WOMEN

Oι άγνωστες και σέξι Ελληνίδες που θα σημαδέψουν το 2018

Είναι σέξι, φιλόδοξες και ιλιγγιωδώς ανερχόμενες. Το μόνο που μένει είναι να μάθεις επιτέλους το όνομά τους. Αν όχι φέτος, τότε του χρόνου στα σίγουρα.

Κάθε φορά που δημοσιεύουμε μια λίστα με άγνωστες insta Ελληνίδες (κάτι που λόγω της ανταπόκρισης που έχουν είναι όλο και πιο συχνά) υπάρχουν πολλές, απρόσμενα πολλές αντιδράσεις.

Οι περισσότερες θετικές, από όλους εσάς που τις τιμάτε καπάκι με το τιμημένο το follow σας.

Κάτι που η πλειοψηφία των όσων αναφέρουμε, κακά τα ψέματα, χρειάζεται, αφού το instagram account τους λειτουργεί ως πασαπόρτι για καλύτερο ‘μεροκάματο’.

Κάποιες αντιδράσεις αρνητικές. Είτε από εκείνες που δεν συμπεριλάβαμε (ή δεν συμπεριλάβαμε με όση συχνότητα, ενδεχομένως, θα επιθυμούσαν).

Είτε από εκείνες που συμπεριλάβαμε, αφού το account τους ήταν και λαχταριστό και ορθάνοιχτο, αλλά δεν ήταν έτοιμες να δουν τον προβολέα της insta δημοσιότητας να καρφώνεται πάνω τους.

@xander_romanov

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Kremlidou (@elena_mariposa) στις

Επειδή π.χ. δουλεύουν κάπου που μπορεί αυτό να τους δημιουργήσει πρόβλημα ή έχουν μόνιμη σχέση που δεν το ‘εκτιμάει’ ακριβώς το ότι ασχολούμαστε έντονα μαζί τους.

Η ουσία είναι μια. Οι λίστες με τις άγνωστες πουλάνε. Και κάνουν καλό. Και στην δική μας υγεία (βλέπε φρέσκαδα, σπιρτάδα και όλα σε άδα). Και στην δική τους (ψυχική, οικονομική).

Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή περιοδικά/ δεν υπάρχουν αρκετά περιοδικά/ δεν υπάρχουν τα σωστά περιοδικά για να προκαλέσουν -όπως παλιότερα- , με το σωστό εξώφυλλο ή τη σωστή φωτογράφηση, το instant μπαμ. Έστω το εφήμερο instant μπαμ.

Το μόνο πρόβλημα; Βασικά τρία είναι εκείνα που μου έρχονται πρόχειρα στο νου.

Ξεκινώντας με ότι εκείνες οι ‘άγνωστες’ που το αξίζουν, ακόμη και εν μέσω κρίσης, γίνονται σύντομα γνωστές. Ή έστω insta γνωστές.

Συνεχίζοντας με το γεγονός ότι, όσα μακροβούτια και αν κάνεις στο ελληνικό instagram (και με όση επιμέλεια σπασίκλα και αν τα επιχειρήσεις) επειδή μιλάμε για λιμνούλα και όχι για ωκεανό, στα ίδια ‘μαργαριτάρια’ θα καταλήξεις. Κάτι που νομοτελειακά φέρνει, αργά ή γρήγορα, την γκρίνια του΄όλο τις ίδιες βάζετε πια’.

be someone's Sunday. @georgopoulos.g.photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Siampani® (@ioannasbn) στις

Αν και όλο και κάπου καλά πέφτουμε, όπως στην μοντέλο (επίσης ηθοποιό και σχεδιάστρια μόδας) με το πρόσωπο Μπαρντό Noelle Κούτρα.

Ή την μοντέλο, brand ambassador και make up artist Ευγενία Δημητριάδου, που επίσης κάνει εδώ το ντεμπούτο της στο site.

Και καταλήγοντας ότι, στην ‘τα πάντα ρει εκτός από δουλειές και χρήμα’ εποχή μας, το να κάνεις προβλέψεις για το ποιανής το όνομα θα μάθεις και ποια θα ξεχάσεις το επόμενο δευτερόλεπτο (πόσο μάλλον τον επόμενο χρόνο), είναι κάτι πιο ριψοκίνδυνο από το να παίξεις όλες σου τις αποταμιεύσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο (ναι, υπάρχει ακόμη αυτό, αν αναρωτιέσαι).

