WOMEN

Oι μεταγραφές που χρειάζεται επειγόντως το ‘Power of Love’

Το σπίτι της αγάπης, που μπήκε βάναυσα στη ζωή μας, χρειάζεται ένα γενναίο 'ρεκτιφιέ' προκειμένου να γίνει πιο 'φιλόξενο' για το αντρικό μάτι.

Η είσοδος, σήμερα Καθαρά Δευτέρα, μιας νέας -ξανθιάς- παίκτριας στην θέση της βαβαβούμ Άννας Λορένη, που ήταν η πρώτη που αποχώρησε, μας έκανε να ‘σηκώσουμε’ τα μανίκια μας και -αντί να βγούμε έξω να πετάξουμε αετό- να πέσουμε στην δουλειά.

Βλέπεις η 30χρονη Άννα, η Αννούλα, το Αννιώ, που μπήκε πριν από πολλά χρόνια στη ζωή μας ως τραγουδίστρια στην παραλιακή και πλέον δηλώνει στιλίστρια μόδας στο Ντουμπάι, ήταν όντως η ωραιότερη παίκτρια του POL. Ακόμη και αν η ομορφιά της δεν είναι απαραίτητα αυτό που αποκαλείς -σύμφωνα με δημοσιεύματα – φυσική.

Εκείνη που θα μπορούσε να εξελιχθεί, για να σου δώσω να καταλάβεις, στην αντίστοιχη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου του Μy Style Rocks.

Παρότι πιο κοντά στα χρώματα με την Αλεξάνδρα (βλέπε κατηγορία ‘I am a Barbie girl’) είναι σίγουρα η 22χρονη πάλαι ποτέ Μις Ελλάς Στέλλα Μιζεράκη με καταγωγή από την Κρήτη και σπουδές business (μόλις πήρε το πτυχίο της).

Ένα κορίτσι ‘σκληρό καρύδι’ -που τα τιμά τα καλλυντικά του- η οποία επιμένει ότι τρομάζει τους άντρες, οι οποίοι δεν την πλησιάζουν, και η οποία μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού ήταν μελαχρινή.

Ταυτόχρονα, όμως, η καλλονή Άννα ήταν και η πιο ‘γειωτική’ απέναντι στα αγόρια του σπιτιού που δεν έχασαν την ευκαιρία να την πετάξουν έξω. Ακόμη και αν η ίδια επιμένει να πιστεύει ότι αυτό συνέβη επειδή μένει στο εξωτερικό και εκείνα θεωρούν πως δεν ‘έχουν τύχη’ μαζί της.

Δυστυχώς δεν ενημερώθηκα για την ύπαρξή της (και της Άννας και του reality γενικά) με τον σωστό τρόπο, δηλαδή μέσω των απολαυστικά βιτριολικών σχολίων που γράφονται για τα πάντα (σ.σ. εκτός από την παρουσιάστριά του, Μαρία Μπακοδήμου, την προστάτιδα Αγία των Ελληνίδων MILF) στο twitter. Αλλά μέσα από τη γυναίκα μου, που ντρέπεται λίγο, αλλά επιμένει να το βλέπει.

Η ουσία είναι ότι μπορεί όλοι όσοι ξέρω -μικροί, μεγάλοι, συνταξιούχοι- να μην το θεωρούν ακριβώς… ισάξιο των σειρών του Netflix. Αλλά, όπως διαπιστώνω, μια χαρά το βλέπουν.

Μια χαρά δηλαδή θυμούνται ότι η 28χρονη Βουλγαρικής καταγωγής Γκαμπριέλλα Τσολάκοβα, ζωγράφος το επάγγελμα και με υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια (που, όπως έχει πει, όταν της αρέσει κάποιος σε ένα club πάει αμέσως και του το λέει), είχε βγει κάποτε στην Πάνια να μιλήσει για τη ζήλια του συντρόφου της που την είχε κλειδώσει 2 μέρες μέσα στο σπίτι.

