ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Γκιφ ή τζιφ;

Η ανθρωπότητα έχει διχαστεί. Αδέρφια δεν μιλιούνται. Φιλίες χρόνων έληξαν άδοξα. Πώς προφέρεται αυτό το διαολεμένο 'GIF';

Δεκαετίες μετά το ασφυκτικό δίλημμα 'Ντε Μπουρ ή Ντε Μπερ' λοιπόν, οι δημοσιογράφοι του Oneman σηκώνουν την καυτή πατάτα από κάτω και καλούνται να δώσουν μια απάντηση σε ένα δίλημμα που τυραννά κόσμο και κοσμάκη.

Διαβάστε περισσότερα

'Της γνώσης' ή 'Της νιότης';

Οι δημοσιογράφοι του Oneman παίρνουν θέση σε ένα δίλημμα που χρόνια δεν κοιτά. Μόνο γενέθλια.

Είσαι 100% βέβαιος ότι δεν ευθύνεσαι κι εσύ γι' αυτό το μπερδεμένο, χασμωδικό, μακρόσυρτο, ακατάληπτο 'γνιώσης' που ακούγεται λίγο πριν σβήσουν τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας;

Διαβάστε περισσότερα

Gigi Hadid ή Bella Hadid;

Οι δημοσιογράφοι του Oneman ανοίγουν τις καρδιές τους και διαλέγουν την αδερφή που κλείνει τα περισσότερα σπίτια.

Η μία είναι ξανθιά, η άλλη (βαμμένη) μελαχρινή. Η μία είναι λίγο πιο χυμώδης, η άλλη λίγο πιο σοφιστικέ και βαμπ. Και οι δύο είναι μοντέλες. Και οι δύο έχουν εκατομμύρια followers στο Instagram. Και οι δύο βγάζουν εκατομμύρια κάθε φορά που φοράνε (ή βγάζουν) τα ρούχα τους για να βγουν στην πασαρέλα ή για να φωτογραφηθούν.

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικό ή Αεροπορία;

Οι δημοσιογράφοι του Oneman διαλέγουν ανάμεσα στα λευκά και τα μπλε, με βαθιά αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος.

Όλοι όσοι έχουν πάει στρατό έχουν πολλές ιστορίες να διηγηθούν, πολλά να θυμηθούν και πολλά να ξεχάσουν. Άλλοι πέρασαν καλά κι άλλοι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι κάποτε υπηρέτησαν την μαμά-πατρίδα.

Διαβάστε περισσότερα

Hemo ή Caotonic;

Οι δημοσιογράφοι του Oneman αναδεικνύουν τον βασιλιά της σκόνης.

Ωραίο το γάλα, υγιεινό, θρεπτικό, απαραίτητο για να ψηλώσεις, να δυναμώσουν τα κόκκαλά σου και να γίνεις γερός. Ή τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν οι μαμάδες μας.

Διαβάστε περισσότερα

Μπίγαλης ή Ρακιντζής;

Οι δημοσιογράφοι του Oneman απαντάνε σε ένα δίλημμα βγαλμένο απ' τα 80's και με μπόλικο #kefi.

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Μπίγαλης. Κώστας Μπίγαλης και Μιχάλης Ρακιντζής. Δυο καλλιτέχνες που μας έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές, μας έχουν κάνει να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Μπουκάλα ή Πυθία;

Οι δημοσιογράφοι του Oneman γυρίζουν πίσω στα εφηβικά πάρτι και διαλέγουν το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Δεν ξέρω τι παίζουν σήμερα στα παιδικά και στα εφηβικά πάρτι, όμως η γενιά που βρίσκεται σήμερα κοντά στα 30, έζησε μεγάλες στιγμές με παιχνίδια όπως η Μπουκάλα και η Πυθία.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO