QUIZ

Οι πιο κουλές απαντήσεις που έχουμε πάρει σε κουίζ

Εσείς αποφασίσατε.

Εμείς εδώ στο ίντερνετ καμιά φορά φτιάχνουμε κουίζ και αυθαίρετα ψυχολογικά τεστ για τους αναγνώστες μας. Κάποιες λοιπόν από τις επιλογές του κοινού μας μας κάνουν και αναρωτιόμαστε, γι’ αυτό και κάναμε μια μικρή έρευνα ανάμεσα στα κουίζ και συγκεντρώσαμε τις πιο κουλές επιλογές.

YΓ. Μπορείτε κιόλας να κάνετε το κάθε κουίζ που αναφέρουμε πατώντας πάνω στον τίτλο του.

*Κεντρική Φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson (περισσότερες εδώ)

Στο κουίζ ‘Ποιος κριτής του MasterChef θα σε έκοβε;’ στην 4η ερώτηση ‘Μέσα από τι σκεύος προτιμάς να τρως 1000 άτομα (το 9,1%) απάντησαν ότι προτιμούν να τρώνε μέσα από την κατσαρόλα, αντί μέσα από πιάτο ή μπωλ.

Στο κουίζ ‘Ποιος μέλος της Justice League είσαι;’ στην 4η ερώτηση ‘Πηγαίνεις σε πάρτι φιλικού ζευγαριού. Τι δώρο κάνεις;’ 1600 άτομα (το 8,3%) απάντησαν “Δωροκάρτα”.

 

Στο κουίζ ‘Ποιος ληστής του ‘La Casa de Papel’ είσαι;’ στην 5η ερώτηση ‘Αν κάποιος σε εκνεύριζε, πώς θα αντιδρούσες;’ 5.400 άτομα (το 4,3%) απάντησαν “Θα τον έδενα σε μια καρέκλα”, 11.200 άτομα (το 8.9%) απάντησαν “Θα τον χαστούκιζα” και 5.200 άτομα (το 4.1%) απάντησαν “Θα πλήγωνα τα άτομα γύρω του”. Wtf

Στο κουίζ  ‘Quiz: Σε ποια νησιά απέδρασαν τα παρεάκια των ελληνικών σειρών;’ στην 1η ερώτηση ‘Που πήγαν ινκόγκνιτο οι Δύο Ξένοι;’ 13 άτομα (το 4,5%) απάντησαν στα “Ψαρά”.

Στο κουίζ  ‘Πόσο Deadpool είσαι;’ στην 2η ερώτηση ‘Ποια γιορτή είναι η αγαπημένη σου;’ 669 άτομα (το 4,1%) απάντησαν τα “Φώτα”.

Στο poll ‘Ποιο είναι το αγαπημένο σου ριάλιτι ζευγάρι;’ στο κάτω μέρος του άρθρου μας ‘Οι πιο παθιασμένοι έρωτες των ελληνικών ριάλιτι’ 83 άτομα ψήφισαν το Γιώργο Πανδή και τη Χρυσάνθη, που δεν τους θυμάται κανείς, ενώ πχ τον Γρηγόρη Πετράκο και τη Φωτεινή Τσιτσίγγου, που άφησαν στην ιστορία το ‘Όλα τελειώσαν’ τους ψήφισαν μόνο 61 άτομα. Άδικο βέβαια το συγκεκριμένο poll, αφού τις ψήφους σάρωσαν κατά χιλιάδες η Μάρω και ο Καραφώτης.

Στο κουίζ  ‘Πόσο Liam Neeson είσαι;’ στην 6η ερώτηση ‘Έχεις ένα μυστικό από το παρελθόν. Ποιο είναι;’ 5.300 άτομα (το 32,7%) απάντησαν ότι δεν τους αρέσει το ‘Stranger Things’, και μην κοιτάτε τώρα που πολλοί λένε ότι χάλασε, όταν γράφτηκε το κουίζ κανείς δεν έλεγε δημόσια αρνητικό λόγο.

Στο poll ‘Ψήφισε ποια είναι η πιο άχρηστη ευχή που δίνουμε μεταξύ μας’ 36 άτομα διάλεξαν το “Να μας ζήσεις”, ενώ υπάρχει μία ευρεία επιλογή με σαφώς χειρότερες ευχές.