Εξαιρούνται περιπτώσεις που βγάζουν μάτι ότι, αν είχαν σκάσει στο προσκήνιο πριν από πέντε χρόνια, θα είχαν ήδη σαρώσει όλα τα εξώφυλλα.

Δίμετρες γυναίκες όπως η Βεροιώτισσα Ιωάννα Μπέλα, η πρώην βολεϊμπολίστρια των 180 εκατοστών που ξεκίνησε από make up artist της Βίσσης και της Φουρέιρα και κατέληξε να είναι μοντέλο και brand ambassador.

Τραγουδίστριες με ζυγωματικά επιπέδου Δούκισσας Νομικού και φωνές επιπέδου Αποστολίας Ζώη (επίσης πτυχιούχος πολιτικών επιστημών)) όπως η -επίσης Βεροιώτισσα- Μαρίνα Κυριαζοπούλου που με χαρά είδαμε να περνάει στους 16 του φετεινού The Voice.

Γενετικά κατασκευασμένες σε κάποιο Αμερικάνικο εργαστήριο με ειδίκευση τις Λολίτες γυναίκες όπως η personal trainer Ελεάννα Παλαιολόγου.

Θαύματα της φύσης με κορμιά που κάνουν τόσο για πασαρέλα όσο και για εξώφυλλο στο Playboy (τύπου Σύλβια Παπαδάκη) όπως η πάλαι ποτέ φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ Σοφία Χαρμαντά, με -χαοτική- διαφορά το πιο σέξι μοντέλο της γενιάς της.

Ανερχόμενες ηθοποιοί που κοιτάζουν στα μάτια, από άποψη κορμιού και τσαχπινιάς, την Δήμητρα Ματσούκα, όπως το κορίτσι του Σόμμερ και tsifteteli girl του Σπύρου Παπαδόπουλου Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ταλαντούχες αθλήτριες με προδιαγραφές supermodel όπως η εξωτική Ναυπάκτια Αθηνά Κοίνη (ένεκα καταγωγής της μητέρας της από την Αιθιοπία) που ασχολείται με το τρέξιμο (από 1.500 μέχρι 5.000 μέτρα).

Video Vixen που μας κρατάνε ξύπνιους  κυριολεκτικά ως τα ξημερώματα όπως η βαβαβούμ Ελληνο-Σκοτζέζα Κirsten Ciel Lauder.

Πιο fit πεθαίνεις παρουσιάστριες όπως η υπέροχη Φελίσια Λαπάτη που ξέρει να συνδυάζει το σέξι με το αστείο.

Διεθνών προδιαγραφών fashion bloggers όπως η -εκ Σερβίας- αξιαγάπητη personal trainer Μιλένα που έχει ως βάση τη Σερβία.

Βεραμάν sex bombs όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου του My Style Rocks που χαλαρά θα μπορούσε να αποτελεί μούσα του Newton.

Κλασάτες και ταλαντούχες γυναίκες με στήθος που αγγίζει την -φυσική- τελειότητα όπως η Κρητικιά ανερχόμενη ηθοποιός Κωσταντίνα Κλαψινου και η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Τάνια Καρρά.

Brand ambassador με αβυσσαλέες καμπύλες όπως η Ελληνομαροκινή Σοφία Κωτσοπούλου, με τα υπέροχα τατού και το λουκ Kim Kardashian που ασχολείται και με το τραγούδι.

Και, τέλος, μοντέλα με πρόσωπα που σε κάνουν να θέλεις να βάλεις τα κλάματα όπως η αψεγάδιαστη πρασινομάτα Βασιλιάννα που σίγουρα στη προηγούμενη ζωή της υπήρξε τίγρης.

Όλες οι παραπάνω, καθώς και αυτές που χώσαμε εμβόλιμα στο κείμενο χωρίς να αναφέρουμε το όνομά τους, οφείλουν να μπουν εντός του οπτικού σας πεδίου για τα καλά.
Και μην ανησυχείτε, ένα χρόνο από τώρα, θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο κείμενο για να δούμε πόσο δίκαιο ή άδικο είχαμε τελικά.