ΓΕΥΣΗ

Το Ten Modern Asian είναι το δέκα με τόνο της Μαρίνας Ζέας

Εδώ ξεκινάς την ημέρα σου με καλό καφέ και ολόφρεσκα smoothies, ενώ για τις βραδινές ώρες ενδείκνυται το sushi σε συνδυασμό με τα cocktails.

Σε μία από τις ωραιότερες και πιο οργανωμένες μαρίνες στη Μεσόγειο, στη Μαρίνα Ζέας, μπορείς να απολαύσεις τον περίπατό σου δίπλα στη θάλασσα και φυσικά να χαλαρώσεις με την πιο όμορφη θέα. Στην ανατολική ακτή της χερσονήσου της Πειραϊκής, η μαρίνα προσφέρει εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και μάλιστα φιλοξενεί ένα μαγαζί – σήμα κατατεθέν για την περιοχή.

Τα τελευταία τρία χρόνια, το Ten Modern Asian αποτελεί έναν all day προορισμό για όσους αγαπούν το ποιοτικό φαγητό και τα καλοφτιαγμένα cocktails. Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, όπου κυριαρχούν τα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, και οι προσεγμένες κατασκευές, έχεις απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και σε ένα υπέροχο σκηνικό που όταν πέφτει ο ήλιος γίνεται ακόμα πιο ατμοσφαιρικό.

Με τη Μαρίνα Ζέας να δέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο, το Ten Modern Asian έχει φιλοξενήσει ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, Jassim al Thani, όταν αυτός αποφάσισε να αφήσει για λίγο το υπερπολυτελές σκάφος του Al Mirqab και να απολαύσει τον ήλιο και τη θαλασσινή αύρα του Πειραιά.

Το μαγαζί κλείστηκε αποκλειστικά για τον ίδιο, προκειμένου να απολαύσει τον ελληνικό καφέ του παρέα με τρία ακόμα άτομα.

Στο Ten Modern Asian ξεκινάς την ημέρα σου με καλό καφέ και ολόφρεσκα smoothies, ενώ για τις βραδινές ώρες ενδείκνειται το sushi σε συνδυασμό με τα cocktails. Ποιοτικά υλικά και άριστες πρώτες ύλες συνθέτουν κάθε πιάτο, προκειμένου να ικανοποιηθούν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί επισκέπτες.

Για το sushi επιλέγονται εκλεκτά ψάρια και θαλασσινά, φρέσκα λαχανικά και κάθε συνταγή βασίζεται στη δημιουργικότητα και την αγάπη για την ασιατική κουζίνα.

Η ποιοτική διασκέδαση αποτελεί συνώνυμο του μαγαζιού, το οποίο μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί το δέκα με τόνο της Μαρίνας Ζέας.