

Την τριάδα των ‘ουραγών’ ολοκληρώνει δυστυχώς η Χριστίνα Αλούπη . Μια πανέξυπνη Θεσσαλονικιά η οποία, πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να βρει την τύχη της ως παρουσιάστρια, ηθοποιός και παραγωγός, (μετά τη θητεία της στο Star) μας είχε χαρίσει 2-3 από τις πιο κυριλο-σέξι φωτογραφήσεις των τελευταίων ετών.

Εντός της πίστας όμως, δεν μας πείθει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Μέτρια κίνηση, μέτριο βλέμμα, καλά και φιλότιμα αλλά όχι εντυπωσιακά σωματικά προσόντα.

Αξίζουν μια ευκαιρία ακόμη

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε περισσότερα πράγματα από την Ελισάβετ Σπανού. Ναι, διαθέτει με το παραπάνω τα απαραίτητα σωματικά προσόντα (ψηλά πόδια, κοιλιακούς και ενισχυμένες καμπύλες εκεί που χρειάζεται). Αλλά το ύφος της δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από μια γυναίκα με το δικό της τσαμπουκά και πορεία ζωής (είναι πολύ πιο ροκ από ότι καταλαβαίνει κανείς από τη δημόσια περσόνα της).

Αντιθέτως οι πρώτες εμφανίσεις της Μορφούλας Ντώνα, που είναι Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής (για να μην ξεχνιόμαστε), εντυπωσίασαν δικαίως κοινό και κριτικούς. Επίσης έκαναν αίσθηση και σε εμάς. Για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Μια αρχοντική, εντελώς αέρινη και επιβλητική γυναίκα με κορμί λαμπάδα. Επίσης εξαιρετικά ανοίγματα.

Τέλος κάπου εδώ οφείλουμε να συμπεριλάβουμε και τις τρεις πιο σέξι από τις επαγγελματίες χορεύτριες του φετινού Dancing. Ξεκινώντας από την Φωτεινή Παπαγεωργίου, παρτενέρ του Τριαντάφυλλου, που μας εντυπωσίασε με τον τρόπο που κυλίστηκε στο πάτωμα και την ψιλο-ομοιότητα με την Dita Von Teese την οποία διακρίναμε.

Την κοκκινομάλλα Αναστασία Δρακά, παρτενέρ του Θεοχάρη Ιωαννίδη, εξαιρετικά χαριτωμένο πρόσωπο και πλάσμα και σιγουράκι για πρόταση φωτογράφησης από αντρικό περιοδικό. Αν φυσικά βρισκόμαστε σε εποχή που αυτά ακόμη υπήρχαν.

Και, φυσικά, την ‘εθνική μας χορεύτρια’, Μαρία Αντιμισάρη. Μια Κρητικιά με εντυπωσιακό σώμα, υπέροχο πρόσωπο (αυτό το λακάκι στο πηγούνι είναι σκέτη κόλαση) και, δυστυχώς, ψιλό-αλλεργία στο είδος της δημοσιότητας στο οποίο θα θέλαμε να την δούμε να κάνει μακροβούτι. Πάντως, από κούνημα, φυσάει. Λογικό αφού είναι και πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Τα τρία καθαρόαιμα της πίστας

Το ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου διαθέτει το καλύτερο/πιο γυμνασμένο κορμί στην Ελλάδα το ξέραμε ήδη. Αυτό που δεν περιμέναμε ότι θα μπορεί να το κουνάει με τέτοια Σακιρισία ευχέρεια. Ειδικά την γλουτιαία περιοχή.

ΟΚ. Μπορεί να είμαστε επηρεασμένοι από την πρώτη της εμφάνιση, όπου το μαλλί της ήταν φουντωτό (σ.σ. Ίσιο είναι απείρως καλύτερο). Όμως η ουσία παραμένει. Αξίζει να την δεις. Το έχει. Και μπράβο της. Γιατί δεν μεγάλωσε καθόλου εύκολα. Για την ακρίβεια η μόνη που μεγάλωσε πιο δύσκολα είναι η Ελένη Φουρέιρα. Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει επιστημονική εξήγηση για το φαινόμενο ‘φτωχά παιδικά χρόνια-ευχέρεια στο κούνημα’

Ενώ πραγματική αποκάλυψη είναι η Νίκη Κάρτσωνα. Κορμάρα. Αγέραστη. Αέρινη. Και σέξι. Τόσο σέξι. Απόδειξη ότι ο πρωταθλητισμός στα νιάτα (ήταν επίσης πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής) σου εξασφαλίζει σώμα λαμπάδα μέχρι και τα βαθιά 30 σου.

Εντάξει, οι παλιότεροι, την θυμόμαστε από το μπαράζ σέξι φωτογραφήσεων της σε Nitro, Max και Playboy όταν ξεκινούσε. Απλώς το DWTS είναι ευκαιρία και για τη νεότερη γενιά να φάει κόλλημα μαζί της.

Όσον αφορά την Δούκισσα Νομικού, 2η πιο καυτή στο σεξόμετρό μας (το οποίο μάλιστα είναι ακριβείας), αυτή παραμένει τόσο συγκλονιστικά όμορφη ώστε δεν χρειάζεται καν να χορέψει για να μας ανάψει τα αίματα. Το μόνο που θέλουμε να κάνει είναι να συνεχίσει να προσέχει το styling της όσο και στην έναρξη. Να συνεχίσει να μας φέρνει το καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα.

Η δίμετρη Αμαζόνα

Εντάξει, δεν είναι δίμετρη, παρά μόνο 1,78. Όμως μιλάμε για 178 εκατοστά, υπέροχα γυμνασμένα. Για την ακρίβεια πιο γυμνασμένα από ποτέ.

Μια γυναίκα με κορμί-λαμπάδα, ‘τούμπανο’ σε όλα τα σωστά σημεία και ύφος που σκοτώνει.

Ναι, η Νικολέττα Καρρά, που πρωταγωνιστεί φέτος και στους ‘Συμμαθητές’, φαίνεται πως θα έχει μια πολύ καλή χρονιά. Και στο DWTS είναι εντυπωσιακή. Παραπάνω από ότι θα περίμεναν ακόμη και εκείνοι που την έχουν καψουρευτεί ήδη από την εποχή του 50-50. Και στο λέει αυτό ένας άνθρωπος που δεν ήταν ποτέ φαν της. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.