PUBLI

Τα αθάνατα ελληνικά οπίσθια

Oι καλύτεροι γλουτοί της ελληνικής επικράτειας αυτή τη στιγμή.

Εννοείται πως έχουμε ήδη ασχοληθεί με το συγκεκριμένο, πάντα επίκαιρο για το αντρικό κοινό, θέμα. Πριν 37 μήνες μιλήσαμε για τα καλύτερα ελληνικά celebrity οπίσθια και πριν από ένα μήνα μόλις για τις Ελληνίδες που ανταγωνίζονται τους γλουτούς της Jennifer Lopez. Πλέον επιστρέφουμε για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα ακόμη πιο σφαιρικά.

Ας ξεκινήσουμε με ένα κλείσιμο του ματιού στην Χριστίνα Αλούπη, μόνιμη κάτοικο Λος Άντζελες τα τελευταία χρόνια, την φωτογραφία των γλουτών της οποίας από το FHM, που βλέπετε στην κεντρική εικόνα, θεωρώ ως κορυφαία του είδους για τα ελληνικά δεδομένα. Ένα ορντέβρ πριν περάσουμε στο κυρίως πάτο. Σόρι, πιάτο εννοούσα.

Προσοχή. Η επιλογή έχει γίνει με βάση τους πιο ‘αξιόμαχους’ γλουτούς αυτή τη στιγμή. Εκείνους που στέκονται ψηλά, στέκονται αγέρωχοι και αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να περάσεις ώρες κοιτάζοντας χωρίς να βαρεθείς στιγμή. Για αυτό και δεν περιλαμβάνουμε δόξες του παρελθόντος, παρά μόνο αν το αξίζουν. Ούτε γυναίκες τύπου π.χ. Ευαγγελία Αραβανή ή Δούκισσα Νομικού, οι οποίες, στα πλαίσια της συνολικής ομορφιάς τους, διαθέτουν ΟΚ γλουτούς, αλλά αυτό δεν είναι το σημείο της ανατομίας τους που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η τετράδα που αξίζει το χειροκρότημα σου

Η έλλειψη αντρικών περιοδικών τα τελευταία χρόνια καθιστά το έργο μας πολύ δύσκολο. Γιατί πως να πείσω κάποιον για το γονιδιακό ‘παράδοξο’ της Αντωνίας Καλλιμούκου, βλέπε μικρή μέση-πεταχτοί γλουτοί, όταν δεν έχω το σχετικό φωτογραφικό υλικό για να το αποδείξω.

Ειδικά από τη στιγμή που η πανελίστρια-συγγραφέας-εστεμμένη δεν φωτογραφίζεται συχνά. Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχουν οι συγκεκριμένες λήψεις από το instagram της για να μπορέσουμε να την αποθεώσουμε όπως της αξίζει. Γιατί πραγματικά της αξίζει.

To ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με την 182 εκατοστών Άννα Πρέλεβιτς, επίσης απροσδόκητα και αναπάντεχα προικισμένη στο συγκεκριμένο σημείο, με την μοναδική φωτογράφηση που αυτό ψιλο-φαίνεται να είναι στην πρώτη που έκανε μετά την στέψη της ως Σταρ Ελλάς στο Nitro.

H Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου, Ελληνογαλλίδα, 18 ετών και επίδοξη διευθύντρια μουσείων, είναι συνολικά εντυπωσιακή. Επίσης εξαιρετικά καλό παιδί. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας της, αυτό μάλλον το οφείλει στην καταγωγή της, καθώς ο μπαμπάς της είναι Γάλλος με καταγωγή από μια φυλή Ινδιάνων στις Ολλανδικές Αντίλες.

Τέλος δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο καλύτερο σετ που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, κάτοχος των οποίων είναι η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη.

Ναι, η Αγγελίνα, που έσκασε μύτη λίγο πριν καταρρεύσει ο χώρος, δεν έγινε τόσο γνωστή όσο θα έπρεπε αφού ούτε καλλιστεία κατέβηκε, ούτε στα Playmate πήγε. Όμως η ομορφιά της ήταν και παραμένει συγκλονιστική. Ενώ και εκείνη ‘πάσχει’ από την σωματική ανωμαλία που θέλει το πάνω μισό του κορμιού της να είναι μοντελέ και το κάτω σεξοσιμπολέ.

