LORD OF THE RINGS

Το πρώτο μεγάλο νέο για τη σειρά ‘Lord of the Rings’ είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε

Ήταν η προτεραιότητά μας, τώρα είναι και προτεραιότητα του Amazon.

Μπορεί οι περισσότεροι να μη μείναμε ευχαριστημένοι από την τριλογία ‘The Hobbit’ συνολικά, αλλά αν η μεγάλη της εισπρακτική επιτυχία έκανε ένα καλό για τους φαν του ‘Lord of the Rings’, ήταν να αποδείξει ότι το ενδιαφέρον των θεατών για ιστορίες από τη Μέση Γη μάλλον δεν θα πεθάνει ποτέ.

Από τότε έχει ανακοινωθεί η έκδοση του πρώτου παραμυθιού από τον κόσμο του ‘LOTR’ που έγραψε ο J. R. R. Tolkien όσο ανάρρωνε στο νοσοκομείο μετά τη Μάχη του Σομμ, και φυσικά η πολυαναμενόμενη σειρά του Amazon που θα εστιάσει σε ανεξερεύνητο από τις ταινίες υλικό του συγγραφέα.

Το πρώτο χειροπιαστό νέο που έχουμε για την τελευταία έρχεται από το εξαιρετικά αξιόπιστο The One Ring και είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε να ακούσουμε. Επιβεβαιωμένο από πολλαπλές πηγές του Amazon Studios, μπορείς να θεωρείς δεδομένο ότι η 1η σεζόν της σειράς θα ακολουθήσει έναν νεαρό Aragorn.

ΓΙΟΡΤΗ.

Το παρελθόν του Aragorn είναι τρομερά πλούσιο δραματουργικά. Μετά τον θάνατο των γονιών του σε ηλικία 2 μόλις ετών, τον μεγάλωσε ο Elrond στο Rivendell προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατήσει κρυφή την πραγματική καταγωγή του. Λίγο μετά τα 20 του χρόνια χρειάστηκε τελικά να συμβιβαστεί με την αλήθεια, αλλά δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την άρνηση του Elrond για την ένωσή του με την Arwen. Γνωρίζοντας ότι εάν η κόρη του διάλεγε έναν θνητό θα διάλεγε ουσιαστικά και τον θάνατο, ο Elrond θέλησε να αποτρέψει τον θετό του γιο λέγοντάς του πως εάν δεν γινόταν πρώτα βασιλιάς και της Gondor και της Arnor δεν θα του έδινε το χέρι της.

Θέλοντας να αποδείξει την αξία του και να κερδίσει εμπειρία, ο Aragorn εγκατέλειψε την ασφάλεια του Riverdell και αποφάσισε να ζήσει ως Chieftain των Dunedain και των Rangers του Βορρά μαζί με τους εναπομείναντες ανθρώπους του, ενώ υπηρέτησε και σε στρατούς της Rohan και της Gondor. Όλα αυτά κάτω από ψευδώνυμο κάθε φορά.

Να τονιστεί επίσης ότι οι πηγές μιλούν για την 1η σεζόν. Με τη σειρά να έχει προγραμματίσει τουλάχιστον 5 κύκλους – κάπου εδώ έρχεται και η ετικέτα του 1 δις δολαρίων μπάτζετ – αυτό μάλλον σημαίνει ότι το κέντρο βάρους θα εναλλάσσεται ανά σεζόν.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ian McKellen θέλει να παίξει τον Gandalf στη σειρά ‘LΟΤR’, πάρτε τον ένα τηλέφωνο
Πιστοί προσεύχονται να γίνει ο Tolkien Άγιος
Ένα νέο παραμύθι του Tolkien από τη Μέση Γη έρχεται σε λίγους μόλις μήνες