ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΠ

Η αδιάκριτη γοητεία της γρανίτας Σπρώξε-Γλύψε

Μία συντάκτρια υπερασπίζεται την παρεξηγημένη γρανίτα των παιδικών-εφηβικών-νεανικών μας χρόνων. (Δεν ξέρουμε για σένα, εμείς ακόμη σε αυτά βρισκόμαστε)

Όλα ξεκίνησαν μία Δευτέρα. Από εκείνες τις Δευτέρες που παρακαλάς -ικετευτικά- να γίνει κάτι και για σένα, να μετρήσει σαν Παρασκευή. Κάτι σαν το ανέκδοτο με τον Εβραίο και το Σάββατο, αλλά στο λιγότερο σόκιν.

Διαβάστε περισσότερα

Το Bueno είναι η μεγαλύτερη Kinder έκπληξη

Μία συντάκτρια αποδίδει στο Kinder Bueno τις τιμές που αρμόζουν στην ομολογουμένως πρωτότυπη γεύση του.

Ας θυμηθούμε μαζί το πλέον cult ερώτημα: «Τι είναι;;; Είναι η Kinder έκπληξη».

(Την ίδια, κάπου σε κάποιο μέρος στην Ελλάδα) Ένας άνθρωπος γεύεται για πρώτη φορά στη ζωή του ένα Kinder Bueno: Ανοίγει προσεκτικά τη συσκευασία και αφαιρεί το περιτύλιγμα της πρώτης μπάρας (το Kinder Bueno θα είναι πάντα in a relationship στην καρδιά μας, τι και αν πλέον βγαίνει και single).

Διαβάστε περισσότερα

Το ψητό κοτόπουλο του ΑΒ πουλάει πιο πολύ κι απ' τον Κοέλιο

Ας μιλήσουμε λίγο για όλα εκείνα τα κοτόπουλα που έχουν καταλήξει στο στομάχι μας εδώ και χρόνια.

Παίζοντας λίγο με τον νόμο των πιθανοτήτων, το να έχεις φάει μία φορά ψητό κοτόπουλο από τον Βασιλόπουλο τα τελευταία bazillion χρόνια που έχει ξεκινήσει να ψήνει, είναι σίγουρα πιο πιθανό από το να έχεις δει εκπομπή του Στέφανου Χίου, να έχεις ακούσει τον Χρήστο Χολίδη να τραγουδά, να έχεις παίξει σε ομάδα μπάσκετ (στους παμπαίδες). Και σίγουρα είναι πιο πιθανό από το να έχεις διαβάσει έστω ένα από τα βιβλία του Paulo Coelho.

Διαβάστε περισσότερα

Ωδή στο Ξύλινο (ποδοσφαιράκι)

Γιατί το ξύλινο ποδοσφαιράκι είναι “ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Και δεν μαθαίνεται σε μεγάλη ηλικία”

“Τα μεγαλύτερα απωθημένα δεν είναι γυναίκες, είναι αυτά που δεν έκανες μικρός. Τα μεγαλύτερα απωθημένα δεν είναι γυναίκες, είναι τα παιχνίδια που δεν έπαιξες μικρός.” Μμμ… Καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα

Η φούσκα της Big Babol δεν έσκασε ποτέ

Είναι άδικο να συγκρίνεις το ροζ τουβλάκι της Big Babol με οποιαδήποτε άλλη τσίχλα. Είναι άδικο για οποιαδήποτε άλλη τσίχλα.

Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου για τον LeBron James, αλλά σε πείσμα του James Harden που πιστεύει ότι ο ίδιος είναι ο κορυφαίος ΝΒΑer, ο κορυφαίος είναι ο LeBron, τι να κάνουμε; Τι σχέση έχει αυτό με τη Big Babol;

Διαβάστε περισσότερα

Τα Fofico που αγαπήσαμε

Ο νους πήγε στα Fofico της παιδικής μας ηλικίας. Και τα χέρια ακούμπησαν συγκινημένα στο πληκτρολόγιο

Το ξεκαθαρίζω από την πρώτη πρόταση, τα Fofico έπεσαν θύμα των Φουντουνιών. Οι ίδιες περιστάσεις, οι ίδιες δυναμικές, τα ίδια μικρά εγκλήματα, που συντελέστηκαν ξανά και ξανά στο ρου της ανθρώπινης ιστορίας, ευθύνονται και για το γεγονός ότι πέρασα δύομιση δεκαετίες χωρίς το αγαπημένο μου γαριδάκι.

Διαβάστε περισσότερα

Η σοκοφρέτα είναι η δικαίωση της Ελληνίδας μάνας (και των Rolling Stones)

Γιατί είναι το καλύτερο ελληνικό σνακ όλων των εποχών με επιχειρήματα και ολίγον ντελίριο.

Έχω να φάω σοκοφρέτα δύο χρόνια. Είναι μια δήλωση εντελώς εκτός πλαισίου, δεν κάνει νόημα. Πάμε ξανά. Έχω να φάω σοκοφρέτα δύο χρόνια τώρα που ο γιατρός μου ‘χει κόψει και το νερό γιατί έχω δέκα παραπανίσια κιλά. Καλύτερα αλλά όχι ακριβώς.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4
POP για τις δύσκολες ώρες

Έλενα Τσαγκρινού, η νέα pop diva

H 25χρονη τραγουδίστρια δεν είχε ποτέ Plan B.

Social Man
PROMO