ΠΟΤΟ
SPONSORED

3 περιστάσεις μέσα στην ημέρα για να απολαύσεις το αγαπημένο σου Pink Grapefruit

Όχι, ότι χρειάζεσαι κάποια δικαιολογία για να απολαύσεις το νέο δροσιστικό, premium mixer της Βίκος, αλλά κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα ενδείκνυνται ιδιαιτέρως.

Αλήθεια πόσες αφορμές χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα για να απολαύσεις τα αγαπημένα σου πράγματα απενεχοποιημένα; Κάποιες φορές πολλές, κάποιες φορές όμως τα αγαπημένα σου πράγματα μπορούν απλά να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου, χωρίς να χρειάζεται να τα διαχωρίζεις. Κάπως έτσι και το Βίκος Pink Grapefruit έρχεται για να κουμπώσει σε όσα ήδη κάνεις και να τα κάνει πιο ευχάριστα και σίγουρα πιο ανέμελα.

Στη δουλειά, ακόμα κι αν κάνεις αυτή που ονειρευόσουν από μικρός, θα είναι πολλές εκείνες οι στιγμές που θα θες να ξεφύγεις έστω και για λίγο. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να το κάνεις απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό Βίκος Pink Grapefruit, που όχι μόνο θα σου χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τη μέρα σου, αλλά θα είναι σίγουρα και ένα conversation starter με τους συναδέλφους που θα θέλουν να μάθουν τι πίνεις. Και το καλύτερο; Μπορείς είτε να το απολαύσεις κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα, είτε όσο ολοκληρώνεις κάποιο από τα tasks σου. Ένα είναι σίγουρο, θα κάνει την ημέρα στη δουλειά πολύ πιο ευχάριστη.

Το Βίκος Pink Grapefruit όμως μπορεί να συνοδέψει ιδανικά και μια βόλτα. Αντί για καφέ στο χέρι, παίρνεις ένα παγωμένο Βίκος Pink Grapefruit και αρχίζεις να ανακαλύπτεις και πάλι τα σοκάκια της γειτονιάς σου ή ακόμα καλύτερα, κάθεσαι στο αγαπημένο σου παγκάκι και συζητάς με κάποιον φίλο ή απλά χαζεύεις τους περαστικούς που περνάνε από μπροστά. Οι φυσαλίδες του θα κάνουν την περαντζάδα σίγουρα πιο «νόστιμη» και καλοκαιρινή.

Κι αν πάλι προτιμάς τα μπαρ, αντί για τις βόλτες στη γειτονιά, ακόμα κι εκεί μπορεί να σου κρατήσει συντροφιά το Βίκος Pink Grapefruit. Ζήτα από τον bartender να σου φτιάξει μια Paloma με Βίκος Pink Grapefruit και δες τη γεύση του αγαπημένου κοκτέιλ να απογειώνεται. Το «pink phenomenon» θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου προσθήκη στα καλοκαιρινά κοκτέιλ, εκείνη που θα αναζητάς στα μπαρ των νησιών, αλλά και που θα σε κάνει να μάθεις να φτιάχνεις τα πιο νόστιμα σπιτικά κοκτέιλ για όταν μαζεύεστε σπίτι με τους φίλους ή ακόμα και για όταν θες να απολαύσεις ένα στη βεράντα του σπιτιού σου.

Αυτές είναι τρεις μόνο από τις περιστάσεις μέσα στην ημέρα, τις οποίες μπορείς να συνοδεύσεις με το αγαπημένο σου Βίκος Pink Grapefruit. Σίγουρα υπάρχουν δεκάδες άλλες, άλλωστε είναι το ιδανικό αναψυκτικό για όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας και μπορείς να πας απλά μέχρι το ψυγείο σου, όταν θες να απολαύσεις ένα.