HOT RIGHT NOW

Μας κάνει πλάκα ο Θεός με αυτή την Ελληνίδα

Λέγεται Ζωή Αγγελική Μαντζακάνη. Είναι (και) Ελληνίδα. Είναι απίστευτα όμορφη. Θα πρωταγωνιστήσει στο Gossip Girl. Ήρθε η ώρα να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Εκεί που νομίζεις ότι τις ξέρεις όλες. Εκεί που πιστεύεις ότι δεν θα γεννηθεί άλλη αψεγάδιαστη Ελληνίδα. Εκεί που περιμένεις να δεις φως στο τούνελ από τα εγχώρια ανδρικά περιοδικά έρχεται το casting team του Gossip Girl να σου αποδείξει ότι ο Θεός αγαπάει πιο πολύ τους Έλληνες. Γι’ αυτό και τους χαρίζει τέτοιες γυναίκες.

Η είδηση ήταν ότι μια Ελληνίδα θα παίξει στο Gossip Girl. Παγερά αδιάφορο μιας και δεν βλέπω την σειρά αλλά οκ. Ένα κλικ θα το κάνεις μήπως και ανακαλύψεις ότι κατάφερε τελικά η Δήμητρα Ματσούκα να κάνει διεθνή καριέρα. Το ένα κλικ έφερε το άλλο και το ποντίκι έμεινε ακίνητο μόλις ανακάλυψε αυτό.

 

Ένα σιγανό ποιητικό χειροκρότημα παρακαλώ για την Ζωή και όλες τις άλλες εξαιρετικά όμορφες Ελληνίδες. Ζωή είπα ε; Ναι. Σωστά. Το επώνυμο; Μαντζακάνη. Τουλάχιστον έτσι γράφουν τα περισσότερα βιογραφικά της, γιατί τα άλλα την γράφουν Μαντζανάκη. Το cast του Gossip Girl βέβαια την αναγράφει ως Zoe Aggeliki. Το καλλιτεχνικό της; Το δεύτερο όνομά της; Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Το μόνο που ξέρω είναι δεν θα με ένοιαζε ακόμα κι αν την έλεγαν Θρασύβουλο.

Zoe Aggeliki 

Στην σειρά Gossip Girl θα είναι λέει η αντίζηλος της πρωταγωνίστριας Blake Lively. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Sorry, ήταν αυθόρμητο μετά την σύγκριση των δύο. Και είμαι σίγουρος ότι αυτή τη διαφορά θα δουν και πάρα πολλοί εκεί στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Αρκεί η Ζωή να έχει υποκριτικά προσόντα αντίστοιχα της εμφάνισής της. Αλλά ποιον κοροϊδεύουμε; Για το Χόλιγουντ μιλάμε.

 

Αναλογίες 85-61-90. Ναι, μην τα φτιάξεις μαζί της γιατί δεν έχει στήθος 90. Γεννημένη στην Karlskrona της Σουηδίας από Έλληνα πατέρα (μπράβο παλίκαρε) και Σουηδή μητέρα, η Zoe Mantzakanis είναι για μένα η μοναδική Ελληνοκάτι για την οποία πρέπει να υπερηφανευόμαστε. Άντε και για την Δωροθέα Μερκούρη και την Γεωργία Σάλπα. Καμία Τζένιφερ Άνιστον με δυο λόγια κι ας την έχω αποθεώσει.

 

Στην Αμερική την αναφέρουν ως Γαλλίδα μοντέλο και ηθοποιό. Δεν πειράζει. Θα μάθουν τα γατάκια πολύ σύντομα τι βγάζει η Ελλάδα. Καλά. Και η Σουηδία.