O bar manager του ξακουστού ‘1930’ περιγράφει το Μιλάνο του κορονοϊού
Ο Fabio Cavagna του ‘1930’ πιστεύει ότι όλοι θα βγούμε πιο δυνατοί, από αυτό που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες.
- 4 ΑΠΡ 2020
Ο Fabio Cavagna του ‘1930’ πιστεύει ότι όλοι θα βγούμε πιο δυνατοί, από αυτό που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες.
Μερικές ώρες εκεί που γεννιέται το Μακεδονικό Ταχίνι, είναι αρκετές για να το σεβαστείς και να το αγαπήσεις παντοτινά.
Εύκολα φαγητά με υλικά που υπάρχουν ήδη στο σπίτι μας για να μην πηγαίνεις άσκοπα στο σούπερ μάρκετ.
Μια απλή και γρήγορη συνταγή για την περίοδο της Σαρακοστής στο #spitimehellmanns.
Συν 10 tweets με ψωμιά που έφτιαξαν συνάνθρωποί μας στην καραντίνα.
Η κληρονομιά του ανθρώπου στη γη, ξεπερνά τα όρια της φαντασίας σου.
Ένα χειροκρότημα για τους ήρωες με τις ποδιές μαγειρικής.
Το καλό cocktail δεν θελει μόνο τα σωστά συστατικά αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία
Εύκολα φαγητά με υλικά που υπάρχουν ήδη στο σπίτι μας για να μην πηγαίνεις άσκοπα στο σούπερ μάρκετ.
Οι ειδικοί απαντούν αν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού από τα τρόφιμα.
Ένας οδηγός επιβίωσης για το ποτό στα χρόνια της καραντίνας.
Εύκολα φαγητά με υλικά που υπάρχουν ήδη στο σπίτι μας για να μην πηγαίνεις άσκοπα στο σούπερ μάρκετ.
Μπορεί να περνάμε δύσκολα, δεν θα κάνουμε όμως έκπτωση στις αξίες μας.
Φανταζόμαστε δεν το θυμάσαι, αλλά σήμερα είναι η St. Patrick’s Day.
Μια ιαπωνέζικη μαγειρική τεχνική που με κάποιον τρόπο έχει τις ρίζες της στην Πορτογαλία.