ΤΑΤΟΥΑΖ

Τα 10 χειρότερα τατουάζ στην ελληνική τηλεόραση φέτος

Από φτερά και καρδιές μέχρι πατριωτικά μηνύματα και κινηματογραφικές αγκαλιές. Πόσα να αντέξουμε το 2020;

Η ελληνική τηλεόραση δε θα σταματήσει να μας απογοητεύει ποτέ. Ειδικά φέτος, μας έδωσε να καταλάβουμε από νωρίς πως η χρονιά θα είναι ζόρικη. Τα ριάλιτι μας έχουν περικυκλώσει και η συζήτηση γύρω από τους παίκτες των συγκεκριμένων προγραμμάτων ταΐζει καθημερινά τα social media.

Εκτός από καρικατούρες και ιδιαίτερες προσωπικότητες, όμως, φέτος έχουμε δει στις οθόνες μας και τατουάζ. Πολλά τατουάζ. Τατουάζ μικρά, μεγάλα, κοινότυπα, αλλά και πρωτότυπα. Κυρίως όμως, τατουάζ που δε θα ήθελες ποτέ να ‘ζωγραφίσεις’ στο σώμα σου, αλλά και σχέδια που έχουν βαρεθεί να κάνουν ακόμη και οι τατουατζήδες. Προσπαθήσαμε να χωρέσουμε τα πραγματικά χειρότερα μέσα σε μια λίστα.

Το μότο ‘Stay strong and believe in yourself’

Η Σία συμμετέχει στο Bachelor, αλλά την είχαμε γνωρίσει και από την αποτυχημένη audition της στο GNTM. Εκεί μας είχε πρωτοδείξει ένα τατουάζ που έχει κάνει στον αριστερό της μηρό, το οποίο γράφει “stay strong and believe in yourself”, με μια γραμματοσειρά που παραπέμπει σε Lord of the Rings και ‘κυκλώνει’ το πόδι της. Το ίδιο τατουάζ ξαναείδαμε σε διάφορα πλάνα της και φέτος.

Το μότο του Walt Disney

Οι προτάσεις που εμπεριέχουν λέξεις όπως “love, believe, dream” είναι από τις πιο κοινές που ‘χτυπιούνται’ σε ένα σώμα. Μια τέτοια έχει και ο γύπ.., εεε, ο Δημοσθένης (που βλέπουμε φέτος στο GNTM) στην αριστερή πλευρά του στέρνου του. Εκεί γράφει “If you can dream it, you can do it“, quote του Walt Disney.

Το (άκρως) ελληνικό της Ράνιας του Big Brother

Δεν έχουμε μόνο ξένα τσιτάτα στα φετινά τατουάζ, όμως. Η Ράνια, η αγρότισσα του Big Brother, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και μας παρουσίασε ένα άκρως ελληνικό. “Αν δε γεννιόμουν Ελληνίδα, να μη γεννιόμουν ποτέ”, έγραψε η ξανθιά παίκτρια στο εξωτερικό μέρος του δεξιού της χεριού. Όπως εξήγησε η ίδια, επηρεάστηκε για το συγκεκριμένο τατουάζ από τις δολοφονίες των Σολωμού και Ισαάκ, “γιατί η Ελλάδα εν καιρώ βγάζει ήρωες”, ενώ αν το έκανε σήμερα, θα το αφιέρωνε στον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ένα τατουάζ που προκάλεσε αντιδράσεις μέσα και έξω από το σπίτι του Big Brother.

Ένας Πήγασος

Επιστρέφουμε στο αγαπημένο GNTM και στον Δημοσθένη. Εκτός από το basic μότο στην αριστερή πλευρά του στήθους του, έχει ένα δεύτερο μεγάλο τατουάζ στη δεξιά πλευρά. Εκεί οι κριτές αρχικά είδαν ένα γύπα, αλλά εντέλει ήταν ο Πήγασος, το φτερωτό άλογο της ελληνικής μυθολογίας. Όπως τους είπε ο παίκτης μάλιστα, το επέλεξε γιατί είναι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας.

H καρδιά

Σε παλαιότερο θέμα εδώ στο Oneman είχαμε ασχοληθεί με τα πιο κοινότυπα τατού εκεί έξω. Η καρδιά κατέχει τα πρωτεία στη συγκεκριμένη κατηγορία. Έχουμε βαρεθεί να τη βλέπουμε ειδικά σε σημεία τόσο εμφανή, όπως ο αριστερός ώμος, στον οποίο επέλεξε να τη ‘χτυπήσει’ η Αντζελίνα του Bachelor. Το βασικόμετρο κάπου εδώ χτυπάει κόκκινο. Sorry.

Το ‘βραχιόλι’

Πριν μερικά χρόνια ήταν της μόδας τα τατουάζ ‘βραχιόλια’ σε χέρια, πόδια, καρπούς, δάχτυλα. Ένα τέτοιο είχε και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Κρητικός bartender που πήρε μέρος στις auditions του GNTM, στο πόδι του.

Τα φτερά

Γιατί όλοι επιλέγουν τα ίδια και τα ίδια, πραγματικά; Η Ραμόνα του Big Brother όχι μόνο επέλεξε μόνο ένα mainstream σχέδιο για να ‘ζωγραφίσει’ στο σώμα της, αλλά το έκανε και σε όλο το δεξί της χέρι.

Το δόντι

Πολλοί παίκτες των φετινών ριάλιτι έχουν εμφανιστεί με περίεργα αντικείμενα ζωγραφισμένα πάνω τους. Όμως, στο σώμα του Αλέξανδρου που συμμετείχε στις auditions του GNTM εντοπίσαμε ένα δόντι. Μπορεί να έχει την ιστορία του δεν λέω. Αλλά τατουάζ-δόντι;

Το κινηματογραφικό

Ο Τάκης ο ντελιβεράς, που σχεδόν μπήκε στο σπίτι του GNTM, ήταν από τα πιο αυθεντικά τρολ της φετινής ελληνικής τηλεόρασης. Το σώμα του ήταν γεμάτο τατουάζ, ενώ στο πιο ξεχωριστό σημείο, στη μέση του στέρνου του είχε ‘χτυπήσει’ μία από τις πιο διάσημες αγκαλιές του σινεμά. Αυτή του Clark Gable και της Vivien Leigh από το ‘Gone with the Wind’. Ίσως δεν βγήκε ακριβώς όπως θα ‘πρεπε.

Η τριλογία του ‘Εγώ’

Τα ‘καλύτερα’ τατουάζ όλων για φέτος, όμως, πρέπει να τα έχει η Έλενα, η 38χρονη διεκδικήτρια του φετινού Bachelor. Η ξανθιά τραγουδίστρια έχει από ένα τατουάζ σε κάθε της χέρι, τα οποία βέβαια φαίνονται λες και τα έχει γράψει κάποιος κάπως άτσαλα. Θα μπορούσε να είναι γραμμένα και με στιλό.

Στο αριστερό της μπράτσο βλέπουμε ένα τατουάζ που γράφει ‘ΠροΕΓΩ, ΕΓΩ, ΥπερΕΓΩ’, ούσα φανερά επηρεασμένη από τον Sigmund Freud(;), ενώ στην άλλη πλευρά έχει ‘γράψει’ κάθετα “ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ”. Με κεφαλαία βεβαίως βεβαίως.