MEN'S ONLY

5 πραγματικά επικίνδυνα λάθη που κάνεις με τους φακούς επαφής

Tα μάτια είναι από τα πιο ευάλωτα σημεία του σώματός σου. Πρόσεξέ τα.

Όταν βάλεις για πρώτη φορά φακούς επαφής νιώθεις σαν να αλλάζει όλο το είναι σου, σαν να ξαναείδες τον κόσμο για πρώτη φορά. Βλέπετε, τα γυαλιά είναι μεν καλά αλλά δεν έχουν αυτή την τέλεια εφαρμογή που κάνει καθαρή και την περιφερειακή σου όραση.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πλένεις τα χέρια σου

Κι όμως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να τα καθαρίσουν αποτελεσματικά.

Είναι κάτι που όλοι το κάνουμε καθημερινά, από συνήθεια περισσότερο και χωρίς να πολυδίνουμε σημασία αν το κάνουμε σωστά ή όχι. Και αυτό είναι ένα μεγάλο, πάρα πολύ μεγάλο λάθος, που επηρεάζει άμεσα την υγεία, και τη δική μας αλλά και των ανθρώπων γύρω μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήσαμε έναν δικηγόρο πόσα εγκλήματα έχει κάνει ο Μπάτμαν

Αυτό και άλλα δέκα ερωτήματα που δεν θα έκανες ποτέ στον δικηγόρο σου.

Δεν ξέρω για σας αλλά, ξέρετε, έχω ζήσει πολύ συχνά καταστάσεις κατά τις οποίες ένας δικηγόρος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συζήτησης, όχι για τους λόγους που θα περίμενε, όταν συγκινούταν στα 18 του, επειδή είχε καταφέρει τον στόχο που είχε θέσει σε όλη την εφηβεία του. Μάλλον θα τον ρωτήσουμε για τα πιο ηλίθια πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό.

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο επίπονη προπόνηση μέχρι σήμερα θα σε ανταμείψει

Πώς θα γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα σου με ένα σχοινί και ένα Kettlebell.

Το σημερινό πρόγραμμα είναι ίσως το πιο κουραστικό που έχουμε παρουσιάσει σε αυτή τη στήλη. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θα χρησιμοποιήσεις ένα σχοινί και ένα Kettlebell. Η προπόνηση με σχοινί ή αλλιώς battle rope είναι αρκετά επίπονη.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς είναι να 'μεταφράζεις' τραγούδια του Αγγελάκα στη νοηματική

Μιλήσαμε με τη διερμηνέα που έχει ανέβει στη σκηνή δίπλα στην Μποφίλιου και τους Χατζηφραγκέτα.

Στην τρίτη μέρα του Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη, παρέα με τους Χατζηφραγκέτα, ανέβηκε στη σκηνή ένα κορίτσι για να "μεταφράσει" στη Νοηματική το μυθικό 'Για λόγους Ταξικούς'. Χωρίς να γνωρίζω τη Νοηματική και χωρίς να καταλαβαίνω τι ακριβώς έκανε (εκτός απ' τις στιγμές που έφερνε το χέρι στο στόμα κι έδειχνε πώς καπνίζεται το "τσιγάρο"), με εντυπωσίασε. Γιατί πέρα από όλα τα άλλα, είχε και τον ρυθμό και όπως θα έβλεπες κάποιον ράπερ να κουνάει ρυθμικά τα χέρια του, εκείνη έκανε το ίδιο με κινήσεις όμως που παρέπεμπαν στη Νοηματική.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 10 πράγματα που χρησιμοποιούνται στο σεξ και οδηγούν πιο συχνά στο νοσοκομείο

Τα στοιχεία που σας δίνουμε είναι πραγματικά αμείλικτα.

Σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, πάνω από 24 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφτηκαν τα επείγοντα ενός νοσοκομείου, τα 3,5 εκατομμύρια εκ των οποίων για έναν τραυματισμού. Κάποια από αυτά προκλήθηκαν κατά τη σεξουαλική πράξη και κυρίως κατά τη χρήση βοηθημάτων κατά τη σεξουαλική πράξη. 

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία του ανθρώπου που δεν μπορεί να ξεχάσει

To ΗSAM είναι είναι σπάνιο νευρολογικό φαινόμενο κατά το οποίο οι άνθρωποι μπορούν να θυμηθούν κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους.

O Βob Petrella είναι παραγωγός. Μένει στο Los Angeles της California και έχει μια σπάνια ικανότητα, ώστε να μπορεί να ανακαλέσει κάθε στιγμή του παρελθόντος. Αυτή την ικανότητα την έχουν άλλα 60 άτομα στον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα
7 8 9 10 11 12 13
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO