WOMEN

Οι Ελληνίδες MILF που αξίζουν μια θέση στο ημερολόγιο της Pirelli

To νέο ημερολόγιο της Pirelli, που μόλις κυκλοφόρησε αποτελεί και την επίσημη έναρξη της χρονιάς της MILF (Mothers I Like To Follow). Εννοείται πως δεν θα μέναμε τα χέρια σταυρωμένα.

Για τις πέντε δεκαετίες σοκ και δέους που μας έχει χαρίσει το ημερολόγιο της Pirelli σας τα έχουμε πει και σας τα έχουμε δείξει αναλυτικά.

Από το ιδρωμένο φανελάκι του 1970 μέχρι την αμμουδερή Cindy Crawford, τη γυμνόστηθη Monica Bellucci, τη γυμνόστηθη Eva Herzigova να τρώει μακαρόνια και την Penelope Cruz να παλεύει με τα σεντόνια της.

Μια αποθέωση του κυριλο-σέξι που έφτασε στο peak της το 2012 (σ.σ. το αρχαιοελληνικό 2011 του Karl Lagerfeld δεν μπορώ να πως ότι μας ενθουσίασε) με τις Kate Moss, Milla Jovovich, Lara Stone (δες φωτό), Isabeli Fontana να κάνουν βόλτες γυμνές στις παραλίες της Κορσικής μπροστά στο φακό του Mario Sorrenti.

Το 2013 άρχισε η στροφή προς την ποιότητα, αρχικά με τα μοντέλα να είναι μεν γνωστά (Isabeli Fontana, Karlie Kloss, Petra Nemcova) αλλά ντυμένα (μάλιστα εδώ είδαμε και την πρώτη έγκυο ποτέ στην ιστορία του, την Adriana Lima).

Κάτι που συνεχίστηκε το 2014 όταν, με αφορμή τα 50 χρόνια κυκλοφορίας του, δημοσίευσε ένα υπέροχο αδημοσίευτο portfolio του Helmut Newton από το 1986.

Το 2015 όταν o Steven Meisel, ο καλύτερος φωτογραφός αυτή τη στιγμή στον κόσμο, μας έδειξε την δική του άποψη για το υπάρχον star fashion system φωτογραφίζοντας από βετεράνους όπως τις Adriana Lima, Natalia Vodianova, Isabeli Fontana και Carolyn Murphy, plus size καλλονές όπως την Candice Huffine και insta διάσημες όπως την Gigi Hadid.

Και το 2016 όταν, σύμφωνα με πνεύμα των καιρών, η Annie Leibovitz φωτογράφησε διάσημες γυναίκες που διακρίνονται στον τομέα τους (βλέπε από την Amy Schumer μέχρι τη Serena Williams).

Ίδια λογική δηλαδή με αυτή του 2017, για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει, όπου όλες είναι διάσημες και άκρως επίκαιρες (Léa Seydoux, Alicia VikanderLupita Nyong’o, Jessica Chastain), όλες ντυμένες και όλες χωρίς make up.

Επίσης, οι περισσότερες (Uma Thurman, Nicole Kidman, Kate Winslet, Julianne Moore, Robin WrightPenelope Cruz) είναι η χαρά του φαν των MILF (είπαμε, Mothers I Like to Follow, μην πηγαίνει το μυαλό σας σε βρωμιές).

Εννοείται πως, με το που κυκλοφόρησε, όλοι έκαναν τα κλασικά διθυραμβικά και επιφανειακά αφιερώματα.

Εμείς, ωστόσο, είπαμε να πάμε το πράγμα ένα βήμα παρακάτω και να το χρησιμοποιήσουμε ως ευκαιρία για να μιλήσουμε για τις δικές μας MILF, εκείνες που θεωρούμε ότι θα άξιζαν μια θέση στο αντίστοιχο Pirelli Calendar 2018-The Greek Edition. Ιδανικά όχι τόσο ντυμένες και πάντα με soundtracκ το MILF Money της Fergie.

