WOMEN

Χορεύοντας με τις Ελληνίδες MILF

Το φετινό ρόστερ του Dancing with the Stars μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

Της έπαρσης πρωτοπαλίκαρα το ξέρετε ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε. Όλα τα σημάδια, όμως, δείχνουν ότι o casting director του νέου DWTS την έριξε μια ματιά (μπορεί και δυο) πριν προχωρήσει στις ‘τζίφρες’ στο αφιέρωμά μας στις Ελληνίδες MILF που θα ήταν έγκλημα να μην ακολουθείς.

Εξού και εντός του line up βρίσκουμε τόσο την αδιαπραγμάτευτα σέξι, από το 2003 που την πρωτογνωρίσαμε, Μαρία Κορινθίου. Την μοναδική που, όσους followers και αν συγκέντρωσε, όσα παιδιά και αν έκανε και όσα brands και αν κατέληξε να διαφημίζει, ποτέ δεν ξέχασε το αντρικό κοινό που την ανέδειξε. Και μπράβο της. Εξού και είναι δικαίως κεντρική εικόνα στο άρθρο (από ένα υπέροχο post που ανέβασε στα πλαίσια του μήνα κατά του καρκίνου του μαστού).

Όσο και την αειθαλή Δωροθέα Μερκούρη με την κλασάτη ομορφιά ιταλικής αύρας (και το επίσης all natural στήθος) που μοιάζει αδύνατο να ξεφτίσει. Την οποία, η αλήθεια είναι, ότι δεν θυμάμαι μέχρι τώρα να την έχει ρίξει την γυροβολιά της. Ούτε καν για χάρη του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εξού και ανυπομονομούμε να την δούμε εν δράσει.

Με το τρίο MILF (Mother I Like to Follow-γιατί εμάς το μυαλό μας δεν πάει ποτέ στον βούρκο) να έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά η ‘ροκ ως το μεδούλι’ Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μια ‘ jalapano mamacita’ που μέχρι τώρα ως ειδικό του pole dancing είχαμε καταχωρημένη στο σκληρό μας, αλλά είμαστε επίσης πρόθυμοι να δούμε διαφορετικά και αλλιώτικα.

Τέλος ως κίντερ-μπόνους έκπληξη έρχεται η κοσμοπολίτισσα -πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας- Μαρία Καλαβρία που επίσης εντάσσεται φουλ, όπως μπορείς να δεις κατάματα, εντός της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Κρίμα, πολύ κρίμα, αβάσταχτο κρίμα που κάποιος δεν σκέφτηκε να κάνει πρόταση / δεν έπεισε να δεχθεί και στον διακαή πόθο κάθε Έλληνα μπαμπά, την –SMILF πλέον– Βάσω Λασκαράκη, ώστε τα νούμερα της πρεμιέρας του 6ο κύκλου (την Παρασκευή 26/01) να αγγίξουν αυτά του Survivor.

Αν και το φετινό DWTS το έχει το αρωμά από Survivor αφού εντός του βρίσκεται η Ευριδίκη Βαλαβάνη (άλλη μια ειδικός στο pole dancing-ζούμε για να την δούμε σε ‘battle’ με την Πηνελόπη) των επιβλητικών 315.000 followers.

Ενώ, από εκεί και πέρα, οφείλουμε να πούμε ξανά ένα καλό λόγο για την Σπαρτιάτισσα Βίκυ Κάβουρα που παραμένει μια από τις fit Ελληνίδες ηθοποιούς ένεκα του ένδοξου παρελθόντος της ως εκπαιδεύτρια tae bo.

Να επισημάνουμε την παρουσία της πρωταθλήτριας ρυθμικής γυμναστικής και Ολυμπιονίκη (επίσης αδελφή της Κλέλιας) Άννυ Πανταζή που παραμένει και πανέμορφη και σούπερ ευλύγιστη.

Και, τέλος, να εκδηλώσουμε για πρώτη φορά την αδυναμία μας στα γατίσια μάτια της Μυριέλλας Κουρεντή, της πάλαι ποτέ νικήτριας του Just the Two of Us που βλέπουμε φέτος ως κακιά -κάτι που πολύ της πάει- στην καθημερινή σειρά ‘Παρθένα Ζωή’.

Για την ιστορία οφείλουμε να πούμε ότι θα υπάρχουν και άντρες επώνυμοι στο DWTS (βλέπε Διονύσης Αλέρτας, Άνθιμος Ανανιάδης, Αντώνης Βλοντάκης, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μιχάλης Σεΐτης, Κώστας Τσουρός), αλλά είμαστε υπερβολικά ειλικρινείς για να προσποιούμαστε ότι θα κάτσουμε να το δούμε για χάρη τους.

Όπως επίσης μαζί με τους άντρες θα υπάρχουν και ένα μάτσο επαγγελματίες χορεύτριες (Φωτεινή Παπασταύρου, Τζένη Νικολέτζου, Ελίνα Πίνη, Άννα Πολύζου, Νικολέτα Μαυρίδη). 

Από την οποία ξεχωρίζουμε με διαφορά το account της Μαυρίδη που αξίζει να ακολουθήσεις ακόμη και αν δεν έχεις χορέψει μέρα στη ζωή σου.

Οι οποίες, ωστόσο, δεν μας καλύπτουν ολοκληρωτικά το κενό της διαχρονικής καψούρας μας που αποτελεί η εθνική μας χορεύτρια Μαρία Αντιμισάρη, με το εντυπωσιακό σώμα, το υπέροχο πρόσωπο (αυτό το λακάκι στο πηγούνι είναι σκέτη κόλαση) και, δυστυχώς, ψιλό-αλλεργία στο είδος της δημοσιότητας στο οποίο θα θέλαμε να την δούμε να κάνει μακροβούτι.

Όλοι οι παραπάνω θα σταθούν μπροστά σε μια τριμελή κριτική επιτροπή (Ελεονώρα Μελέτη, Κωνσταντίνος Ρήγος, Γκαλένα Βελίκοβα) από την οποία προφανώς και μας νοιάζει να δούμε τι έχει να φορέσει (σόρι, να πει εννοούσα) η νιόπαντρη Ελεονώρα.

Τώρα το μόνο που μένει για να το ανακηρύξουμε το καλύτερο ρόστερ του Dancing with the Star έως τώρα είναι για την παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή (την ομορφότερη Ελληνίδα τώρα που η Δούκισσα το έριξε στα ‘οικιακά’) να επαναλάβει το θρυλικό χορό που είχε ρίξει με την Κατερίνα Στικούδη, στα πλαίσια του 4ου Dancing with the Stars. Είτε με κάποια από τις διαγωνιζόμενες, με εμάς να προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ως παρτενέρ της.

Ή, ακόμη πιο ιδανικά, με κάποια SMILF guest star. Εσένα κοιτάζω Βάσω Λασκαράκη. Δεν νομίζεις ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να μας χορέψεις, ρε παιδάκι μου, στο ταψί;