FITNESS

Oneman Exercise Series: η γυμναστική στα καλύτερά της (episode 6)

Μάθε όλους τους τρόπους γυμναστικής στο ΟΝΕΜΑΝ μέσα από μια υψηλής παραγωγής σειρά webisodes, το EXERCISE. Στο έκτο επεισόδιο δες πως μπορείς να γυμναστείς κάνοντας λειτουργική προπόνησης!

Το ΟΝΕΜΑΝ σε συνεργασία με τον Μιχάλη Μηνούδη (καθηγητής φυσικής αγωγής, πρωταθλητής Ελλάδας στο ύψος με διεθνείς διακρίσεις και δημιουργός του Personal Training Places που ειδικεύεται στις πιο up to date μεθόδους γυμναστικής) και την υποστήριξη του Head & Shoulders σου δείχνει τα ωφέλη της λειτουργικής προπόνησης για την απώλεια περιττού λίπους και τη βελτίωση της σταθερότητας του σώματος.

Επεισόδιο 6ο: Λειτουργική προπόνηση

Κάνε το σώμα σου ένα εργοστάσιο κατανάλωσης θερμίδων!

Η λειτουργική προπόνηση όχι μόνο είναι διασκεδαστική αλλά ενεργοποιεί μεγάλο αριθμό μυικών ομάδων, σχεδόν όλες τις μεγάλες, όντας έτσι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τη απώλεια του βάρους.

Το functional training βασίζεται, επίσης, στις φυσικές κινήσεις που μπορεί να κάνει το σώμα αλλά μπορεί να συνδυαστεί με ελεύθερα βάρη, λάστιχα, τροχαλίες, sand bangs, heavy ropes, fitball. κ.α.

Με τον τρόπο αυτό βελτιώνει  τη μυική συναρμογή, τη σταθερότητα και την ισορροπία του σώματος και συντελεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του μέσου ασκούμενου.

Δες πως μπορείς να ωφεληθείς από την λετουργική προπόνηση στο 6ο  Webisode. Το EXERCISE στο ONEMAN συνεχίζεται…

Τσέκαρε και τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς

Προπόνηση με ελεύθερα βάρη!

Προπόνησης με αντιστάσεις!

Προπόνηση με ιμάντες!

Προπόνηση με αντιστάσεις!

Πιλάτες!