WOMEN

Σιλικόνη & καρύδες: Οι διάσημες Ελληνίδες του επόμενου Survivor

Είναι πολλές, καυτές και γεμάτες -φυσικές ή τεχνητές- καμπύλες. Αυτά είναι τα πιο τρανταχτά ονόματα που έχουν ακουστεί ως τώρα.

Μπορεί να ακούγεται κουλό, αλλά κάτι παραπάνω θα γνωρίζει ο τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, ο οποίος -σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα- φέρεται να έχει κάνει πρόταση μαμούθ στην Πάολα προκειμένου να δεχθεί να μπει στο επόμενο Survivor.

Ακόμη και αν εμείς, από τις τραγουδίστριες της κλάσης της, θα προτιμούσαμε την Αγγελική Ηλιάδη, ιδίων φυσικών προσόντων, που είναι σαφώς πιο αθλητική και έχει και ως μπόνους και τον αδελφό personal trainer για να την προετοιμάσει κατάλληλα.

Ενώ υπονοούμενα για το αν έχει δηλώσει συμμετοχή άφησε και η παλιά μας γνώριμη (που πλέον είναι πιο σέξι και γυμνασμένη από ποτέ) Σάσα Μπάστα, που μετά από μια συνάντηση με τον Μπο σε ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, πόσταρε πως ‘Προσπαθώ να μάθω τα κόλπα του Survivor από τον καλύτερο’.

 

Μια ακόμη Ελληνίδα, όπως η Πάολα, που έχει δηλώσει ευθαρσώς πως έχει κάνει πλαστική στήθους. Εξού και το σιλικόνη του τίτλου.

Ενώ πλαστική στήθους έχει κάνει και η Κόνι Μεταξά, που βλέπετε και στην κεντρική φωτό, το όνομα της οποίας επίσης ακούγεται (ήταν να μπει και στο περσινό). Αν και στη συνέντευξη που κάναμε ήταν κατηγορηματική ότι δεν είναι θετική να μπει αφού λατρεύει υπερβολικά το φαγητό και φοβάται κατσαρίδες, ζουζούνια και όλα τα ξαδελφάκια τους.

 

H αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ομάδα των Διάσημων είναι πολλά (Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Τσαβάλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και μη επιβεβαιωμένα.

Αν και εκείνο που μας έχει ενθουσιάσει, εξού και την βάλαμε κεντρική φωτό στο αφιέρωμα, είναι εκείνο της ‘ποτέ δεν σε ξεχάσαμε, ποτέ δεν σε ξεπεράσαμε, Ιωάννας Πηλίχου, που ακούγεται για το Survivor, ενώ ταυτόχρονα φέρεται να έχει υπογράψει ήδη στο Nomads.

 

Και, ακόμη περισσότερο, της ‘ακριβοθώρητης’ Μαρίας Λεκάκη, παρόλο που είναι προφανώς ευσεβής πόθος. Σωστά; ;H βρες λες και να γίνει το θαύμα;

Εννοείται, πανμέγιστε και σοφέ Acun, πως είμαστε στη διάθεσή σου αν και εφόσον χρειαστείς βοήθεια όσον αφορά το casting. Την ίδια που σου προσφέραμε free of charge και πέρυσι, αν θυμάσαι.

Ενώ όλα δείχνουν ότι μια τουλάχιστον από τις προβλέψεις μας για το επόμενο Survivor, όταν δηλαδή αναρωτηθήκαμε αν θα είναι γεμάτο κομάντο ή Λαουρίτες, φαίνεται να βγαίνει αληθινή.

Και αυτό γιατί η δεδηλωμένη καψούρα μας, Φελίσια Λαπάτη, μοιάζει -από το παρακάτω post- να έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή (ή τουλάχιστον θα έπρεπε).

Άρα το μόνο που μένει είναι να διαπιστώσουμε ποιο άλλο fitness girl θα ακολουθήσει το παράδειγμά της (Εσένα κοιτάζω, εξωτική 26χρονη γυμνάστρια & μοντέλο Αντζέλικα Γιασεμή).

Με εμάς να προτιμάμε σαφώς την Μαντώ Γαστεράτου (το όνομα της οποίας ακούγεται για το Nomads) που και είναι εξαιρετικό παιδί και διαθέτει σώμα διεθνών προδιαγραφών.

Ή αν θα γίνει καμία σούπερ έκπληξη και θα δούμε εντός της ομάδας των διάσημων κάποια βεραμάν πρωταθλήτρια, όπως τη Βούλα Παπαχρήστου. Εκεί δηλαδή όπου θα ανέβει επίπεδο (για αθλητικούς αλλά όχι μόνο λόγους) η όλη φάση.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η παραγωγή έχει δεσμευτεί ήδη να πάρει την Ειρήνη Κολιδά και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο και η ίδια, όπως δήλωσε και στον Αρναούτογλου, φαίνεται να θέλει να επιστρέψει.

Και γιατί ο τρόπος που έφυγε ήταν άδικος και γιατί δίμετρες μαχήτριες της κλάσης της δεν φυτρώνουν ακριβώς στις πορτοκαλιές. Με τη μόνη διαφορά ότι φέτος θα είναι με την ομάδα των Διάσημων.

 

Κάτι που θα την κάνει την 2η Ελληνίδα, μετά την Νάντια Ζαγκλή (που σπεύσαμε να την βρούμε και να την φωτογραφήσουμε πριν από όλους) που θα έχει συμμετοχή σε δυο reality.

 

Αν και η μεγαλύτερη ανατροπή θα ήταν κάποιος να πείσει την Κατερίνα Στικούδη, που δήλωσε ‘Και 100% τηλεθέαση να είχε, δεν θα πήγαινα. Και 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα να μου έδιναν, δεν θα πήγαινα. Πρώτα από όλα για την υγεία μου. Εγώ έχω τη διατροφή μου, τις βιταμίνες μου. Δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μία μέρα‘, να πάει στην συγκεκριμένη παραλία. Αρκεί να έπαιρνε μαζί τα ‘παρτά’ ολόσωμα που προτιμά τον τελευταίο καιρό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με τόσες παίκτριες, επώνυμες και ανώνυμες, που θα σκάσουν μύτη ταυτόχρονα, θα υπάρχει σίγουρα πληθώρα σέξι φωτογραφήσεων όπως τις παλιές καλές εποχές. Όταν π.χ. η Χριστίνα Κολέτσα έκανε το πρώτο της σέξι εξώφυλλο ενώ ήταν ακόμη εντός του σπιτιού του Fame Story.

Και ότι η καρύδα θα συνεχίσει να είναι το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε ινσταγκραμάτης Ελληνίδας.

Ο παράγοντας Nomads

Είπαμε και το
επαναλαμβάνουμε. Αυτά είναι τα πρώτα
ονόματα που έχουν ακουστεί για Survivor,
τα οποία συγκεντρώσαμε και σας
αναφέρουμε, έτσι για να σας ανοίξουμε
την όρεξη. Αλλά αν θα πάνε τελικά αυτές
ή άλλες είναι ακόμη πολύ νωρίς για να
το ξέρουμε.

Επίσης μην ξεχνάμε τον
σκληρό ανταγωνισμό που θα υπάρχει φέτος
από το Nomads του Ant1,
με γυρίσματα στις Φιλιππίνες και
επίσης δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές
(για τις αντίστοιχες ομάδες των διάσημων,
των άγνωστων και των πρώην παικτών
reality) που φέρεται -σύμφωνα
με δημοσιεύματα- ήδη να έχει κλείσει
αρκετά ονόματα (Μιχάλης Ζαμπίδης,
Γωγουλίνι, Διονύσης Αλέρτας, Πρόδρομος
Καθηνιώτης, Ηλίας Βαλάσης, Τρύφωνας
Σαμαράς, Γιώργος Μαυρίδης και Έλενα
Γαλύφα).

Κάποια από τα οποία
(Άρτεμις Αστεριάδη, Μάγκυ Χαραλαμπίδου,
Αποστολία Ζώη) μας γεμίζουν ομολογουμένως
με πόθο και νοσταλγία.

Το μόνο σίγουρο ότι, από τον σκληρό αυτό Survival διαγωνισμό, τελικοί κερδισμένοι θα βγούμε εμείς οι οφθαλμολάγνοι τηλεθεατές και τα γυμναστήρια που θα δουν τις συνδρομές τους να αυξάνουν.