Η μάχη των Next Top Model

Mπορεί η Ιωάννα Ντεντή να είναι αυτή που κάνει καριέρα μοντέλου με αξιώσεις στο εξωτερικό και η Δήμητρα Αλεξανδράκη να έχει εξελιχθεί -δικαίως- στο τελευταίο εγχώριο sex symbol, με φωτογραφήσεις όπως αυτή παρακάτω, όμως άλλη ήταν εκείνη που είχε την χάρη.

Συγκεκριμένα η νικήτρια του Next Top Model Σεράϊνα Καζαμία, η οποία χρωστάει αυτό το συγκριτικό της πλεονέκτημα στο γεγονός ότι υπήρξε πρωταθλήτρια του σκουός στην Ελβετία. Ένα άθλημα-ταμάμ για ανάπτυξη γλουτών. Κρίμα που, λόγω ήθους και χαρακτήρα, δεν έκανε ποτέ φωτογράφηση που να το αναδεικνύει.

Η μελωδία των γλουτών

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διαθέτει το καλύτερο σώμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ή, έστω, το πιο γυμνασμένο, κάτι που είδαμε περίτρανα και στο πρώτο Dancing with the stars 5. Και αυτό περιλαμβάνει και το συγκεκριμένο σημείο του κορμιού της. Μιλάμε για ατσαλένιες καταστάσεις.

Άσε που επειδή οι Ελληνίδες τραγουδίστριες δίνουν συνήθως βάρος στο στήθος τους, παραδοσιακά ένα σημείο πιο εύκολο να ‘ενισχύσεις’, δυσκολευτήκαμε να βρούμε και κάποια από τον κλάδο που να αξίζει να χρίσουμε ‘αναπληρωματική’ της. Καταλήγοντας τελικά στην Αγγελική Ηλιάδη, η οποία, τρεις μήνες μετά την γέννα, επέστρεψε πιο μάχιμη ποτέ. Αν και εδώ δεν μιλάμε για ατσάλι αλλά για καμπύλες Γκαουντί.

Ουσιαστικά η μοναδική που μπορεί να ‘παραβγεί’ στην Παπαδοπούλου στην συγκεκριμένη υπο-κατηγορία γλουτών (βλέπε ‘σπάω πάνω τους καρύδια’) είναι η Έφη Κυριάκου, πρώην πρωταθλήτρια βόλεϊ. Μια γυναίκα που μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια την πρώτη φορά που την είδα να φεύγει από τα γραφεία του περιοδικού στο οποίο δούλευα.

Εκείνες που αποφεύγουν την δημοσιότητα

Kαι οι δυο είναι χορεύτριες. Και τις δυο θα θέλαμε να τις έχουμε σε καθημερινή βάση στις ζωή μας. Και οι δυο δεν γουστάρουν πολύ φωτογραφήσεις και δημοσιότητα. Κάτι που αποτελεί μεγάλο κρίμα.

Η πρώτη είναι η Ίνα Σιδέρη του ΟΛΑ, τους γλουτούς τους οποίους έχουμε κατά καιρούς εκθειάσει.

Και η δεύτερη η Ηρώ Λεγάκη, τελευταία Ελληνίδα Playmate και, κατά πολλούς, εκείνη με τα πιο φαντασμαγορικά σωματικά προσόντα από όλες.

Οι θρύλοι του (πρόσφατου) παρελθόντος

Προφανώς από μια τέτοια λίστα δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός η Όλγα Φαρμάκη, πρώην sex symbol και νυν fashion blogger. Εξαιρετικά προσόντα, εξαιρετικά γυμνασμένα (η Όλγα γυμνάζεται τόσο φανατικά όσο και η Στικούδη) και εξαιρετικά φωτογραφημένα.

Ενώ διαχρονική αξία αποτελεί και η Χριστίνα Στεφανίδη. Η καλύτερη απόδειξη ότι οι πιο σέξι γυναίκες έρχονται σε μίνι μέγεθος.

Ειδική μνεία στην Χρύσα Δρακάκη, μόνιμο κάτοικο Λονδίνου τα τελευταία χρόνια. Ένα μοντέλο που ποτέ δεν κέρδισε την αναγνώριση που της άξιζε. Ούτε εκείνη, ούτε οι -συμμετρικοί και γυμνασμένοι- γλουτοί της.