Κείμενα

 

Το κενό και άλλα 9 πράγματα που μας έχουν λείψει από το σχολείο

Επιστρέψαμε (για λίγο) στην εποχή όπου το κυλικείο και η κοπάνα είχαν τον πρώτο λόγο.

Πάντα θα θυμόμαστε το σχολείο με μία γλυκιά νοσταλγία. Το προαύλιο, οι διάδρομοι, οι αίθουσες με το νοσοκομειακό άσπρο χρώμα, το θορυβώδες γραφείο των καθηγητών και το κρυφό στέκι της παρέας μας έχουν τον πρώτο λόγο στο ταξίδι μας στον χρόνο, σε εκείνα τα ένδοξα χρόνια που ζούσαμε για την αδρεναλίνη της κοπάνας.

Διαβάστε περισσότερα

Η Αθήνα ετοιμάζεται να γίνει η παγκόσμια πρωτεύουσα του skate

Οι κορυφαίοι του αθλήματος έρχονται στην Ελλάδα για ένα μοναδικό International Skate Tour.

Mπορεί η ‘πρωτεύουσα’ του αθλήματος να βρίσκεται κάπου στις Η.Π.Α., ωστόσο για μία εβδομάδα, από τις 14 μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, η καρδιά του skate θα χτυπάει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. Μια πόλη γεμάτη, πλατείες, σκαλιά, υψώματα, κάγκελα, όλα αυτά που θέλει, δηλαδή, ένας skater. Πόσο πιο urban;

Διαβάστε περισσότερα

Τα ηλιόλουστα instagramικά locations της Αθήνας

Ανακαλύψαμε τέσσερις γωνιές της πόλης που θα κάνουν το προφίλ σου στο Instagram να γεμίσει χρώματα και ήλιο.

Στο βιβλίο με τις Δέκα Εντολές του Instagram, αυτές τις οποίες υπακούν πιστά δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων που επιθυμούν να έχουν το ιδανικό προφίλ, δίπλα στις παραινέσεις να σταματήσουν τα duckface και να φωτογραφίζουν τα φαγητά πριν τα δοκιμάσουν, υπάρχει η πιο σωστή συμβουλή που μπορεί να δώσει κάποιος.

Διαβάστε περισσότερα

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ορθογραφία;

Σου δίνουμε 25 λέξεις και μόλις 1,5 λεπτό για να βρεις τις 5 σωστές.

Η τελευταία εβδομάδα στη χώρα που δεν μας απογοητεύει ποτέ, κύλησε με ένα εξαιρετικό ντιμπέιτ ανάμεσα στους φανατικούς υποστηρικτές των Λατινικών και σε αυτούς που τάχθηκαν υπέρ της κατάργησης τους και της αντικατάστασής τους με την Κοινωνιολογία.

Διαβάστε περισσότερα

8 κλεμμένα πολύτιμα αντικείμενα που δεν έχουν βρεθεί ακόμα

Ένα ιστορικό βιολί, ένα θρυλικό σπαθί και άλλοι αμύθητοι θησαυροί που αγνοούνται.

Πριν από λίγες μέρες, ο φάκελος μιας από τις διασημότερες ληστείες στην ιστορία του κινηματογράφου έκλεισε οριστικά. Τα κόκκινα γοβάκια που φορούσε η Τζούντι Γκάρλαντ στον 'Μάγο του Όζ', το υπέροχο φιλμ του 1939, επέστρεψαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους, τον συλλέκτη Μάικλ Σο.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο super model θα ήταν το ιδανικό σου date;

Αν για μια μέρα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου, ποιο κορίτσι θα σου κρατούσε συντροφιά;

Κανείς δεν μας στερεί τη δυνατότητα να κάνουμε όνειρα. Όνειρα για ένα τρομερό αυτοκινήτο, μια φοβερή δουλειά ή ένα ραντεβού με το πιο όμορφο μοντέλο του μάταιου τούτου κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

5 περιστατικά που με σημάδεψαν στην Αντίπαρο

Ένας ανισόρροπος ταξιδιωτικός απολογισμός με πολύ Ginobili και ελάχιστες προτάσεις.

Μου αρέσει να διαβάζω ταξιδιωτικά κείμενα, να ξεφυλλίζω ταξιδιωτικούς οδηγούς, να ξοδεύω αναίμακτα τις ώρες μου γυρνώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την υδρόγειο σφαίρα πάνω στο γραφείο. Ξετρελαίνομαι. Δεν έχω το κουράγιο και προφανώς ούτε τη δύναμη να σταματήσω. Η στρογγυλή σφαίρα δαιμονίζεται, στροβιλίζεται, αναδιπλώνεται και εγώ απλώς την χαζεύω σαν ερωτευμένος.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man