Πώς γίνεται να ανυπομονεί κανείς για τα Σαρακοστιανά;
Με φάβα, χαλβά και καλαμαράκι, δεν ενθουσιάστηκε ποτέ κανείς.
- 2 ΜΑΡ 2020
Με φάβα, χαλβά και καλαμαράκι, δεν ενθουσιάστηκε ποτέ κανείς.
Η σοκολάτα Fortuna No4 βγαίνει από ένα κακαόδεντρο που θεωρούνταν εξαφανισμένο. Πλέον μπορούμε να τη γευτούμε, λόγω της περιέργειας δύο Αμερικανών.
Το ριάλιτι μαγειρικής έφερε στην επιφάνεια ένα παραγκωνισμένο ζαρζαβατικό.
Από καντίνα μέχρι εστιατόριο με Michelin, από Ελλάδα μέχρι το Νησί του Πάσχα, κάθε εβδομάδα ζητούμε από έναν καταξιωμένο σεφ να μας πει πού τρώει. Σήμερα μαζί μας, ο Νίκος Καραθάνος.
Η νέα πρόταση στο μενού ενός εστιατορίου στη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως ήρθε για να στοιχειώσει τα πιο πεινασμένα μας όνειρα.
O Ελληνικός Regional τελικός του Bacardi Legacy στο Ντουμπάι είχε έναν μεγάλο νικητή και πολλές υπέροχες ιστορίες.
Ένα σεμινάριο με τον γνωστό φωτογράφο Νικόλα Μάστορα, αλλά και μια έκπληξη από τα Goody’s Burger House μας έκαναν να βγάλουμε τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα κινεζικά εστιατόρια αδειάζουν όσο η εξάπλωση του κοροναϊού συνεχίζεται. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον της ασιατικής κουζίνας;
Το 45ετών Midleton Very Rare είναι ένα ουίσκι που πολλοί θέλουν, αλλά ελάχιστοι θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν.
Το νέο αρωματικό κερί των McDonald’s είναι σκέτη απόλαυση.
Ένα cocktail με μεγάλη ιστορία και ακόμη μεγαλύτερη σημειολογία.
Όταν ένας (θαρραλέος) αρχισυντάκτης ζήτησε από μια vegan δημοσιογράφο να πει όλα όσα σκέφτεται, εν όψει Τσικνοπέμπτης. Ένα κείμενο για σκληρά καρύδια (που είναι και vegan).
Από τον ‘Κρητικό’ στην Κάντζα μέχρι το ‘Πεσκέσι’ στην Κρήτη, σε κρατάμε ενήμερο ενόψει της αυριανής γιορτής του κρέατος.
Τα Burger King κάνουν στροφή στη βρετανική παράδοση.
Η Τσικνοπέμπτη είναι μια γιορτή. Βασικά η Τσικνοπέμπτη είναι πολλά παραπάνω από μια γιορτή και χρειάζεται την τέλεια οργάνωση.