Αυτή, λοιπόν, είναι χρυσή ‘MILF Right Now’ μας δωδεκάδα (μια για κάθε μήνα). Στην οποία καταλήξαμε με πόνο ψυχής και αφού πρώτα απορρίψαμε, για διάφορους λόγους, θρύλους του παρελθόντος που πάντοτε -ωστόσο- θα ευχαριστούμε για την συνολική προσφορά τους (Βάνα Μπάρμπα, Μαρία Μπακοδήμου, Νόνη Δούνια, Ελένη Πετρουλάκη, Ίνα Λαζοπούλου, Άντζελα Γκερέκου και την -πάντα αξιόμαχη, να τα λέμε αυτά- Γωγώ Μαστροκώστα).

Αφού αποφασίσαμε να μην συμπεριλάβουμε πάλαι ποτέ σιγουράκια, όπως τις Ελένη Μενεγάκη (παρόλο που φέτος είναι σούπερ αδυνατισμένη) και Έλλη Κοκκίνου (παρόλο που φέτος είναι σούπερ γραμμωμένη).

Ή μοντέλα που μας στοίχειωσαν τις δεκαετίες που πέρασαν όπως π.χ. τις Τζένη Μπαλατσινού, Ιωάννα Λίλη Δωροθέα Μερκούρη και Εβελίνα Παπαντωνίου. Κυρίως γιατί θεωρούμε, και στις δυο περιπτώσεις, ότι ήρθε η ώρα να δώσουν την σκυτάλη στη νέα γενιά.

Grazie! Thank you @vanityfairitalia and Medicinema for giving the opportunity to be part of this wonderful project #boulangerieblue #medicinema #aveclesmains @greygooseitalia @maddafox @giacomobretzel #venicefilmfestival

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dorotea Mercuri (@dorotheamercuri) στις

 

Αφού αγνοήσαμε δημοφιλείς επιλογές που δεν έχουν, ωστόσο, γκελ στο αντρικό κοινό (Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαριέττα ΧρουσαλάΣίσσυ Χρηστίδου, Δέσποινα Βανδή, Τζίνα Αλοιμόνου, Φαίη Σκορδά, Υβόνη Μπόζνιακ).

Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε εκτός δίμετρες τραγουδίστριες όπως την Θέλξη και την Ναταλί Θάνου (ως εκπρόσωπο των πάλαι ποτέ Ελληνίδων της διπλανής πόρτας).

Καθώς επίσης δίμετρα μοντέλα όπως τη Βασιλική Τσεκούρα (ως αναπληρωματική βασίλισσα των Eλληνίδων μπασκετικών WAGS).

Αφού κοιταχτήκαμε κατάματα στον καθρέφτη και διαγράψαμε μονοκοντυλιά τους κοιλιακούς της Ναταλίας Δραγούμη, τα τατού της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και το μονοψήφιο ποσοστό λίπους της Μάντυς Περσάκη, της μοναδικής γυμνάστριας που μπορεί να εξελιχθεί στη νέα Πετρουλάκη.

Που καταλήξαμε;

Ότι κάθε τέτοια λίστα, εν έτη 2017, οφείλει να ξεκινάει από την Κατερίνα Παπουτσάκη, των MILF η σεξαστεία βασίλισσα. H οποία, μετά τη γέννα, έχει γίνει πιο γυναίκα, πιο λαχταριστή, πιο ‘πατάω στα πόδια μου γερά και ξέρω ποια είμαι’. Η αλήθεια είναι πως, καιρός ήταν.

Με τη Βάσω Λασκαράκη, τον ένοχο πόθο κάθε μπαμπά που βλέπει τις οικογενειακές σειρές του Alpha, να ακολουθεί ένα βήμα πιο πίσω. Ειδικά μετά την καλοκαιρινή φωτογράφηση της στο Downtown και ένα δυο καλές -ειλικρινείς- συνεντεύξεις που έχει δώσει τελευταία όπου αποδεικνύει ότι, αυτή τη στιγμή, είναι η απόλυτη Θεσσαλονικιά της διπλανής πόρτας.

