Το θέμα με την Θεσσαλονίκη είναι ότι ποτέ δεν σταματά να σε εκπλήσσει. Αυτή η πόλη μετρά τόσα πρωτεία που ακόμα ένα σίγουρα δεν μου κάνει εντύπωση. Ποιος ξεχνάει άλλωστε το μπουγατσάν;
Πέρα από τα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα και τα θεσπέσια θαλασσινά, η σπεσιαλιτέ αυτού του νέου μυκονιάτικου εστιατορίου είναι να καταρρίπτει τα στερεότυπα.
Στην τελική ευθεία για τον τίτλο του WORLD CLASS Bartender of the Year 2015, θα αντιμετωπίσει bartenders από την Αυστραλία, την Τσεχία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και την Ιαπωνία.
Η ήρεμη δύναμη που επικράτησε στον ελληνικό τελικό, ελπίζουμε τώρα να διαπρέψει και στο Cape Town. Ο Μανώλης μίλησε στο Oneman λίγες μέρες πριν μεταβεί στη Νότιο Αφρική.
Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, γνωστός και ως 'ο Εκλεκτός', ανοίγει το κουτί της Γνώσης και γράφει για τα μέρη που σερβίρουν τα καλύτερα παϊδάκια στην πόλη. Καλή τύχη.