ONEFUN

Η σειρά που γυρίστηκε σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς αυτό να ξέρει τίποτα

Το 'ΙΚΕΑ Heights' και οι δημιουργοί του ξέρουν τι θα πει καλή τρολιά.

Αν υπήρχε ένας κατάλογος με τις πιο δύσκολες δουλειές του πλανήτη, ανάμεσα σε κομμάντο του βιετναμέζικου στρατού και πλάι στους μηχανικούς στα αμπάρια των τάνκερ που δαμάζουν τα κύματα του Ειρηνικού θα έβαζα -θα το έκανα, ναι- τους σεκιουριτάδες των ΙΚΕΑ. Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά, βλέπετε, να έχεις υπό την εποπτεία σου τους τεράστιους χώρους που συνήθως έχει μια έκθεση της σουηδικής εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα

Αν η μυθολογία είχε 'γραφτεί' από τη μεριά των κακών

Σκότωσε και έγδαρε ένα προστατευόμενο είδος ζώου ο Ηρακλής και είναι αυτός ο καλός; Σοβαρά τώρα;

Την ιστορία τη γράφουν οι νικητές, φαντάσου τι γίνεται με τη μυθολογία, τι μούφα έχουμε καταπιεί αμάσητη. Πάει και γράφει ο καθένας ό, τι θέλει και καλώς τα πρόβατα, ορίστε σας έφερα το σανό σας. Καλοφάγωτο.

Διαβάστε περισσότερα

'OK Boomer': τι σημαίνει η πιο viral ατάκα των ημερών

Και μερικά από τα καλύτερα tweets με τη φράση.

Τις τελευταίες μέρες ένα από αυτά που λογικά θα έχουν κατακλύσει το timeline σας -το πιο ελαφρύ εκ των- θα είναι η φράση "OK Boomer".

Για να εξηγήσουμε τι σημαίνει, πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε ότι όλοι οι αναγνώστες γνωρίζουν τι σημαίνει "boomer". Οι baby boomers ή σκέτο boomers -όπως χρησιμοποιείται στην προκειμένη περίπτωση- είναι στο περίπου όσοι γεννήθηκαν μεταξύ του 1946 και του 1964. Στη συνέχεια έχουμε την Generation X που φτάνει ως το 1980, μετά τους Millennials, που είναι όσοι γεννήθηκαν από τις αρχές των 80s μέχρι τα μέσα των 90s και τέλος έχουμε την Generation Z, που ακόμα δεν έχει οριοθετηθεί το τέλος της (τη σημερινή νεολαία σα να λέμε).

Διαβάστε περισσότερα

Ο The Rock έκανε δώρο στον εαυτό του μια τεράστια φάρμα στην εξοχή

Ο Dwayne Johnson εκτός από γυμναστική, θα ακούει και country μουσική ατενίζοντας το πράσινο της πολιτείας της Georgia.

Με κάποιο τρόπο ο Dwayne Johnson καταφέρνει συνεχώς να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είτε επιστρέφοντας στο ρινγκ, είτε για τα προγράμματα γυμναστικής του, είτε (όπως τώρα) για κάποια τρελή αγορά του.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αλέφαντος για το δίλημμα Nirvana ή Guns 'n' Roses

"Παίχτης Σλας δεν υπάρχει, ξεχασέ τονα, τελειώσανε αυτοί οι κιθαρίστες, βαριά κορμιά, αργοί, 20 λεπτά το σόλο, μέχρι να αρχινίσει να παίζει, σχολάσαμε".

Κατό φορές τους τα 'χω πει, κατό φορές, Γκαζερόουζι συγκροτήματα δεν υπάρχουν, σχολάσανε αυτοί, σχολάσανε, με τις κορδέλες, τα τέτοια, τα μαλλιά, πάνε αυτά τώρα, ποιος Σλας; ΠΟΙΟΣ ΣΛΑΣ; Παίχτης Σλας δεν υπάρχει, ξεχασέ τονα, τελειώσανε αυτοί οι κιθαρίστες, παγκοσμίως, βαριά κορμιά, αργοί, 20 λεπτά το σόλο, μέχρι να αρχινίσει να παίζει, ο Κομπαίη έχει πει το 'Τι σπίρι' πέντε φορές και φεύγει για την έχτη, πού πας; Πού πας; Εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, ποιος σου μιλάει, τα δημοσιογραφάκια όλα, το Μεταχάμερ οι προφέσορες;

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί είναι απλά αδύνατο να διπλώσεις ένα χαρτί Α4 πάνω από 7 φορές

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει, καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί.

Είναι μερικά πράγματα εκεί έξω που δεν μπορείς να εξηγήσεις με τίποτα. Απλά υπάρχουν και σε εκπλήσσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο αποστομωτική σύγκριση Τραμπ-Ομπάμα ήρθε από τον Jimmy Kimmel

Ένα mashup αλήθειας δείχνει τη διαφορά επιπέδου ανάμεσα στους δύο προέδρους των Η.Π.Α.

Αν ανήκεις στη συνομοταξία των ανθρώπων που θεωρεί πως "όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ ίδιοι είναι μωρέ" και πασχίζουν να βάλουν τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μπαράκ Ομπάμα στο ίδιο καζάνι, ο Jimmy Kimmel είναι εδώ για να σου αλλάξει τη γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO