WOMEN

Οι πιο σέξι και ταξιδεμένες Ελληνίδες του Instagram

Ωραίες γυναίκες από τον τόπο μας μπροστά σε ωραία location ανά τον πλανήτη. Έτσι απλά. Σκέφτεσαι κάποιον καλύτερο τρόπο να ανοίξει το μάτι σου;

Αφορμή για όλο αυτό το -όλο και πιο συναρπαστικό- account της 22χρονης Σοφίας Χαρμαντά που έχουν παραδόξως ‘ανακαλύψει’ μόνο 90.000 άτομα.

Πρόκειται για την πάλαι ποτέ φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ και κορίτσι της μόδας του Πρωινού του Ant1 που είναι με διαφορά το πιο σέξι μοντέλο της γενιάς της.

Miami for the next days #excitingnewthings #comingsoon #happy #girl #tourist #life #miamivibes #eternalsummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA HARMANDA (@sofiaharmanda) στις

Επίσης το πλέον ανερχόμενο, εξού και πλέον περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στη Νέα Υόρκη, από όπου και ποστάρει συχνά (ενώ έχει κάνει τη γύρα της και από Μαΐάμι κιαι Λος Άντζελες-κάτι προφανώς ‘εξουθενωτικό’, όποτε και είπε να πέσει ξερή στο κρεβάτι).

Dead .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA HARMANDA (@sofiaharmanda) στις

Για την ακρίβεια το κορίτσι μας ποστάρει συχνά και καυτά πράγματα από τη Νέα Υόρκη (δες την εδώ στην Τζαμάικα, όπου είχε πάει για φωτογράφηση).

Good morning from paradise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA HARMANDA (@sofiaharmanda) στις

Ανεβάζοντας παράλληλα ραγδαία τον πήχη της φωτογένειας της εκεί ελληνικής παροικίας, όπου -θυμίζω ότι- βρίσκεται εδώ και χρόνια η καράσικάτη πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε την εδώ να γιορτάζει τα γενέθλιά της σε ένα bar στο Manhattan).

Καθώς επίσης η πάλαι ποτέ Κρητικιά Playmate Σίλβια Παπαδάκη (εδώ στο Λονδίνο, ατμοσφαιρική και σέξι όπως από πάντα).

Mood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Silvia (@silviapapadaki) στις

Ναι, το ξέρω ότι στο Αμέρικα είναι και η αγαπημένη μας Θεσσαλονικιά ‘Μουρμούρα’ των 180 εκατοστών, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Αλλά το δικό της account είναι ελαφρώς -με το συμπάθειο- ‘ξενέρωτo’ για τα γούστα μας (εδώ στο Grand Canyon).

And as the years go by , don't forget to live in the present .. you were once looking forward to it as your future and you will cherish it when it becomes your past! #birthday #birthdaymood #moments #experience #memories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις

Επίσης διευκρινίζω ότι το θέμα μας δεν είναι οι ξενιτεμένες. Αλλιώς σίγουρα θα λέγαμε αναγκαστικά ένα καλό λόγο για την πάλαι ποτέ Σταρ Πελοπόννησος Ρία Αντωνίου που διαπρέπει ως σέξι γλάστρα στην ιταλική τηλεόραση.

#Repost from @settimiobenedusi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ria antoniou (@riaantonioy) στις

Κάνοντας συχνά πυκνά και ταξίδια στα πέρατα του κόσμου για φωτογραφήσεις (δείτε την εδώ να ‘ξαποσταίνει’ σε ένα παγκάκι στο Bel Air).

One moment of relax before starting my new adventures#losangeles #belair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ria antoniou (@riaantonioy) στις

Εδώ ασχολούμαστε, μιας και δεν μας περισσεύει φράγκο για ταξίδια, με εκείνες τις Ελληνίδες που μοιάζει να είναι μονίμως σε ένα αεροπλάνο (όπως π.χ. μέχρι πριν από 1-2 χρόνια συνέβαινε με την Δήμητρα Αλεξανδράκη-τουλάχιστον βάσει παλιών post της όπως το συγκεκριμένο σε ένα lear jet).

Ή όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια με την Αθηνά Οικονομάκου που μας έχει χαρίσει ένα ‘τσουνάμι’ από bikini post από Μαλδίβες μέχρι Πορτογαλία (εδώ από ένα ταξίδι της στην Μάλτα).

Προσοχή. Εδώ μιλάμε για όσες insta ταξιδεύουν. Όχι φάση ‘πήγα στις ΗΠΑ και περιοδεία και είπα να ποζάρω μπροστά τους καταρράκτες του Νιαγάρα’, όπως η Δέσποινα Τάτα.

