WOMEN

Οι πιο hot 40άρες του πλανήτη

Όλοι ξέρουμε με πόσες 20άρες ισοδυναμούν οι 40άρες. Με δύο. Τώρα, ας υπολογίσουμε με πόσες 20άρες ισοδυναμούν κάτι 40άρες σαν την Cameron Diaz. Πάλι με δύο. Χιλιάδες.

Αν ξεκινήσει η παράθεση των κλισέ επιπέδου ‘Η γριά η κότα έχει το ζουμί’ είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψεις το άρθρο και με το δίκιο σου. Επειδή σκρολάροντας προς τα κάτω, θα διαπιστώσεις ότι αυτό δεν είναι ένα άρθρο που θες να προσπεράσεις αβρόχοις ποσί, ξεκινάμε τις αποκαλύψεις.

Το πιο πρόσφατο μέλος αυτού του γκρουπ και αφορμή για το special edition που διαβάζεις είναι η Heidi Klum που έκλεισε τα 40 το περασμένο καλοκαίρι. Η Heidi είναι μια γυναίκα που, εκτός από τον Seal, έχει αγαπηθεί δεόντως από το ΟΝΕΜΑΝ, με τον Χρήστο Χατζηιωάννου να απορεί πώς ο πρώην άντρας της την άφησε να φύγει.

Με την Jennifer Aniston να κοσμεί τη σχετική λίστα εδώ και τέσσερα χρόνια και γυναίκες όπως οι Halle Berry να απέχουν λιγότερο από τρία χρόνια πριν εγκαταλείψουν τα 40s, η ανάγκη για αυτό το top12 είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

 

Πιο σέξι και ώριμες από ποτέ, όχι, αυτές οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να είναι μαμάδες μας. Τριανταρήσαμε πια.

Προσοχή: Το άρθρο περιλαμβάνει γυναίκες του ηλικιακού εύρους 40-49. Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι για ακόμα πιο ψηλά. Προς το παρόν.

Heidi Klum, 40

 

Αν μια φράση συνοψίζει καλύτερα την περίπτωση της Γερμανίδας Klum, αυτή έχει γραφτεί απ’ τον Χατζηιωάννου: “Αυτή είναι η γυναίκα που σε κάθε φωτογράφιση έμοιαζε καλύτερη από την προηγούμενη”. Αυτή είναι. Την τιμάμε για τη δράση της ως άγγελος της Victoria’s Secret, αλλά και για τη διαχρονική εμμονή με τα γερμανικά χαρακτηριστικά της. Ξανθιά ως το τέλος.

Τι 30, τι 40: Μετά το χωρισμό με τον Seal, η Klum ζει τον έρωτα με τον μέχρι πρότινος bodyguard της, ενώ απ’ τον Μάρτιο είναι η τέταρτη κριτής του America’s Got Talent. Καλά, ακόμη για το κορμί της μας απασχολεί.

MILF Check: Θετικό. Ένα παιδί με τον Flavio Briatore και τρία με τον Seal.

Jennifer Aniston, 44

 

H Jennifer καταπίεσε για χρόνια τον σέξι εαυτό της, αλλά αυτό που παίρνουμε πίσω τα τελευταία χρόνια ταυτόχρονα λύτρωση και απονομή δικαιοσύνης για όσους την περιμέναμε απ’ την εποχή των ‘Friends’. Σαφώς και πρόκειται για το κορίτσι κάθε άνδρα (είτε φοράει γραβάτες είτε όχι), το οποίο μετά από ταλαιπωρία και 218 περίπου αποτυχημένες σχέσεις, βρήκε το λιμάνι (και τον μελλοντικό γαμπρό) στο πρόσωπο, τα μούσια και τις μηχανές του Justin Theroux.

Τι 30, τι 40, τι 44: Πριν δυο μήνες, χάσαμε λόγια και λογικά με το στριπτίζ της στο ‘Οικογένεια Μίλερ’. Η Aniston έχει να προσφέρει πολλά ακόμα.

MILF Check: Αρνητικό.

Halle Berry, 47

 

Όταν άλλες σέξι γυναίκες έκαναν φωτογραφήσεις, η Halle γυρνούσε την περιβόητη σκηνή στον ‘Χορό των Τεράτων’ και έστελνε χιλιάδες μοντέλα, ηθοποιούς, κορίτσια να κλάψουν γοερά στην αγκαλιά της μαμάς τους. Για χρόνια, το πιο δυνατό επιχείρημα στα χέρια κάθε άντρα που επιμένει ότι προτιμά τις γυναίκες με κοντά μαλλιά.

Τι 30, τι 40, τι 47: Πρόσφατα την είδαμε στο ‘Cloud Atlas’ και το ‘The Call’, ενώ θα είναι εκεί και στο επόμενο ‘X-Men’. Πριν ένα μήνα, γέννησε τον πρώτο της γιο.

MILF Check: Θετικό. Μια κόρη με τον Gabriel Aubry και έναν γιο με τον Olivier Martinez.

Salma Hayek, 47

 

Δεν ξέρω αν όντως καμία δεν έχει γδυθεί περισσότερο από τη Μεξικανή Salma Hayek, αλλά σίγουρα έχει βάλει τα δυνατά της. Θα την ευχαριστούμε αιώνια για το στριπτίζ στο ‘From Dusk Till Daiwn’, αλλά και για τη δέηση για ένα καλύτερο στήθος στον Μεγαλοδύναμο, που εισακούστηκε εμφατικά.

Τι 30, τι 40, τι 47: Την είδαμε στο ‘Grown Ups 2’ και την θέλουμε το ίδιο. Μπορεί και περισσότερο.

MILF Check: Θετικό. Μια κόρη με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault.

Catherine Zeta-Jones, 44

 

Κάτοχος του “σπάνιου είδους της αριστοκρατικής αγγλικής ομορφιάς που την τοποθετούσε εξαρχής στη συνομοταξία των Elizabeth Taylor και Audrey Hepburn”, όπως έγραψε ο Θωμάς Σγουρός στη χειροτόνηση της για το Hall of Femme. Είναι λογικό κι επόμενο ο χρόνος να δουλεύει υπέρ της Zeta-Jones.

Τι 30, τι 40, τι 44: Ποτέ δεν είναι αργά για να χωρίσεις από τον κατά 25 χρόνια μεγαλύτερό σου Michael Douglas. Πάντως, η πιο πρόσφατη ‘απόπειρα’ της Catherine απέτυχε. Εδώ και λίγες μέρες, το ασυνήθιστο ζευγάρι μένει και πάλι μαζί.

MILF Check: Θετικό. Δύο με τον Douglas.

Monica Bellucci, 49

 

Δεν μπορείς να φερθείς στη Monica Bellucci με τον ίδιο τρόπο που φέρεσαι σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στον πλανήτη. Ακόμη και τη δεύτερη πιο όμορφη. Να επισημάνουμε μόνο ότι η Monica δεν θα μπορεί να βρίσκεται από τον επόμενο Σεπτέμβρη σε αυτήν τη λίστα, διότι θα έχει κλείσει τα 50.

Τι 30, τι 40, τι 49: Λίγο πριν μπει στην έκτη δεκαετία της ζωής της, η Monica αποφάσισε να χωρίσει απ’ τον Cassel. Πολλοί είπαν “επιτέλους”.

MILF Check: Θετικό. Δύο κόρες απ’ τον γάμο της με τον Cassel.

Sofia Vergara, 41

 

Δεν είχα καμία όρεξη να αντιμετωπίσω την οργή του Μάνου Μίχαλου, αποκλείοντας τη Sofia από τη λίστα. Δεν είχα τέτοιους σκοπούς έτσι κι αλλιώς. Γυναίκες σαν την Vergara που παίρνει το ‘λατίνα’ και το εκτοξεύουν σε άλλους γαλαξίες ήρθαν σε αυτόν τον κόσμο για να γίνουν μια μέρα 40. Η ηλικία της είναι άλλο ένα προσόν της, πέρα από τα προφανή. Ναι, μας άρεσε λιγότερο δέκα ή δεκαπέντε χρόνια νεότερη.

Τι 30, τι 40, τι 41: Είναι από πέρυσι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην τηλεόραση και το γιορτάζει με shootings σαν το περσινό στο Esquire.

MILF Check: Θετικό. Ο γιος της έχει κλείσει τα 21!

Cameron Diaz, 41

 

Από την ιστορική στιγμή με τον ‘ζελέ’ στο μαλλί της στο ‘Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη’ μέχρι την περσινή της φωτογράφιση στο Esquire (άργησε λίγο, αλλά μας αντάμειψε), έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Η Cameron Diaz με το μόνιμο χαμόγελο και την άκρατη ενεργητικότητα θα είναι για πάντα 25 στο μυαλό μας. Έτσι είναι οι 40άρες μωρέ;

Τι 30, τι 40, τι 41: Προς το παρόν, απολαμβάνει ελεύθερη το γεγονός ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός άνω των 40 στον κόσμο.

MILF Check: Αρνητικό.

Carmen Electra, 41

 

Λίγο τα προσωπικά της δράματα, λίγο ότι στους πρώην της συμπεριλαμβάνονται αγόρια όπως ο Prince και ο Dennis Rodman, λίγο τα 41 που πάτησε, έ, ήρθε ο καιρός να σταματήσουμε να βλέπουμε την Carmen Electra σαν σκεύος ηδονής. Θα το ήθελε και η ίδια. Για την ιστορία, μιλάμε για μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες playmate με ένα σωρό cameos σε παρωδίες, αλλά και μια θρυλική θητεία στο ‘Baywatch’.

Τι 30, τι 40, τι 41: Εδώ και λίγο καιρό, η Carmen έχει στρωθεί στις φιλανθρωπίες. Beat that.

MILF Check: Αρνητικό.

Alyssa Milano, 41

 

Το κοριτσάκι από το ‘Who’s The Boss’ μεγάλωσε (αρκετά), έχει στο ενεργητικό της το πιο πολιτικοποιημένο sex tape που είδαμε ποτέ και μπορεί να εμπνεύσει ακόμα ένα σωρό λογοπαίγνια με τη λέξη ‘boss’. Τη χαιρόμαστε ως πρωταγωνίστρια του ‘Mistresses’ που το καλοκαίρι του 2014 επιστρέφει με δεύτερη σεζόν.

Τι 30, τι 40, τι 41: Παράλληλα, τα καταφέρνει εξαιρετικά στο διπλό ρόλο της οικοδέσποινας και μέλους της κριτικής επιτροπής του ‘Project Runway: All Stars”.

MILF Check: Θετικό. Έχει έναν γιο 2 ετών.

Elizabeth Hurley, 48

 

Ίσως η πιο σέξι γυναίκα, μετά την Bellucci, που φλερτάρει τόσο έντονα με τα 50. Η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο μπορεί να σου αρέσει για ολόκληρα τετράδια γεμάτα με λόγους, αλλά εγώ υποκλίνομαι στο μεγαλείο της, για έναν κάπως πιο ιδιαίτερο. Είναι παντρεμένη με τον Shane Warne, ίσως τον κορυφαίο bowler στην ιστορία του κρίκετ. Έχω τα ‘θέματά’ μου κι εγώ.

Τι 30, τι 40, τι 48: Παλεύει για μια θέση στην τηλεόραση. Κατά τ’ άλλα, είναι ακόμα η Liz Hurley κι αυτό αρκεί.

MILF Check: Θετικό. Έχει έναν γιο, τον Damian.

Sophie Marceau, 47

 

Η Γαλλία μπαίνει στις καθυστερήσεις στη λίστα με τις πιο hot 40άρες με εκπροσώπηση όμως που είναι φαβορί για τα μετάλλια από τα αποδυτήρια. Η βαθιά υπόκλιση του Θανάση Κρεκούκια στην Γαλλίδα ηθοποιό πραγματικά αφήνει ελάχιστες λεπτομέρειες ανείπωτες. Ελάχιστους ύμνους επίσης.

Τι 30, τι 40, τι 47: Εδώ και χρόνια, η Sophie ομορφαίνει αποκλειστικά τον γαλλικό κινηματογράφο.

MILF Check: Θετικό. Ένας γιος και μία κόρη από δύο διαφορετικές σχέσεις.