Αυτοί που τροφοδοτούν τα πιο επιδραστικά εστιατόρια της Αθήνας
Οι μάγειρες των αθηναϊκών εστιατορίων συντονίζονται με τις εποχές και τον τόπο και παρουσιάζουν μια κουζίνα φρέσκια, ουσιαστική, βιώσιμη και αντιπροσωπευτική της χώρας μας.
- 3 ΙΟΥΝ 2024
Οι μάγειρες των αθηναϊκών εστιατορίων συντονίζονται με τις εποχές και τον τόπο και παρουσιάζουν μια κουζίνα φρέσκια, ουσιαστική, βιώσιμη και αντιπροσωπευτική της χώρας μας.
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μόλις μπήκε και εμείς σας λέμε πως θα τον κάνετε πιο νόστιμο.
Από μαλακά αμερικάνικου τύπου μπισκότα και πολίτικο κρουασάν μέχρι γεωργιανό χινκάλι και αραβικό fast food.
Από street food μέχρι fine dining, τα πιάτα που ξεχωρίσαμε τον Μάιο αποτελούν μικρές γαστρονομικές εμπειρίες.
Η fine dining εμπειρία, η ακαταμάχητη θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, είναι όλα όσα συνθέτουν μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό.
Οι καλύτερες προτάσεις για να συνεχίσεις την έξοδό σου.
Ο βιομηχανικός δρόμος που βρίσκεται στο κοντά στο λιμάνι του Πειραιά έχει να προσφέρει ενδιαφέρουσες εικαστικές προτάσεις και έξοδο για κρασί και παγωτό.
Μια βόλτα στην πιο όμορφη αθηναϊκή συνοικία, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, σε μέρη με ιδιαίτερο χαρακτήρα για καφέ, φαγητό και ποτό.
High end φαγητό, ωραίες μπάρες και μυρωδιά φρέσκου ψωμιού, όλα σε μια διασταύρωση
Ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα γίνεται η τέλεια βάση για παγωτά και γλυκά.
Στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι σε περιμένουν μερικά από τα πιο κουλ μαγαζιά, εκείνα που ορίζουν της street food τάσεις στην πόλη.
Δίπλα στη θάλασσα για cocktails, φίνες γεύσεις και φημισμένα πάρτι διεθνών προδιαγραφών.
Το fine mezze concept zohόs φιλοξένησε τη δεύτερη κατά σειρά βραδιά “Side by Side” αφιερωμένη σε ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργικότητα.
Φασολάδα στο καταφύγιο της Πάρνηθας, κεφτεδάκια στον Υμηττό και σουβλάκι στην Πεντέλη.
Το Hanky Panky αποτελεί το καινούργιο project του βραβευμένου σεφ. Γνώριμο street food με εστιατορική φιλοσοφία.