WOMEN

Οι άγνωστοι Άγγελοι της Victoria’s Secret

Γιατί τελικά ούτε όλοι οι Άγγελοι είναι φτιαγμένοι ίσοι ή, το πιο σημαντικό, εξίσου καυτοί.

Το να σου δώσουν να φορέσεις τα συγκεκριμένα φτερά είναι το αντίστοιχο του να παίρνεις μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και είναι τιμή και σε καβατζώνει οικονομικά για μια ζωή. Το μόνο πρόβλημα; Ότι, όπως σε κάθε μεγάλη ομάδα, ταλαντούχοι παίκτες καταλήγουν να ‘σαπίζουν’ στον πάγκο.

Αν εξαιρέσεις τα εφιαλτικά ‘βασανιστήρια’ στα οποία έχουν κατά καιρούς παραδεχθεί ότι υποβάλλουν τους εαυτούς τους οι Άγγελοι (από την Adriana Lima που 10 μέρες πριν το show τρώει μόνο υγρά έως την πρώην του Di Caprio, Erin Heatherton, που σταμάτησε μετά από 4 χρόνια επειδή την πίεζαν να αδυνατίσει) είναι ωραίο να είσαι Άγγελος.

 

Έχεις το κλειστό σου συμβόλαιο, της τάξεως του 1 εκ. δολαρίων το χρόνο, παίρνεις extra 10.000 δολάρια οτιδήποτε κάνεις για την εταιρεία (βιντεάκι, καμπάνια, κατάλογος-που μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν θα βγει ξανά) και, όταν φύγεις, ο τίτλος σε ακολουθεί για μια ζωή.

-I'm on a horse-        #oldspiceswagger

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Candice Swanepoel (@angelcandices) στις

 

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όλοι οι Άγγελοι το ίδιο φωταγωγημένοι. Ειδικά από πέρυσι και μετά, όταν προστέθηκαν αρκετοί καινούργιοι προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση.

Day dreaming of Hawaii with @victoriassecret and my amazing team ❤️  ☀️ 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lais Ribeiro (@laisribeiro) στις

 

Εννοείται πως δεν είμαστε καθόλου εγωμανείς όταν γράφουμε ότι ο λόγος που αποφάσισαν να εμπλουτίσουν το roster τους δεν μπορεί, δεν γίνεται, δεν το χωράει ο νους να μην είναι αιτία το συγκεκριμένο ‘καταγγελτικό’ άρθρο μας.

 

Επίσης, πριν μπούμε στο ψητό, τους συγχωρούμε για το γεγονός ότι, από τις περσινές 10 προσθήκες, αποφάσισαν να κρατήσουν τελικά μόνο τις 8 (πάντα με βάση το επίσημο site τους). Κουνώντας δηλαδή το μαντήλι τόσο στην επιβλητική (βλέπε 1,80) Ρωσίδα Kate Grigoreva όσο -και αυτό είναι που πραγματικά μας πείραξε- στην λαχταριστή Πολωνέζα Jac Jagaciak με τo trademark κενό ανάμεσα στα δόντια.

The Word is out. I'm so happy to join @victoriassecret family ! #newangels thank You For the picture @willdavidsonphoto And glam squad on set today @cgonzalezbeauty @daniellepriano @carolinetitcumb1 ❤️ #raw

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jac Monika Jagaciak (@jacmonika) στις

 

Οι ακούνητες βετεράνοι

Οι Adriana Lima και Alessandra Ambrosio δικαίως παραμένουν η ραχοκοκαλιά του οικοδομήματος των Αγγέλων. Εκείνες που κανείς φαν δεν αντέχει στη σκέψη ότι λίαν συντόμως θα πρέπει να κρεμάσουν τα μπικίνι τους στον τοίχο.

 

Οι δυο 34χρονες Βραζιλιάνες έχουν περπατήσει από 15 φορές καθεμιά στο ετήσιο show της Victoria’s Secret, έχοντας συμβάλει στα μέγιστα στην γιγάντωση του φαινομένου των Αγγέλων. Και, προφανώς, έχοντας λάβει το αντίστοιχο μερίδιο του λέοντος όσον αφορά τη δημοσιότητα και τις απολαβές.

 

Πάντα με άξιες παραστάτριες, τα τελευταία 9 χρόνια, τις δυο Αφρικανές, δηλαδή την Νοτιοαφρικανή Candice Swanepoel και την εκ Ναμίμπιας Behati Prinsloo.

 

Για την πρώτη, 27 ετών πλέον, και το ιδιαίτερα ατίθασο instagram της (επίσης το γενετικό παράδοξο της μικρής μέσης και των βραζιλιάνικων γλουτών) έχουμε μιλήσει αναλυτικά. Την δεύτερη η αλήθεια είναι πως την έχουμε ‘ξεπετάξει’ αδίκως με μια μικρή αναφορά λόγω του high profile γάμου της με τον Adam Levine (που κάτι θα ήξερε για να καταλήξει σε εκείνη, αφού πρώτα ‘μελέτησε’ ενδελεχώς όλο τον κατάλογο).

 

Tην λίστα των αναντικατάστατων έρχεται και συμπληρώνει η τίμια εργάτρια των Αγγέλων, Lily Aldridge, που έχει φτάσει αθόρυβα τις 7 συνεχόμενες εμφανίσεις σε show.

 

Μια αψεγάδιαστη 30χρονη Καλιφορνέζα για την οποία αδίκως δεν έχουμε πει ούτε λέξη μέχρι τώρα. Αλλά είπαμε, στις μεγάλες ομάδες, μερικές φορές χάνεται η μπάλα.

