GAME OF THRONES

Η Sansa Stark ξέρει κάτι που δεν ξέρεις για το Game of Thrones

Γιατί ένα αθώο spoiler δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Όσο πλησιάζει η ώρα για την 7η σεζόν της σειράς και – μοιραία – για το τέλος του Game of Thrones (είναι πικρή αλήθεια, αλλά πρέπει να την πούμε: θα τελειώσει κι αυτό κάποτε), κάθε πληροφορία για το τι μέλλει γενέσθαι στη σειρά αποτελεί ρεπορτάζ. Και στις μέρες μας, το ρεπορτάζ κρύβεται σε πολύ ύπουλα σημεία.

Το τελευταίο τέτοιο ρεπορταζάκι ξεπήδησε από το στόμα της Sophie Turner, η οποία σε μια συνέντευξή εντελώς στα πεταχτά, στο κόκκινο χαλί των πρόσφατων βραβείων BAFTA, μας εκμυστηρεύτηκε τα εξής: “Είναι μια πολύ πιεσμένη αλλά δημιουργική περίοδος για μένα. Έχουμε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα της 7ης σεζόν του Game of Thrones. Προσπαθώ να στριμώξω μια – δύο ταινίες πριν ξεκινήσουμε γύρισμα για το επόμενο X-Men και αμέσως μετά έχω τον 8ο κύκλο του GoT”.

Κάπου εδώ, ας κάνουμε μια σύντομη παύση για να σκεφτούμε, αλλά και για να θυμηθούμε ότι όλα αυτά ειπώθηκαν όταν η Sophie φορούσε αυτό το φόρεμα:

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Συνεχίζουμε: Αν η Sophie λέει αλήθεια, μας έχει μαρτυρήσει ότι η Sansa δεν θα πεθάνει στον 7ο κύκλο. Ό,τι κι αν της συμβεί (μάχες, σκευωρίες, δηλητήρια, whitewalkers), αυτή θα επιβιώσει και θα συμμετάσχει στο μεγάλο φινάλε της S08.

Μπορεί, βέβαια, να λέει ψέμματα. Μπορεί το HBO να την έχει εκπαιδεύσει να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια. Ή μπορεί να πεθάνει όπως όλοι στη σειρά στην 7η σεζόν και να αναστηθεί στην 8η. Ή να επιστρέψει ως φάντασμα.

Πιθανότατα, όμως, θα ζήσει. Κι απ’ ό,τι ξέρουμε από προηγούμενες συνεντεύξεις της, θα βγάλει στο φως και τη σκοτεινή της πλευρά. Ο φόνος του Ramsey ήταν για εκείνη το πρώτο αίμα. Ποιος ξέρει; Μπορεί η γεύση του να της άρεσε τόσο ώστε να δοκιμάσει κι άλλο σε πρώτη ευκαιρία.

Η OFF-SEASON ΤΟΥ ‘GAME OF THRONES’

Ένα πραγματικά δύσκολο quiz για πραγματικούς φαν
Ένα concept art προδίδει μυστικό του 7ου κύκλου
10.000 φαν του ‘Game of Thrones’ προβλέπουν ποιος θα πεθάνει
11 Έλληνες που θα μπορούσαν να παίξουν στο Game of Thrones
Μία επιστροφή μαρτυρά τα πλάνα της Arya
Η Sophie Turner μιλά για την επίδειξη δύναμης της Sansa στην 7η σεζόν
Το Westeros γιορτάζει τον Βαλεντίνο με αυτές τις ξεκαρδιστικές κάρτες
Τι τρέχει με τον Jon και τη Sansa;