ΛΙΣΤΕΣ

10 ιστορίες που δείχνουν πόσο τρομερός τύπος είναι ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

Ο Bill Murray είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας τρομερά ταλαντούχος γραφιάς, ένας από τους πιο ιδιοφυείς καλλιτέχνες του καιρού μας. Κανένας όμως δεν αγαπάει τον Bill Murray -μόνο- γι’ αυτά του χαρίσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 13 πιο παράξενα τελευταία γεύματα θανατοποινιτών

Burgers, πίτσες και όλα όσα λαχτάρισαν όσοι κάθισαν, τελικά, στην ηλεκτρική καρέκλα.

Θα έπρεπε ν' αποτελεί ερώτηση στο ερωτηματολόγιο του Προυστ. Ή έστω σε κάποιου είδους λεύκωμα που κυκλοφορεί μεταξύ ενηλίκων. ''Ποιο θα ήθελες να είναι το τελευταίο σου γεύμα;''. Φαινομενικά, μοιάζει απλή η ερώτηση, αλλά η απάντηση είναι δύσκολη ακόμα και σε φιλοσοφικό επίπεδο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται όντως για το τελευταίο σου γεύμα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 6+1 πιο κλασικές συμβουλές που δεν θα σταματήσεις ποτέ να ακούς

Αυτές που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.

Από μικρά παιδιά, από όταν ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο μέχρι τη σημερινή ημέρα, η ζωή μας δεν είναι τίποτα άλλο από μια συλλογή με συμβουλές, κυριολεκτικά για τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα

8 τύποι γυναικών που θα συναντήσεις φέτος στη Μύκονο

Στο νησί των ανέμων θα τα δεις όλα. Θες δεν θες.

Τελικά, οι ξένοι γνωρίζουν άραγε με πόσα 'ο' γράφεται η λέξη Μύκονος ή απλώς βάζουν όσα χωράει το post τους στο Instagram; Αυτή ήταν η αρχική μου απορία, κατεβαίνοντας για πρώτη φορά στο λιμάνι του νησιού των ανέμων, με αφορμή την εκπληκτική κρουαζιέρα που μας προσέφερε η Celestyal Cruises και το CruiseInn. Το δεύτερο που ήθελα να διαπιστώσω, είναι τι γυναίκες μαζεύει τελικά η Μύκονος. Ποιες είναι αυτές που την επισκέπτονται;

Διαβάστε περισσότερα

15 φριχτές αποδείξεις ότι έχουμε βιάσει τον πλανήτη

Ας μας διώξει κάποιος, επιτέλους, από την Γη.

Ο πλανήτης δεν έχει γνωρίσει χειρότερο ζώο από τον άνθρωπο. Τα καλά νέα είναι ότι είναι θέμα χρόνου να μας ξεράσει. Τα κακά νέα είναι ότι δεν μας έχει ξεράσει ακόμα και ίσως προλάβουμε να τον πάρουμε μαζί μας στον άλλο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

7 δολοφονίες που δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος έκανε

Θάνατοι γεμάτοι μυστήριο και αγνό τρόμο.

Μία δολοφονία που δεν λύνεται ποτέ, διατηρεί γιαι πάντα μία ακατανόητη γοητεία. Ταινίες, βιβλία, σειρές, λαϊκές δοξασίες, ένας ολόκληρος κόσμος έχει βασισττεί πάνω σε τέτοιου είδους μυστήρια, με ανθρώπους να φτάνουν στα όρια της εμμονής.

Διαβάστε περισσότερα

15 περιπτώσεις της καθημερινότητας που χρειάζονται επειγόντως VAR

Κάθε φορά που ακούγεται η ατάκα 'δεν είναι αυτό που νομίζεις'.

Το VAR αποτελεί την ανακάλυψη της χιλιετίας. Χωρίς πλάκα. Μπορεί να είναι λίγο ξενέρωτο να πανηγυρίζεις το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα σου, δύο λεπτά μετά την παράβαση, αλλά επιτέλους έχει επέλθει η δικαιοσύνη σ' ένα άθλημα που μέχρι χθες κερδίζονταν Κύπελλα και Πρωταθλήματα με αδικίες και στα χαρτιά.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man