Ότι η συμπαθέστατη (όπως αποδείχθηκε από την ψηφοφορία) 36χρονη Ιταλίδα Κλαούντια Πασκουαλίνη, με τα trademark τατού, Dj και make up artist το επάγγελμα, είναι φουλ γνωστή στην Αθηναϊκή νύχτα.

Ή ότι η 19χρονη Ρωσοπόντια Αθηνά Χρυσαντίδου, ένα εντελώς κορίτσι του κεφιού (την λες και τσαχπίνα), ψάχνει τον έρωτα εδώ και δυο χρόνια καθώς έχει εμφανιστεί ξανά στο στο  Ραντεβού στα Τυφλά με τον Μάρκο Σεφερλη.

Mε την αρχική εξάδα των γυναικών (όχι Δώρο, με τους άντρες δεν θα ασχοληθούμε) να συμπληρώνει η 22χρονη Θεσσαλονικιά μοντέλα Τζούλια Καραγιάννη που, επειδή ακριβώς είναι πιο ‘συγκρατημένη’, την έχουμε μάλλον και σε περισσότερη εκτίμηση.

Εκείνη, το φυσικό της στήθος και ένα σώμα που κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ας επιμένει η ίδια να μην τονίζει τις αναλογίες της.

Για να είμαι ειλικρινής πέρα από την Γκαμπριέλα (στην οποία έχω αδυναμία), που υποθέτω ότι ο casting director ελπίζει να του βγει ως νέα Ραμόνα (αν και η original Ραμόνα μια χαρά θα χωρούσε εδώ), το γυναικείο cast χρειάζεται άμεσα ενίσχυση για να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Προφανώς και είναι πιο δύσκολο να βγει κάποια να παραδεχθεί ότι ψάχνει τον έρωτα και όχι ότι θέλει να μας δείξει το στιλ της.

Αλλά σίγουρα μας λείπει μια βεραμάν sex symbol τύπου Χριστίνα Ζαφειρίου (όχι, το αν έχει σχέση, μας είναι παντελώς αδιάφορο-δεν περιμένει πραγματικά κανείς να προκύψει τηλεοπτικό ειδύλλιο από την όλη φάση).

Μια τατουαρισμένη Κιμ Καρντάσιαν τύπου γυναίκα όπως η Ελληνο-Μαροκινή brand ambassador και τραγουδίστρια Σοφίας Κωτσοπούλου (αυτές είναι οι ‘μίξεις’ που κάνουν τη διαφορά, οι αναπάντεχες).

Ή ένα insta girl τύπου Ιωάννα Τούνη. Μια βέρα δηλαδή Θεσσαλονικιά που να το πάρει όλο στην πλάκα (το παιχνίδι και τους άντρες διαγωνιζόμενους) και να τα κάνει όλα κάτω.

Ένα insta girl από τα πολλά που έχουμε προτείνει κατά καιρούς στα αφιερώματα μας που τόσο έχετε εκτιμήσει.

Κάποια με σωματικά προσόντα επιπέδου αλλά και διάθεση για αυτοσαρκασμό. Ναι, το ξέρω ότι τέτοιες γυναίκες δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Ούτε έχουν ανάγκη να ψάξουν την αγάπη δημοσίως. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, όλα θέμα budget δεν είναι;

Τώρα, θα μου πεις, τι δουλειά έχει η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη στην κεντρική φωτό; Και θα σου απαντήσω ότι μιλάμε για μια πανέμορφη (και κλασάτη) γυναίκα που όντως πιστεύω ότι αν έμπαινε και είχε την ευκαιρία να δείξει τον χαρακτήρα της (το κορίτσι διαθέτει καντάρια χιούμορ και αυτοσαρκασμού), όντως θα έκανε τρομερή διαφορά.

Στην τελική ναι, μια τέτοια γυναίκα, θα χαρώ να την δω να μιλάει για έρωτα. Δεν θα πολυακούω τι λέει, πάντως η τηλεόραση σίγουρα θα είναι ανοιχτή. Τα ακούς, casting director, ή στου insta-κουφού την πόρτα τσάμπα κάνουμε poke;