WOMEN

Το επόμενο Survivor θα είναι γεμάτο κομάντο ή Λαουρίτες;

Ό,τι είχε να μας δείξει αυτό το Survivor, το έχει ήδη κάνει. Το ερώτημα είναι τι επίπτωση θα έχει στο ρόστερ -ειδικά το γυναικείο- του επόμενου.

Το ότι η παραγωγή έχει δεσμευτεί ήδη να πάρει την Ειρήνη Κολιδά και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο και η ίδια, όπως δήλωσε και στον Αρναούτογλου, φαίνεται να θέλει να επιστρέψει, είναι κάτι πραγματικά πολύ θετικό.

Και γιατί ο τρόπος που έφυγε ήταν άδικος και γιατί δίμετρες μαχήτριες της κλάσης της (μέχρι και η Μελέτη της είπε πως ευτυχώς που δεν δέχθηκε να πάει ως παίκτρια, γιατί δεν θα είχε καμία πιθανότητα απέναντί της) δεν φυτρώνουν ακριβώς στις πορτοκαλιές.

Αν και, η αλήθεια είναι, επειδή και τα 70άρια τηλεθέασης και τα χρήματα που κερδίζουν ανά εβδομάδα (τα οποία σίγουρα του χρόνου θα είναι περισσότερα) είναι λαχταριστά, ότι, του χρόνου στις Μαχήτριες, θα έχει αρκετές υποψήφιες που θα είναι στη λογική της.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι κάθε ένα από τα fitness girls που έχουμε εντός αυτής της λίστας, σίγουρα θα δηλώσει συμμετοχή.

Με εμάς να δηλώνουμε σαφώς και ευθαρσώς την προτίμησή μας για την εξωτική 26χρονη γυμνάστρια & μοντέλο Αντζέλικα Γιασεμή (με Χιώτη μπαμπά και παιδικά χρονιά στην Τζέντα).

Την μοντέλο και δημοσιογράφο Φελίσια Λαπάτη, κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη, που τρέχει (και μας τρέχει με αυτά που ποστάρει) συστηματικά.

Και, την συγκλονιστικότερη όλων (επιπέδου supermodel), την πρώην μπαλαρίνα Δήμητρα Ζαχοπούλου που πλέον διδάσκει με τρομακτική επιτυχία τη μέθοδο γυμναστικής the barre method.

Βέβαια, μην ξεχνάς ότι δεν αρκεί η άλλη να φαίνεται fit, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά να είναι όντως. Να μπορεί, με άλλα λόγια, να ανταπεξέλθει και σωματικά και ψυχολογικά στις ανάγκες του στίβου μάχης.

Κάτι που σημαίνει ότι, όπως ακριβώς στους άντρες οι ποδοσφαιριστές (Ντάνος, Χούτος) φαίνεται να έχουν -και θεωρώ ότι και του χρόνου θα έχουν- το προβάδισμα, έτσι και στις γυναίκες θα δούμε σίγουρα εντός (είτε στους Διάσημους, είτε στους Μαχητές) κάποια νυν πρώην πρωταθλήτρια στίβου (όπως π.χ. τη Βούλα Παπαχρήστου).

Ή κάποια πρώην, όπως την Ναταλία Δραγούμη και την αψεγάδιαστη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ή την αειθαλή Μαριάντα Πιερίδη, που δεν πρέπει να έχει αφήσει ούτε μια μέρα χωρίς να έχει πάει γυμναστήριο.

Ειδικά η Μαριάντα θα μπορούσε χαλαρά να είναι του χρόνου η ‘αναγκαστική’ εκπρόσωπος της Κύπρου στο Survivor (άντε, με σκάντζα την γοργόνα Τζώρτζια Παναγή). Γιατί τι σόι reality είναι αν δεν έχουν την επιλογή οι Κύπριοι να ψηφίσουν όσο τραβάει η καρδιά τους;

Αν και μας προβληματίζει το γεγονός ότι καμία από τις παραπάνω δεν έχει ίχνος λίπους στο σώμα της. Άρα δεν θα έχουν και τι να κάψουν όταν αρχίσουν τα δύσκολα.

Βλέπεις, κακά τα ψέματα, ο στίβος, και ειδικά το τρέξιμο, είναι αυτό που, ως γυναίκα, σε προετοιμάζει καλύτερα για τις απαιτήσεις του Survivor. Άλλωστε, αν δεις και το τουρκικό Survivor, οι μισές και παραπάνω Μαχήτριες έχουν αντίστοιχη προϋπηρεσία. Ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι, στην Τουρκία, οι Μαχητές κατατροπώνουν συστηματικά τους Διάσημους.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους Μαχητές, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν 1-2 ανερχόμενα μοντέλα, τύπου Ελισάβετ Δοβλιατίδου, για να προσφέρουν κάποια πιο καλλίγραμμα bikini shots πριν, λίγο μετά την έναρξη, αποχωρήσουν.

Ενώ ίσως να τολμήσουν να βάλουν υποψηφιότητα και διάφορες ραγδαία ανερχόμενες insta-celebrities, μόνο και μόνο για να ενισχύσουν τα account τους.

Τέλος, θα ήταν εγκληματικό, εκ μέρους της παραγωγής, να μην βρουν μια θέση στον 2ο κύκλο για την του Σάκη.

Και για την ευλύγιστη αδελφή του Ορέστη Τσάνγκ.