#Niagara #falls #im #so #exited #and #i #just #cant #hide #it #i #fell #in #love #with #Niagara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TATA (@despinatata_official) στις

Ούτε ‘είμαι τόσο ερωτευμένη με το Μπαλί ώστε έκανα εκεί το γάμο μου’, όπως η Next Top Model Ιωάννα Ντεντή (είδες πρόοδο από την εποχή που τύλιγε σουβλάκια;).

#summertime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Ntenti (@ioannantenti) στις

Oύτε, τέλος,  φάση ‘πήγα με τον σύντροφό μου (στην περίπτωση αυτή τον Σόμμερ) μια βόλτα από την Κούβα και έκανα τις Κουβανές να πρασινίσουν από τη ζήλια τους’, όπως στην περίπτωση του -δεδηλωμένου πόθου μας- Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Keep calm and enjoy the CARIBBEAN!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika Panagiotakopoulou (@nafsika_p) στις

Εδώ μιλάμε για Ελληνίδες που ταξιδεύουν συχνά και πυχνά. Ξεκινώντας με μοντέλα όπως την Σοφία Χαρμαντά (που θεωρεί δικαίως δυνατό σημείο τα χείλια και τα οπίσθια της)  και, σε λιγότερο βαθμό, την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη που επίσης έχει κάνει τις γύρες της στο εξωτερικό (βλέπε Ιταλία και Νέα Υόρκη).

Ή την ‘πρέπει να την δεις για να την πιστέψεις’ Βασιλιάννα, που έκανε πρόσφατα τα δικά της τα ωραία κάτω από ένα καταρράκτη στο Μπαλί.

After this picture, I got under the massive waterfall Best experience ever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VASILIANNA(@_vasilianna) στις

Συνεχίζοντας με fashion bloggers με τρελό κοινό όπως η αξιαγάπητη personal trainer Μιλένα που βλέπουμε εδώ στο Μονακό.

#morning #monaco #travel #france #swimsuit @blacksaltbikini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M!__ (personal ) (@mi__leenaa) στις

Ή η fashion blogger με κορμί Playmate (ή Playmate με μυαλό fashion blogger, όπως θέλεις δες το) Όλγα Φαρμάκη.

Και φυσικά η κοσμοπολιτίσσα Bond Girl Τόνια Σωτηροπούλου που είναι πάντα με το ένα πόδι εκτός Ελλάδας (εδώ στο Central Park).

Από εκεί και πέρα, για όσες Ελληνίδες ξέρουν από εξωτικές παραλίες τύπου Survivor έχουμε μιλήσει εδώ.

Memories James Bond Island Pucket Phang Nga Bay…. #memories #holidays #james_bond_island #pucket #phanganisland #phanganlife #phang_nga_bay #thailand

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_) στις

Ενώ εντός οπτικού μας πεδίου έχουν πέσει και διάφορες ταξιδεύτριες (για δουλειά ή αναψυχή, δεν είναι σαφές από τα post) όπως η εστεμμένη τραγουδίστρια και φοιτήτρια Ιατρικής Αναστασία Τερζή (εδώ στο Άμπου Ντάμπι).

Η πληθωρική μοντέλο και σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου (εδώ στο Μαρακές).

H αξιαγάπητη μοντέλο Δάφνη Καλύβα, που φέρνει σε Amanda Peet, και φέρεται να αγαπάει πραγματικά τα ταξίδια (και έχει και φοβερή αισθητική).

 Και,  πάνω από όλα, η Άννα Διαμαντοπούλου (το μοντέλο, όχι η πολιτικός, βεβαίως βεβαίως). anna

Μάλιστα η συγκεκριμένη, που έχει την τάση να βγάζει φωτό από σουίτες (όπως πιο πάνω, σε μια στο Χόλιγουντ),  δίπλα σε λιμουζίνες και γενικά σε εξωτικά location, μας θυμίζει αμυδρά, πολύ πολύ αμυδρά, Ρωσίδες υπερόπλα όπως η Viki Odintcova που βάλαμε και κεντρική εκόνα.

Βέβαια, κακά τα ψέματα, αν εξαιρέσεις την Χαρμαντά και παλιότερα, πριν επιστρέψει Ελλάδα, την Χριστίνα Στεφανίδη (με ταξίδια σε ΗΠΑ και Άγιο Δομίνικο μεταξύ άλλων), ένα κορίτσι με κορμί πραγματικά διεθνών προδιαγραφών, καμία τους δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Viki και το γεμάτο σφραγίδες διαβατήριό της.

Συγκεκριμένα την Viki και τις φίλες της, που βλέπουμε εδώ στο Μονακό.

Αλλά που θα πάει, κάποια Ελληνίδα θα σταμπάρει κάποια στιγμή ένας γνωστός φωτογράφος του instagram όπως ο Aleksandr Marvin που έχει και την Viki. Και μετά, το ερώτημα για το ποια είναι η πιο πολυταξιδεμένη insta Ελληνίδα, θα παύει να υφίσταται εντελώς.