 

Εκείνες που θέλουν να τους ‘φάνε’ τη θέση

Το τρίο των Elsa Hosk (27 ετών, Σουηδία), Lais Ribeiro (25 ετών, Βραζιλία) και Jasmine Tookes (24 ετών, Αμερική), με 5, 5 και 4 εμφανίσεις αντίστοιχα σε shows της Victoria’s Secret αντιπροσωπεύουν την επόμενη γενιά all time classic.

 

Την Elsa, το ωραιότερο μοντέλο εκ Σκανδιναβίας που θυμάμαι να έχει σκάσει μύτη ποτέ, σας τα έχουμε ήδη πει αναλυτικά. Και η αλήθεια είναι ότι κανένα από τα 180 εκατοστά της δεν χρειάζεται extra προβολή. (Μπόνους το γεγονός ότι, όπως κάθε συμπατριώτισσά της, δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό).

 

H Jasmine Tookes, η μόνη Αφροαμερικανίδα μέλος των Αγγέλων, δεν είναι, κακά τα ψέματα,από εκείνες τις περιπτώσεις που εξιτάρουν τους άντρες. Έγινε Άγγελος το 2015 και αυτό της είναι αρκετό.

 

Η Lais, ωστόσο, που έγινε μοντέλο αφού γέννησε το πρώτο της παιδί, αξίζει το δικό της ξεχωριστό αφιέρωμα.

 

Μια 25χρονη Βραζιλιάνα που αποτελεί άξια διάδοχο των ομοεθνών της Αγγέλων (βλέπε Ambrosio, Lima, Gisele Bundchen) που προηγήθηκαν. Έγινε Άγγελος μόλις το 2015, αλλά αναμένεται να περιμένει τέτοιος για μια δεκαετία και βάλε (Μπόνους ότι έχει το μεγαλύτερο, εννοείται φυσικό, στήθος από όλες).

 

Η επόμενη γενιά

Από τρεις εμφανίσεις σε shows της Victoria’s Secret έχουν αυτή τη στιγμή οι Josephine Skriver (23 ετών, Δανία), Sara Sampaio (24 ετών, Πορτογαλία) και Martha Hunt (27 ετών, ΗΠΑ).

 

Και από δυο οι Romee Strijd (20 ετών, Ολλανδία), Stella Maxwell (25 ετών, Βόρεια Ιρλανδία) και Taylor Hill (20 ετών, Αμερική).

 

Εννοείται πως όλες τους αναμένεται να δηλώσουν το παρών και τα επόμενα χρόνια. Αν και εκείνη που έχει ήδη εξελιχθεί σε βεραμάν σουπερσταρ είναι η Πορτογαλέζα Sampaio (που παίζει βιολί, λατρεύει το σερφ και έχει καφέ ζώνη στο καράτε), με trademark τα μεγάλα χείλια, που μόλις έκανε και το πρώτο της εξώφυλλο στο Αμερικάνικο Maxim.

 

Από εκεί και πέρα, προσωπικά, παρά τα ελαφίσια μάτια της, δεν βλέπω να πολυφτουράει η Taylor Hill εκ Κολορόντο. Είναι υπερβολικά καλό παιδί για την όλη φάση.

 

Ενώ η Marha Hunt, εξίσου βλαχάκι φάση (έχει καταγωγή από Βόρεια Καρολίνα και αγαπημένο της πιάτο παραμένει το ψητό κοτόπουλο με corn flakes) κερδίζει πόντους από τη φιλία της με την Taylor Swift (έπαιξε και στο videoclip της) και στη δημοσιότητα που αυτή της προσφέρει. Το μόνο που τη σώσει είναι η ευχέρειά της στο γυμνό (δες την παρακάτω από τη φωτογράφηση της για το Lui).

 

Εξίσου party girl, για να μην σου πω μεγαλύτερο, είναι και η κοντούλα (μόλις 1,75) Stella Maxwell, φίλη της Miley Cyrus (βλέπε τους έπιασε ο φακός να φασώνονται), που φαίνεται να απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της αγγελικής της δόξας.

 

Δεν είναι για πολλά, πάντως εκτιμούμε το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου ‘αποστειρωμένη’.

Happy halloween    

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Stella! (@stellamaxwell) στις

 

Όσον αφορά τις δυο τελευταίες, την μικρή Δανέζα Josephine και την μικρή Ολλανδέζα Romee, κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη εμπειρία τους -παρά το μικρό της ηλικίας τους- και τα αψεγάδιαστα σώματά τους.

 

Για την ακρίβεια η Romee (το πρόσωπο της οποίας δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει) έχει πιο φέτες κοιλιακούς.

 

Αλλά η Josephine, που ασχολείται έντονα με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των gay, την κερδίζει χαλαρά όσον αφορά τους γλουτιαίους.

     @victoriassecret

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josephine Skriver (@josephineskriver) στις

 

Ναι, συμφωνώ, κάτι εντελώς απρόσμενο για Δανέζα.

 

Και, μην ξεχνάτε, τα λόγια του υπεύθυνου για το casting τους. Ότι δηλαδή ‘Σε όλη την ιστορία του Victoria’s Secret Fashion Show έχουν συμμετέχει συνολικά 140 γυναίκες. Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μοντέλο της Victoria’s Secret είναι κυριολεκτικά περίπτωση μια στα 50.000.000’.