Το πραγματικό πρόβλημα, πέρα από ότι δεν υπάρχει δεύτερος Μάνατζερ Ράγκμπι διαθέσιμος, θα έχει να κάνει με την ομάδα των Διασήμων. Φαντάζομαι ότι το κανάλι, μιας και του βγήκε τόσο καλά και πήγε τόσο μακριά η Ευριδίκη Βαλαβάνη, θα προτιμήσει ένα από τα δικά του παιδιά. Όπως τη Χριστίνα Βραχάλη με τα υπέροχα μάτια.

Την Έλενα Κρεμλίδου του Ότι ναι’ναι με τις λαχταριστές Θεσσαλονικιές καμπύλες.

Ή, αν είμαστε πραγματικά τυχεροί, την Άννα Μπουσδούκου ή την Ευαγγελία Αραβανή λόγω Χ-Factor (νομίζω πάντως ότι, αν είχε πάει εκείνη αντί για του Σάκη στην παραλία, μια χαρά παραπάνω θα την είχαν πάρει οι άντρες παίκτες).

Από εκεί και πέρα, όμως, το χάος. Εκτός και αν εσείς μπορείτε να σκεφτείτε πολλές Ελληνίδες επώνυμες ή ημι-επώνυμες που να έχουν τα απαραίτητα σωματικά προσόντα για να αντέξουν ως το τέλος.

Προσωπικά η πρώτη μου έρχεται στο μυαλό είναι η Μαντώ Γαστεράτου που και φανταστικά fit είναι και της αρέσει έτσι και αλλιώς το τρέξιμο, αφού δεν έχει αφήσει αγώνα δρόμου στον οποίο να μην έχει λάβει συμμετοχή.

Καθώς επίσης η πρώην εκπαιδεύτρια tae bo Βίκυ Κάβουρα ως εκπρόσωπος της Σπάρτης και της νοοτροπίας της που είναι γενικά σκληρό καρύδι.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου που της αξίζει ως ανταμοιβή για όσα μας έχει συνολικά προσφέρει και για τον ιδρώτα που έχει ρίξει για να διατηρήσει το σώμα της αξιόμαχο.

Kαι, εννοείται η -φανατικά fit- Μαίρη Συνατσάκη, για να έχει παρέα και η φίλη της Ντορέττα που είμαι βέβαιος ότι θα είναι μέσα.

Από εκεί και πέρα, μια χαρά τράμπα της Σόφης Πασχάλη (ίσως τη μοναδική) θεωρώ την Μάντυ Περσάκη που είναι διπλωματούχος ναυαγοσώστρια, καθηγήτρια pilates, ιδιοκτήτρια τριών γυμναστήριων και νέα μας κυριλέ καψούρα/ εθνική γυμνάστρια.

Όσον αφορά τις τραγουδίστριες, θεωρώ ότι το πως έφυγε η Ειρήνη ‘the body Παπαδοπούλου’, δηλαδή σωματικά και ψυχολογικά ράκος, θα φοβίσει αρκετές που φαινομενικά διαθέτουν γυμνασμένα σώματα, αλλά από τρέξιμο και αντοχή δεν είναι απαραίτητα τοπ. Διαθέτουν αυτό που λέμε ‘κοιλιακούς πίστας’

Ίσως εξαίρεση να αποτελεί η Josephine Wendel, που την θεωρώ πολύ καλή επιλογή γιατί διαθέτει και σώμα και την απαραίτητη τρέλα.

Και, ακόμη περισσότερο, αν καταφέρουν να την πείσουν, η Θωμαή Απέργη, που λατρεύει έτσι και αλλιώς το τρέξιμο και το κάνει σε καθημερινή βάση.

Το ίδιο που συμβαίνει και με την Έλενα Τσαγκρινού των Otherview, που ξημεροβραδιάζεται στο διάδρομο που έχουν στο studio. Μια παρουσία που θεωρώ ότι πραγματικά μπορεί να ‘απογειώσει’ οπτικά το όλο ζήτημα.

Βέβαια, αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος, είναι τι θα συμβεί με τις επίδοξες Λαουρίτες εκεί έξω. Τις διαδόχους δηλαδή της Νάργες που την είδαν να πηγαίνει τόσο αναπάντεχα καλά ώστε παίζει να μπουν στο πειρασμό να το δοκιμάσουν και οι ίδιες.

Αψηφώντας τα πιθανά σχόλια για το μέγεθος των αρετουσάριστων γλουτών τους και για το πόσο αργές θα είναι στο στίβο, που υπέστη φέτος η Γερμανοπόντια. Ναι (και) εσένα κοιτάζω Μαρία, που φέτος την γλίτωσες στο παρατσάκ και δεν πήγες.

Είπαμε, στο Survivor δεν λειτουργούν τα φίλτρα του instagram. Οπότε, αν δεν έχει λιώσεις στη γυμναστική και στο τρέξιμο πριν, δεν έχει κανένα νόημα να πας απλώς για να ποζάρεις και να χάσεις καμία 20αρια κιλά. Όσο επώνυμη και αν είσαι.

Και ελπίζουμε η παραγωγή να μην μπει στον πειρασμό να πάρει κάποια μόνο λόγω ονόματος. Γιατί εμείς για τα αγωνίσματα ερχόμαστε. Άλλωστε, αν θέλετε να μπουστάρετε την ίντριγκα, τότε μόνο μια είναι η κίνηση ματ. Να επιστρέψει ως παρουσιαστής ο Ανδρέας ο Μικρούτσκος.

P.S. Στο τέλος της ημέρας, εμπιστευόμαστε την casting director. Στην τελική έκανε φέτος τόσο καλή δουλειά με τόσο λίγες συμμετοχές. Σκέψου τι καλό  παίζει να μας σερβίρει του χρόνου. Και όχι, δεν είναι τυχαίο ότι βάλαμε κεντρική εικόνα την Έλενα Παπαβασιλείου.