MEN'S ONLY

Πώς η τετραήμερη εργασία μπορεί να αυξήσει θεαματικά την παραγωγικότητα

Η Microsoft Ιαπωνίας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πειράματός της και τα νέα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα.

Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες αναζητούν συνεχώς τρόπους να αυξήσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων τους, φροντίζοντας ταυτόχρονα να τους κρατάνε διαρκώς ικανοποιημένους και παρέχοντάς τους κίνητρα.

Διαβάστε περισσότερα

Για να τρέξεις μαραθώνιο χρειάζεσαι υπομονή και αυτογνωσία

Ένας ερασιτέχνης δρομέας μοιράζει συμβουλές και εμπειρίες, λίγες ημέρες πριν την κλασική διαδρομή της Αθήνας.

Σε λίγες ημέρες διεξάγεται ο Μαραθώνιος της Αθήνας. Με αφορμή τον κλασικό αγώνα, παρουσιάζουμε την ιστορία ενός ερασιτέχνη δρομέα που καταφέρνει και συνδυάζει την δουλειά του με το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Ο Αλέξανδρος είναι 28 χρονών και εργάζεται σε σώματα ασφαλείας. Το ωράριό του είναι απαιτητικό και το σημαντικότερο, δεν είναι σταθερό.

Διαβάστε περισσότερα

Tatcalling: Το φλερτ που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις

Ρωτήσαμε τρεις γυναίκες με τατουάζ, αν έχουν βαρεθεί να τις προσεγγίζουν μιλώντας τους γι' αυτά.

Τα τατουάζ, ειδικά αν είναι μεγάλα και σε εμφανή σημεία στο σώμα κάποιου ανθρώπου, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τραβήξουν την προσοχή. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πώς δεν παρατήρησες ένα ωραίο μεγάλο σχέδιο στο χέρι μιας γυναίκας ή κάποιες λέξεις στο λαιμό της. Ίσα ίσα, που συχνά σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον η συγκεκριμένα κοπέλα. Ωστόσο, το να ζητάς από κάποια εντελώς άγνωστη στο δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί να σου δείξει το υπόλοιπο τατουάζ της ή να σου εξηγήσει τι συμβολίζει, σε μετατρέπει αυτόματα σε ένοχο για tatcalling.

Διαβάστε περισσότερα

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να σε ελέγχει πριν δεις πορνό

Οι προθέσεις είναι αγνές, αλλά κι ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τέτοιες.

Σίγουρα, η ευκολία πρόσβασης των παιδιών στην παρακολούθηση πορνό είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο απαιτεί μέτρα για την επίλυσή του. Σε αυτό, δεν θα διαφωνήσουμε. Στο πώς μπορεί να λυθεί ωστόσο, θα διαφωνήσουμε. Τουλάχιστον σίγουρα με την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί το να βρίζεις στο γυμναστήριο βοηθάει τους μυς σου

Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ειδικοί.

Αν πηγαίνεις στο γυμναστήριο έστω και μία φορά στο τόσο, θα έχεις παρατηρήσει πως υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων εκεί μέσα. Από αυτούς που ανεβάζουν φωτογραφίες τον δικέφαλό τους, μέχρι εκείνους που βγάζουν περίεργους ήχους κάθε φορά που πιάνουν μια μπάρα στα χέρια τους.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς μια ψυχική διαταραχή κατέλαβε την τηλεόραση

Μια κλινική ψυχολόγος μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το σύνδρομο Μινχάουζεν που η οθόνη σου λατρεύει να μισεί.

Την πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με το Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου, η Mischa Barton ξερνούσε δημητριακά στο σετ της ‘Έκτης Αίσθησης’, ο M. Night Shyamalan ανακοινωνόταν ως επόμενος Spielberg από εξώφυλλο του Newsweek, και εγώ δεν γνώριζα πώς να κατονομάσω την ασθένεια που έριξε το φάντασμα του μικρού κοριτσιού στην ανάγκη του στοιχειωμένου Haley Joel Osment.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις ενός επαγγελματία κλόουν

Μιλήσαμε με έναν ανιματέρ και μάθαμε τι κρύβεται πίσω από το επάγγελμα που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Μπορεί να μου άρεσε όλο αυτό το γέλιο που μας προκαλούσε τότε, αλλά μεγαλώνοντας άρχισα να καταλαβαίνω πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η συγκεκριμένη δουλειά για κάποιον. Το να πηγαίνει σε τρία, τέσσερα ή πέντε παιδικά πάρτι σε μια μέρα και να πρέπει να τρέχει, να γελάει και να παίζει με τα παιδιά, παρά τα όσα άλλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, δεν είναι και ό,τι πιο απλό. Η πρόσφατη ταινία του Joker, με τον Χοακίν Φίνιξ, έφερε ξανά τους κλόουν στο επίκεντρο. Μπορεί η μεγάλη και μικρή οθόνη να λατρεύει να τους κάνει να φαίνονται κακούς και τρομακτικούς, αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

Διαβάστε περισσότερα
9 10 11 12 13 14 15
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO