WOMEN

Τα στήθη που κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό instagram

Είναι νέες, ανερχόμενες και παλεύουν με λύσσα για το τιμημένο το follow μας.

Υπάρχουν μερικές σημαδιακές στιγμές στη ζωή ενός άντρα στις οποίες οφείλει να ξεφορτωθεί τις ‘αγκυλώσεις’ του παρελθόντος.

Που πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ξεπεράσει εκείνες τις πληθωρικές γυναίκες που σημάδεψαν την νιότη του (π.χ.Βάνα Μπάρμπα, Ελένη Πετρουλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Έλλη Κοκκίνου,Τζένη Μπότση, Σίσσυ Χρηστίδου, Άντζελα Γκερέκου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μαρία Κορινθίου, Μαρία Λεκάκη και Μαρία Σολωμού). Αυτές ανήκουν στο Hall of Femme μας. Και εκεί βρίσκονται ήδη.

Εκείνες που κάποτε, ακόμη και προ internet  (ναι, υπήρχε και τέτοια εποχή), έτρεχε με λαχτάρα στο περίπτερο για να τις δει να (ξ)απλώνουν τα κάλλη τους σε κάποιο περιοδικό.

Είτε κρατούσαν με υπερηφάνεια το στήθος τους στο εξώφυλλο.

Είτε το έδειχναν (όλο ή μέρος του) με υπερηφάνεια στο εσωτερικό του.

Όλες αυτές, όλες όσες εκθειάσαμε με ‘σταματημό δεν έχουν’ αφιερώματα εδώ και 6 χρόνια στο ONEMAN, οφείλει, λοιπόν, να τις αποχαιρετίσει.

Με ένα δάκρυ, με έναν αναστεναγμό ή, ακόμη καλύτερα, με ένα χαμόγελο εκτίμησης για όσα του προσέφεραν.

Θα του το συγχωρήσουν. Άλλωστε, οι περισσότερες, είτε επειδή έγιναν σύζυγοι και μάνες, άλλαξαν καριέρα ή σταμάτησαν να φωτογραφίζονται, θα το εκτιμήσουν ότι τις κοιτάζεις πλέον στα μάτια. Σωστά, Όλγα Λαφαζάνη;

Μόνο και μόνο τότε θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί, με ανοιχτά χέρια και καθαρή καρδιά, την καινούργια γενιά (όπως την κλασάτη εστεμμένη Κρητικιά αμαζόνα & φιλόλογο Μαρία Τσαγκαράκη).

Όπου, ως καινούργια, σαφώς και δεν υπολογίζουμε μπουστάτα κορίτσια που έκαναν επιτυχημένα το πέρασμα από τα περιοδικά στο instagram όπως την -επιτυχημένη fashion blogger πλέον- Όλγα Φαρμάκη ή το πυροτέχνημα τσέπης ονόματι Χριστίνα Στεφανίδη (που, παρά το μικρό της ηλικίας της, είναι βετεράνος αφού δουλεύει από τα 15 της-την γνώρισα ως κορίτσι του Deal).

Όπως δεν υπολογίζουμε μαμάδες που κάνουν ακόμη θραύση στο internet όπως την Μαρία Κορινθιού ή καψούρες του παρελθόντος που παραμένουν -εκείνες και τα προσόντα τους- επίκαιρα, όπως η αξιαγάπητη Νικολέττα Ράλλη, η Playmate Σίλβια Παπαδάκη, η ‘Ιταλίδα’ Ρία Αντωνίου ή η Nomad Χριστίνα Κολέτσα.

Στη συγκεκριμένη λίστα οφείλουμε να πούμε ένα γειαχαραντάν σε ανερχόμενες ηθοποιούς που κοιτάζουν στα μάτια τη Τζένη Μπότση, όπως η Θεσσαλονικιά Πηνελόπη Πλάκα, το όνομα της οποίας, βάσει του σωματότυπού της, σαφώς και ανήκει στην κατηγορία ‘Ο θεός μας κάνει πλάκα’

Ή την Κωνσταντίνα Κλαψινού, κάτοχο του πιο εντυπωσιακού φυσικού στήθους στην Ελλάδα (επίσης πανέμορφη, σικάτη και ταλαντούχα) που καταφέρνει επιδέξια, ήδη από την αρχή της καριέρας της, να το κρύβει επιμελώς από τα αδηφάγα μάτια μας. Στην οθόνη, στην θεατρική σκηνή, αλλά και στο instagram.

