HOT RIGHT NOW

Ιωάννα Τούνη, η σέξι δασκάλα που κάνει περήφανη τη Θεσσαλονίκη

H πιο βαβαβούμ παίκτρια του My Style Rocks αφήνει το δικό της ανεξίτηλο στίγμα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Για εμάς, δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι η Ιωάννα Τούνη, η απόφοιτος του παιδαγωγικού με θητεία ως υποδοχή στα καλύτερα clubs της Θεσσαλονίκης, συζητιέται τόσο πολύ αυτή τη στιγμή.

Αποτελώντας κατ’ ουσίαν, το ήμισυ του σούπερ επιθετικού ‘χάνω το φως μου όταν σε βλέπω’ διδύμου του My Style Rocks μαζί με την εκ Τρίπολης Αλεξάνδρα ‘τι συγγένεια ακριβώς είπαμε έχεις με την Barbie;‘ Παναγιώταρου.

Εκείνη που κάνει τον κριτή Χάρη Χριστόπουλο να χάνει -περισσότερο από με κάθε άλλη- τα λόγια του κάθε φορά που εμφανίζεται μπροστά του.

Ακόμη και όταν είναι ντυμένη σεμνά ως δασκάλα, ένα επάγγελμα που δεν είμαι βέβαιος αν η Ιωάννα το έχει όντως εξασκήσει.

Αν και με χαρά θα επέστρεφα ως μαθητής σε ένα Λύκειο που θα είχε ως δασκάλες την Ιωάννα Τούνη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που κάνει αυτή τη στιγμή την πρακτική της στο 3o ΓΕΛ Αργυρούπολης.

 

Για την ακρίβεια η Ιωάννα (που δεν μπορεί, όλο και κάποια σχέση με Βραζιλία πρέπει να έχει) τον κάνει να χάνει τα λόγια του με τον ίδιο αξέχαστο τρόπο που του συνέβηκε όταν συνάντησε πριν μερικά χρόνια τους ασυναγώνιστους γλουτούς της ‘μας λείπεις, να το ξέρεις’  Αλίκης Καρποδίνη, στο Μυκονιάτικο casting του Next Top Model.

 

Άλλωστε η Τούνη, πέρα από γοργόνα της Χαλκιδικής με ιδιαίτερη αγάπη σε μοδάτα beach bar.

Έχει υπάρξει και γοργόνα της Μυκόνου, στις παραλίες της οποίας έχει παίξει πολλές ώρες με τις ρακέτες της και τα νεύρα (με την καλή έννοια) των λουόμενων.

Lucky to have you @lenia_papp #bubblegungirls #truefriends #doubletrouble #sun #fun #tan #bubblegun #swimwear #style #happy #girls #loveher #blonde #brunette #mygirl #girlgang #δενξέρουμεεμείσε?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

Και σκέψου ότι η Ιωάννα, που πέρα από παιδαγωγός είναι και σχεδιάστρια μόδας, δεν μπήκε στο My Style Rocks από την αρχή, αλλά ως ‘τσόντα’.

Ως μεταγραφή δηλαδή προκειμένου να καλύψουν ξαφνικές απώλειες όπως της εξωτικής personal trainer της καρδιάς μας, Αντζέλικας Γιασεμή, των 180 εκατοστών και των υπέροχων ποδιών.

 

Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σημασία αφού το κορίτσι με τους 170.000 πιστούς followers στο instagram, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο σετ του My Style Rocks, το έκανε φανερό ότι ήρθε για να μείνει.

 

Στο παιχνίδι, εκεί που -για την ιστορία- οφείλουμε να επισημάνουμε ότι επίσης Θεσσαλονικιά είναι και η τρισχαριτωμένη Βρισήιδα Ανδριώτoυ, η 21χρονη βρεφονηπιοκόμος-μοντέλο με το εντελώς κουκλίστικο πρόσωπο.

 

Και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Εκεί που φέτος, θυμίζω, έχουμε δει και άλλες Θεσσαλονικιές με έντονη παρουσία στο instagram, όπως την πολυπράγμονα (βολεϊμπολίστρια, μοντέλο, υποδοχή, ραδιοφωνική παραγωγός) Πωλίνα Τριγωνίδου που μόλις αποχώρησε από το Survival Secret (εδώ η Τούνη μαζί της στο Markiz).

Καθώς επίσης την λυγερόκορμη (εκ Βέροιας) Εύη Ιωαννίδου του Nomads, με την οποία έχει η Τούνη κάνει ένα φεγγάρι μαζί ως Jagermeister promo girls.

Jagermeister promo girls #jagermeister #jagermeisterpromo #jagergirls #jagermeisterparty #jagermeistergreece #jagerlove #kaigenikajager

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

Δεν ξέρω αν τελικά θα τα καταφέρει η Ιωάννα, το πρόσωπο της οποίας για κάποιο λόγο που φέρνει πολύ σε Φαίη Σκορδά. Μου βγάζει, ρε παιδι μου, μια τόσο μακεδονίτικη αύρα όσο και ο ομώνυμος χαλβάς.

 

Αν και από νωρίς έδειξε ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, όπως στην περίπτωση που δεν δίστασε να ‘εξηγήσει’ σε μια συμπαίκτριά της που σχολίασε τις εμφανίσεις της με εσώρουχα, πόσο ταιριάζει στιλιστικά με την πατσαβούρα που κρατούσε.

 

Μια συμπεριφορά που δεν επικροτώ και δεν την τιμά απαραίτητα, αλλά αποτελεί ένδειξη ότι το νυχτόβιο (δες τι γράφει στην παρακάτω φωτό) κορίτσι -που μέχρι τώρα δεν έχει δώσει πουθενά συνέντευξη- δεν είναι σε καμία περίπτωση γλάστρα.

Πάντα λάτρευα την νύχτα. Οι άνθρωποι είναι ο εαυτός τους. Μιλάνε περισσότερο. Γελάνε πιο δυνατά. #markiz #nightstories #thessaloniki #skg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

Άλλωστε, όπως μπορείς να διαπιστώσεις, με ένα βιβλίο είναι συνήθως στο χέρι (και μια καλή ατάκα στο instagram). Ε, στο βιβλίο επικεντρώσου, όχι στο μπικίνι.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα σωματικά της προσόντα είναι και πλούσια και αδιαμφισβήτητα

Αυτό που λένε ‘θέλει η δασκάλα να κρυφτεί και οι καμπύλες της δεν την αφήνουν’.

Εξού και ο λόγος που την έχουμε ήδη αναφέρει σε μια σειρά από αφιερώματα.

Για αυτό σου λέω, ότι συζητιέται, εμείς τουλάχιστον, το είχαμε δεδομένο.

Φαντάζομαι το ίδιο και όσα καρντάσια την έχουν πετύχει σε κάποιο beach bar, σε κάποιο club ή ακόμη και για ψώνια στην Τσιμισκή.

 

Ή, αντίστοιχα, όσοι αλλοδαποί την βλέπουν στην Ρώμη να αναρωτιέται αν οι κιόνες είναι Δωρικού ή Ιωνικού ρυθμού. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ακαταμάχητο από μια ακαταμάχητη γυναίκα που δεν παίρνει τον εαυτό της στα πολύ σοβαρά.

Επίσης μια γυναίκα που αδιαφορεί εμφανώς για το τι στερεότυπα πιστεύουν οι άλλοι για την πάρτη της.