ONEMAN FOOD

Το πρώτο μουσείο πίτσας ξεροψήνει τη λογική

Είναι περίπου αυτό που φαντάζεσαι: ένα αφάνταστα άχρηστο μουσείο.

Την Παρασκευή (10/08) ανοίγει τις πύλες του το πρώτο μουσείο πίτσας. Στις ΗΠΑ, στη χώρα που φιλοξενεί ήδη αρκετά μουσεία αυγών κι ένα μουσείο αβοκάντο.

Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισε τον βασιλιά των καλοκαιρινών φρούτων

Ένα ranking ανάμεσα στα φρούτα που μας έχουν προκαλέσει ευχάριστο πονόκοιλο.

Υπάρχουν ανθρώποι εκεί έξω που δεν τρώνε φρούτα. Αλήθεια. Τους δίνεις κομμένα νεκταρίνια και αντί να τα καταβροχθίσουν, μένουν να τα κοιτούν με σιχαμάρα. Ο μόνος τρόπος για να τα φάνε είναι να τους βάλεις σε καμιά πίτσα (βλ. ανανά) ή να τους αναγκάσει ο γιατρός.

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει επιστροφή μετά το παγωτό μαγιονέζα;

Ένα παγωτατζίδικο στη Σκωτία παρασκεύασε μια γεύση που διχάζει.

Ένα ερώτημα το οποίο σίγουρα δεν είχες ξεκινώντας τη μέρα σου είναι το αν θα μπορούσες να συνυπάρξεις αρμονικά σε έναν κόσμο που το παγωτό με γεύση μαγιονέζα θα ήταν πράγματι μια επιλογή για να χωρέσεις στο χωνάκι ή στο κυπελλάκι σου.

Διαβάστε περισσότερα

Στη Βαλεντίνα θα λες spasiba σε κάθε σου μπουκιά

Επισκεφτήκαμε το διάσημο ρώσικο εστιατόριο της Αθήνας και φάγαμε σαν τσάροι.

Μπορεί το Μουντιάλ της Ρωσίας να τελείωσε, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι η Ρωσία θα πάψει να μας απασχολεί. Από τη στιγμή, μάλιστα, που στην Καλλιθέα υπάρχει η Βαλεντίνα, η οποία τα τελευταία 30 χρόνια συστήνει με τον καλύτερο τρόπο στους Έλληνες το καλό ρώσικο φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα

Τα γλυκά που θα σε κάνουν vegan (έστω για μια μέρα)

Το Instagram ενός 16χρονου προκάλεσε την ξαφνική μας συμπάθεια για το vegan ρεπερτόριο.

Ο Jose είναι μόλις 16 αλλά η ηλικία του αυτή καθεαυτή δεν τον εμποδίζει να ασχολείται επαγγελματικά με το αγαπημένο του χόμπι, τη ζαχαροπλαστική. Προκειμένου μάλιστα να επεκτείνει τον κύκλο των θαυμαστών του, άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και ανεβάζει εκατοντάδες φωτογραφίες από τα γλυκά που παρασκευάζει. Από τα smoothies, τις πίτες και τις γρανίτες του.

Διαβάστε περισσότερα

Delivery στη δουλειά. Ταυτιστείτε ελεύθερα!

Πέντε πράγματα που έχουν αλλάξει και είναι καλό να τα αφήσεις επιτέλους πίσω σου.

Είναι πολύ εύκολο να γκρινιάζουμε αδιάκοπα, πως όλα πάνε στραβά και έλεος, δεν υπάρχει κράτος (sic), αλλά είναι ακόμα πιο εύκολο και ευχάριστο το να αναγνωρίζουμε τους τομείς στους οποίους έχει σημειωθεί σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Ένας τέτοιος τομέας, με άμεση επίδραση άλλωστε στην καθημερινότητά, τη διάθεση, αλλά και την υγεία μας, είναι.... *drum roll*, το ντιλίβερι. Και ειδικότερα το ντιλίβερι στη δουλειά. Πάμε να δούμε λοιπόν μια νοερή σύγκριση του τότε με το τώρα!

Διαβάστε περισσότερα

Στο Prosopa η ευτυχία ζωγραφίζεται στο πιάτο σου

Η καλύτερη μοντέρνα διεθνής κουζίνα της Αθήνας βρίσκεται στο Ρουφ.

Το εστιατόριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998, υποσχόμενο να προσφέρει την prosop-ική του σφραγίδα στον χώρο της γαστρονομίας, συνδυάζοντας ποιότητα κι αισθητική σ' ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man