Σε ανερχόμενες τραγουδίστριες όπως π.χ. -τις παλιές μας γνώριμες από την εποχή των αντρικών περιοδικών- ‘Τα Κανόνια του Ναβαρόνε‘ Χριστίνα Μηλιού και, πάνω και πέρα από όλα, την Θεσσαλονικιά Τάνια Καρρά που έχει εξελιχθεί σε τεράστια αδυναμία μας (εκείνη, η φωνή της, τα outfit που φοράει και το account της).

Ενώ, για να κλείσουμε τους ‘λογαριασμούς’ μας με τον κλάδο, οφείλουμε να πούμε ένα καλό λόγο για την petite Stefany με την J Lο αύρα.

Και ένα ακόμη καλύτερο για τη συγκλονιστική Έλενα Τσαγκρινού το account της οποίας είναι μεγάλο κρίμα να μην κάνεις follow εδώ και τώρα.

Αν και βασικός  στόχος του συγκεκριμένου αφιερώματος είναι να σου μιλήσουμε για τα ακόμη πιο καινούργια, ολοκαίνουργια στήθη (σόρι, κορίτσια εννοούσα) που μόλις βγήκαν από το insta κουτί. Εκείνες που, αν υπήρχαν αντρικά περιοδικά, θα έκαναν (αν το επιθυμούσαν) τη μια φωτογράφηση μετά την άλλη.

Όπως, για παράδειγμα, θα συνέβαινε η Μπέλα Καζολέα που γνωρίσαμε (εκείνη και το μπούστο της) από το Deal του Φερεντίνου.

 

Ή, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, την 20χρονη Γλυφαδιώτισσα barwoman και make up artist Εύα Σαβαγιού, που έχει φτάσει ήδη τους 116.000 followers χωρίς να έχει δώσει ποτέ συνέντευξη.

 

Εκείνη για την οποία θέλαμε να μιλήσουμε και να σου δείξουμε καιρό, αλλά είπαμε να την παραχώσουμε -για την ώρα- εντός μιας λίστας. Έτσι για ξεκάρφωμα και για να μην μας κακο-χαρακτηρίσεις ως εντελώς επιφανειακούς.

Και, φυσικά, την Μy Style Rocks αποκάλυψη της χρονιάς, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, της ‘πρωτοξάδελφης της Barbie’ δηλαδή πτυχιούχου Κοινωνιολογίας, ιδιοκτήτριας μπουτίκ και μοντέλου από την Τρίπολη.

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις insta περιπέτειες πχ. της Κόνι Μεταξά, την οποία και εκτιμήσαμε παραπάνω όταν μάθαμε ότι μόνη της βγάζει τα concept που μας ενθουσιάζουν.

Tης petite personal trainer και brand ambassador, Ελεάννας Παλαιολόγου, που ξέρει πως να μην περνά ποτέ και πουθενά απαρατήρητη.

Της Βουλιώτισσας σχεδιάστριας (κανονικής και αντρικών ονείρων) και μοντέλου Χριστίνας Ζαφειρίου με τους 60.000 followers.

Ή της Survivor Θεσσαλονικιάς Ελισάβετ Δοβλιατίδου που μπορεί ξέρει πως να μας κερδίζει με το.. χαμόγελό της.

Και σκέψου ότι επιλέξαμε μόνο εκείνες για τις οποίες φυλάμε σταυρό για τα προσόντα τους. Κάτι όχι ιδιαίτερα ευδιάκριτο στο instagram όπου μια καλή γωνία λήψης μπορεί να προσδώσει ‘όγκο’ εκεί που δεν υπάρχει.