ONEFUN

Έτσι αντιδράς όταν πίσω σου ανατινάζεται φορτηγό αλλά εσύ είσαι ο Ryan Reynolds

Άλλο ένα μάθημα κούλνες από τον ηθοποιό.

Δύο πράγματα είναι δεδομένα σε αυτή τη ζωή. Πρώτον, ότι οι ταινίες του Michael Bay θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία τρομερά εντυπωσιακή έκρηξη και δεύτερον, ότι κάθε βίντεο που ετοιμάζει ο Ryan Reynolds για να προμοτάρει ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, θα είναι αστείο και πανέξυπνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ηρωικοί Κορεάτες τρώνε πίτσες και μπέργκερ για να μην πάνε στρατό

Ι5 ευτυχία, καλύτερη η παχυσαρκία (κορεάτικο παραδοσιακό ποίημα).

Ο στρατός στην Νότια Κορέα είναι κακή φάση. Διαρκεί υποχρεωτικά 22 μήνες, τους οποίους οφείλεις να υπηρετήσεις πριν κλείσεις τα 28 σου και το βασικότερο, δεν εξαιρείται σχεδόν κανείς. Μέχρι και σταρ της K-Pop καλούνται να διακόψουν για λίγο τις καριέρες τους για να φορέσουν τα χακί, το βύσμα εκεί είναι άγνωστη λέξη (έτσι κι αλλιώς γιατί μιλάμε για μια ελληνική λέξη κι εκεί μιλάνε κορεάτικα, αλλά κατάλαβες, εννοώ την αντίστοιχη ΑΣΕ ΜΑΣ).

Διαβάστε περισσότερα

Πληρώνουμε όσο-όσο για την καρέκλα που κερνάει μπύρες

Η αναπάντεχη εφεύρεση που θα σε γλιτώσει από το πήγαινε-έλα στο ψυγείο

Η μπύρα είναι μία από τις αγαπημένες μας μικρές καθημερινές απολαύσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε και η ζέστη παίζει με την υπομονή και τα νεύρα μας, ακολουθούμε μία πολύ συγκεκριμένη διαδρομή και ιεροτελεστία.

Διαβάστε περισσότερα

Διάσημα ελληνικά τραγούδια που περιγράφουν τραγικά εγκλήματα

Ένας πίνακας που στάζει αίμα και παρανομία.

Δεν υπάρχει αποτρόπαιο έγκλημα που να μην μπορείς να το βρεις στα ελληνικά τραγούδια. Από στραγγαλισμούς και μαχαιρώματα μέχρι -και συγγνώμη που θα το πάω τόσο μακριά- παράνομη στάθμευση.

Διαβάστε περισσότερα

8 φωτογραφίες Μακεδονομάχων βγαλμένες -κυριολεκτικά- από έργα τέχνης

Όταν η ζωή αντιγράφει την τέχνη το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θλιβερό.

Άλλο ένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία ολοκληρώθηκε, ακόμη μια πλούσια συλλογή από εξαιρετικά σουρεαλιστικές φωτογραφίες δημιουργήθηκε. Θα έλεγε κανείς, πως όλα αυτά τα εξαιρετικά καρέ γεμάτα σημαίες, άλογα, μάσκες, εικόνες της Παναγίας και οπίσθια είναι κάποια μορφή τέχνης, ικανή να κάνει ακόμη και τους σπουδαιότερους σουρεαλιστές και όχι μόνο ζωγράφους να κοκκινίσουν από τη ζήλεια τους.

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτα μεγάλες καγκουριές που κάνουν οι άνθρωποι για να διασκεδάσουν

Μερικές ακλόνητες αποδείξεις από όλο τον κόσμο ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά.

Όταν έχεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο και αρκετά χρήματα για ξόδεμα, συνήθως δεν είναι και πολύ καλός συνδυασμός. Κυρίως γιατί βαριέσαι εύκολα και θες να κάνεις όλο και πιο κουλά, όλο και πιο ακραία πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτά τα 23 πράγματα αν τα δεις από πολύ κοντά;

Πόσο καλά παρατηρείς τις λεπτομέρειες;

Ο ανθρώπινος νους μπορεί να καταλάβει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου τι αναπαριστά μια φωτογραφία που βλέπει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εικόνες, οι οποίες τον δυσκολεύουν λίγο παραπάνω. Κυρίως, όταν σε αυτές δε φαίνεται ολόκληρο το αντικείμενο, αλλά μια λεπτομέρειά του.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man