BRAND EXPERIENCE

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η δικτατορία της κουζίνας και οι παλιοί του Ολυμπιακού

Νέο Lunch Break με καλεσμένο τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Πώς ήταν το πρώτο Master Chef; Και τι γουστάρει εκείνος πολύ σε αυτό που κάνει;

To δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη ΚοντιζάΚωστή ΜαραβέγιαΜύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ ΝικολαΐδηΝικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Γιώργο Παπακώστα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, την Marseaux και την Madame Ginger, τον Ζοσιμάρ a.k.a. Θέμη Καίσαρη,τον Νικόλα Ράπτη, τον Big Sofo, Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Σπύρο Μαργαρίτη, ήρθε η ώρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Πώς νιώθει όταν του λένε ότι έφερε τη φάση; Πώς ήταν το πρώτο Master Chef; Και τι γουστάρει εκείνος πολύ σε αυτό που κάνει; Ακόμα, δύο λαχταριστές προτάσεις για ιταλικό και ψαρικά, τρία μυστικά για να απογειώσεις τις γαρίδες και ο τρόπος ώστε οι σαλάτες να μην είναι βαρετές.

Θέμα της εβδομάδας: Οι γαρίδες! Σε γαριδομακαρονάδα (με μακρύ μακαρόνι), σε μπριός με μαγιονέζα και chili και φυσικά, σε σαγανάκι. Ο Χρήστος Χατζηιωάννου μοιράζεται τα tips του στο σημερινό Lunch Break.

Κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο μοιραζόμαστε 3 tips για το απόλυτο, το πιο νόστιμο γιουβέτσι με γαρίδες.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.