Μια πόλη που επίσης είναι εντός ημερολογίου με την Κάτια Ζυγούλη ως την πιο φαντασμαγορική ελληνίδα Playmate όλων των εποχών. Επίσης πιο σέξι ελληνίδα πολύτεκνη όλων των εποχών. Ναι, συμφωνώ, είναι αδιανόητο μετά από 4 παιδιά να δείχνει έτσι.

Καθώς επίσης την Αλέκα Καμηλά ως την, βραβευμένη και στο εξωτερικό (την εποχή που έπαιζε ο Στογιάκοβιτς στο NBA), διαχρονική βασίλισσα των ελληνίδων sports Wag’s (με τρία παιδιά παρακαλώ). Μπόνους ότι έχει και πλάκα, όπως διαπιστώσαμε στα πλαίσια της βραχύβιας τηλεοπτικής παρουσίας της.

Ως πιο ροκ Ελληνίδα μάνα, ένεκα τατού και γενικότερα ‘Η Jessica Rabbit ως Hell’s Angel’ εμφάνισης ανακηρύσσεται η βαβαβούμ Αγγελική Ηλιάδη.

Μια από τις δυο μόνο πιστάτες τραγουδίστριες που βρίσκεται εντός λίστας, μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη, το υπέροχο σώμα, τα υπέροχα τατού και την υπέροχη τρέλα της οποίας είμαστε υποχρεωμένοι και πάλι να αποθεώσουμε.

Πρότυπο fit for fun γυμνασμένης μάνας, που ξέρει πως να προσέχει το σώμα της και τα παιδιά της, είναι χωρίς αμφιβολία η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Εκπρόσωπος συνολικά και των πρώην αθλητριών.

Ενώ σε άξια διάδοχο της Βάνας Μπάρμπας (ναι, το ξέρω, μεγάλο λόγο είπα) είναι πλέον η Μαρία Κορινθίου. Από τις πλέον δημοφιλείς MILF στα social media, που έχει καταφέρει έξυπνα να εξαργυρώσει τις καμπύλες της την Μ.Α.Π. (μετά την πτώση των αντρικών περιοδικών) εποχή.

Με όλο το σεβασμό στη δημοσιογραφική της υπόσταση, είμαστε υποχρεωμένοι εντός λίστας να συμπεριλάβουμε και την -ανίκητη από το πέρασμα του χρόνου- Πόπη Τσαπανίδου ως εκπρόσωπο των ΜΜΕ.
 

Την σύζυγο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, ως βασίλισσα πλέον των Ελληνίδων PILF (Politicians I Like to Follow). Ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων, μια γυναίκα που θα έκανε τον Donald να σταθεί προσοχή και την Melania να πρασινίσει από τη ζήλια.

Για το τέλος έχουμε αφήσει την Εύη Αδάμ που όχι μόνο είναι ίδια και απαράλλακτη από την εποχή που μεσουρανούσε, αλλά ο καλός Θεούλης φρόντισε ώστε τα αψεγάδιαστα γονίδιά της να μεταφερθούν αυτούσια και στις δυο καλλονές κόρες της, με τις οποίες πριν από καιρό είχε φωτογραφηθεί και μαζί για εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού .

Καθώς επίσης την μεγάλη αδυναμία μας, τη Σέρβα σύζυγο του Θανάση Ευθυμιάδη και μητέρα των δου παιδιών του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς. Ένα βεραμάν supermodel και τέλειο δεκάρι που προσγειώθηκε στη ζωή μας ένεκα Μανούσου Μανουσάκη και η οποία πλέον κάνει καριέρα μαίας. Αυτή που είναι κεντρική φωτό στο άρθρο.

 

Και γιατί το αξίζει και γιατί έχω επηρεαστεί από το γεγονός ότι, επειδή είναι γειτονισσά μου, την πετύχαινα καθημερινά στην παιδική χαρά. Εκεί που, παρόλο που ήταν απλοικά ντυμένη, σε έκανε να νομίζεις ότι βρέθηκες κατά λάθος σε φωτογράφηση της Ιταλικής Vogue. Μια κλασάτη γυναίκα που ποτέ δεν εκτιμήσαμε όσο θα έπρεπε.