AP IMAGES
SEX

6 στάσεις του σεξ ιδανικές για όχι τόσο προικισμένους άνδρες

Ουκ εν τω πολλώ το ευ φίλε μου.

Τώρα που μάθαμε τις προσδοκίες που έχει μια γυναίκα για το μέγεθος του πέους σου αλλά και την επίσημη τοποθέτηση της επιστήμης πάνω σε αυτές (ήτοι, όπου μέσος όρος βλέπε τα 13 εκατοστά), ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε και την επόμενη ημέρα. Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που το δικό σου πέος, δεν πιάνει τις ‘απαιτήσεις’ τόσο των γυναικών όσο και της επιστήμης;

Μην ανησυχείς καθόλου, αφού υπάρχουν τα κατάλληλα όπλα για να ικανοποιήσεις μια γυναίκα και να της δείξεις πως όσοι λένε πως το μέγεθος δεν μετράει, έχουν τελικά δίκιο. Ακόμη κι αν δεν ανήκεις στους πιο προικισμένους άνδρες εκεί έξω λοιπόν, δεν χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα, αλλά να εξασκηθείς όσο καλύτερα γίνεται στις παρακάτω στάσεις.

Doggie Style

Κλασική και αγαπημένη στάση. Όταν δεν διαθέτεις και τα πλουσιότερα προσόντα, καλό είναι να αποφεύγεις τις στάσεις που απαιτούν μεγάλη διείσδυση, κάτι που καθιστά το doggie style μια ιδανική επιλογή, αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις και τα χέρια σου για έξτρα απόλαυση, αλλά και να κοντρολάρεις την ταχύτητα και τον ρυθμό των ωθήσεων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διείσδυση. Προσοχή όμως, αφού πρόκειται για μια από τις πιο επικίνδυνες στάσεις για τραυματισμό της ευαίσθητης περιοχής σου.

Ανυψωμένο ανάποδο cowgirl

Μια απλή παραλλαγή του κλασικού ανάποδου cowgirl, στην οποία απλά τοποθετείς ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου για έξτρα ανύψωση, κάτι που θα προσφέρει μια ‘βαθύτερη’ εμπειρία στην γυναίκα.

Πλάγιο cowgirl

Κάθεσαι στα πλάγια του καναπέ και η παρτενέρ σου κάθεται πάνω σου, με τα πόδια της τοποθετημένα είτε στα δεξιά, είτε στα αριστερά. Αυτό, θα επιτρέψει στους γοφούς της να γλιστρήσουν ελαφρά, προσφέροντας την έξτρα διείσδυση που αναζητάς. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα χέρια σου για να ανασηκώνεις ελαφρά και ρυθμικά το σώμα της καθώς κι εκείνη να χρησιμοποιήσει τα πόδια της για τον ίδιο σκοπό.

Splitting Bamboo

WIKIPEDIA

Κάθεσαι στα γόνατα, η παρτενέρ σου ξαπλώνει ανάσκελα μπροστά σου και σηκώνει το ένα της πόδι μέχρι τον ώμο σου. Καθώς μπαίνεις μέσα της, κράτα το πόδι της για αντίσταση και χρησιμοποίησέ το για να ελέγχεις το ρυθμό των κινήσεών σου.

Pile Driver

Πρόκειται για τη στάση με τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση. Η σύντροφός σου κάθεται με την πλάτη πίσω και τα γόνατα ακουμπισμένα στο στήθος της και γέρνει ελαφρά προς τα πίσω ώστε οι γοφοί της να σηκωθούν από το πάτωμα. Τότε, χρησιμοποιείς τα γόνατά σου για να κάνεις squats (ελπίζουμε να διαβάζεις Πολυμερόπουλο), έχοντας πλήρη έλεγχο της δύναμης των ωθήσεων.

Super Girl

Η παρτενέρ σου ξαπλώνει στο κρεβάτι μπρούμυτα με τα πόδια της ενωμένα σφιχτά, σαν να είναι η Supergirl που πετάει στον ουρανό. Επειδή ακριβώς οι γοφοί της θα είναι πιο κοντά, θα δημιουργηθεί μεγαλύτερη τριβή, η οποία θα γίνεται πιο έντονη, ανάλογα με το πόσο σφιχτά θα είναι τα πόδια της, προσφέροντας μεγαλύτερη απόλαυση και στους δύο. Το να ακούτε Reamonn κατά τη διάρκεια της πράξης, είναι προαιρετικό.

Κεντρική φωτογραφία: Frank Micelotta/Invision/AP