WOMEN

Τα κορίτσια του Survival Secret είναι μπόμπα και συγχώριο

Η σημερινή πρεμιέρα του νέου ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon μας 'αναγκάζει' να τρέξουμε να συστηθούμε με τις πιο λαχταριστές παίκτριες του.

Το made in Greece Survival Secret, γυρισμένο στην Κουρούτα (την οποία και επισκέφθηκα, στο άσχετο, πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι), είναι και επίσημα το πρώτο τηλεοπτικό Survivor της νέας χρονιάς, με το Nomads του Ant1 (εκεί που, μεταξύ άλλων, συμμετέχει και το ‘εστεμμένο καγκουράκι με το 0% σωματικό λίπος’ Μαντώ Γαστεράτου- κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους) και το Survivor O.G. να σκάνε μύτη αργότερα.

Αυτό είναι το trailer του (κομπλέ με την μπάλα βόλεϊ του Tom Hanks από τον Ναυαγό).

 

Εδώ όλοι οι παίκτες του, μεταξύ των οποίων παλιοί γνωστοί (Θάνος Πετρέλης, Ντάνιελ Μπατίστα, Γιάννης Αιβάζης, Γιώργος Μανίκας) και αρκετοί άγνωστοι (με ιδιότητες όπως ποδοσφαιριστής, αγρότης, μάγειρας και αθλητής στίβου).

Eδώ μια φωτό του παρουσιαστή Κώστα Σόμμερ με φόντο όλους τους παίκτες τύπου ‘περνάμε καλά στα καμαρίνια και αυτό βγαίνει στη σκηνή’.

Και εδώ μια από το λεωφορείο με το οποίο πήγαν οι Διάσημοι, δια account της Φιλίτσας Καλογεράκου, Μανιάτισσα και από τις λίγες βέρες Πελοποννήσιες παίκτριες της ιστορίας.

Αν και, το σωστό θα ήταν, μιας και τα γυρίσματα γίνονται Πελοπόννησο, να είχε συμπεριληφθεί στο ρόστερ μια Σταρ Πελοπόννησος  όπως η -Χαλανδριώτισσα, αλλά μην το ψάχνεις τώρα- Ρία Αντωνίου (νυν διάσημη περσόνα στην ιταλική τηλεόραση).

Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε ποιος από όλους θα είναι ο νέος Μάνατζερ Ράγκμπι ή ο νέος Μισθοφόρος. Αλλά, όσον αφορά συγκεκριμένα το γυναικείο ρόστερ, μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δικαιούμαστε να κάνουμε μια -σχετικά ασφαλή- πρόβλεψη.

Η νέα Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Προς αποφυγή παρεξήγησης, όχι, η Δήμητρα Ματσούκα (βλέπε κεντρική φωτό) δεν θα πάει στην Κουρούτα. Εκείνη απλώς βοηθάει την τραγουδίστρια αδελφή της Μαρία, που όντως συμμετέχει, να πουλήσει τα μαγιό που σχεδίασε φέτος. Την ίδια Μαρία, με το κορμί-λαμπάδα που έχουμε αναφέρει ευλαβικά κάθε φορά που κάνουμε κάτι σχετικά με τον κλάδο της.

Προσοχή. Νέα Ελισάβετ η Μαρία, το Μαριώ είναι αποκλειστικά όσον αφορά τα κυβικά κορμιού που διαθέτει και όχι όσον αφορά την καταγωγή, αφού την συμπρωτεύουσα εδώ εκπροσωπεί επάξια η Πωλίνα Τριγωνίδου.

 

Εκείνη δηλαδή η πολυτάλαντη (δημοσιογράφος, αθλήτρια του βόλεϊ, ραδιοφωνικός παραγωγός και PR) που ποντάρουμε ότι θα εξελιχθεί στη νέα Ευριδίκη Βαλαβάνη καθώς διαθέτει ίδια τατού, ίδιο αθλητικό background και εξίσου τσαμπουκαλεμένη προσωπικότητα.

Αν και, προφανώς, καμία, απολύτως καμία, δεν κουβαλάει τις -Ολυμπιακές- περγαμηνές της Πηγής Δεβετζή. Της πρώτης αθλήτριας της κλάσης της που συμμετέχει ποτέ σε τέτοιου είδους ριάλιτι.

H νέα Ειρήνη Κολιδά

Το προβάδισμα φαίνεται να έχει -πάντα από την ομάδα των αγνώστων- η εκθαμβωτική Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του fitness Αποστολία Λυβιάκη με τις πολλές διακρίσεις (Top2 στο Ben WeiderCup, Top2 στο Mediterranean Championship, Top3 στο Olympia San Marino) και το six pack που κάνει συγκριτικά την Ειρήνη Παπαδοπούλου να φαίνεται couch potato.

Εντάξει, το συντριπτικό πλεονέκτημα εννοούσα (αν και θέλουμε να περιμένουμε να δούμε εν δράσει την Ξανθιώτισσα make up artist Μαρία Παπαδοπούλου και την δασκάλα pole fitness Ελπίδα Διαμαντοπούλου αφού ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου σκάσει το γκανιάν).

Με τη μοναδική που μπορεί να της αμφισβητήσει την πρωτιά, όσον αφορά την εκτίμηση του αντρικού κοινού, να είναι η Κύπρια personal trainer Στέλλα Θεοχαρίδου.

 

Υπερβολικά γραμμωμένη -και φωτογενής- για να την αγνοήσουμε ή να την υποτιμήσουμε.

 

Η νέα Λάουρα Νάργες

Στο επάγγελμα δεν ταιριάζουν, αφού η Ελληνο-ολλανδέζα Ιρένε Τροστ (παλιά γνώριμη από την εποχή των περιοδικών) είναι τραγουδίστρια.

Αλλά τόσο η Ιρένε (που δεν πρόλαβε να τελειώσει το Your Face Sounds Familiar και καπάκι μπήκε σε νέο reality) όσο και η Λάουρα είναι και ομογενείς και τσουπωτές και -προπάντων- η χαρά του παιδιού, όταν τις γνωρίσεις. Εκεί δηλαδή που ξεχνάς τις 100% natural καμπύλες τους και εστιάζεις στο χαμόγελό τους.

Επίσης τραγουδίστρια (και παλιά γνώριμη από την εποχή του Maxim) είναι και η Κατερίνα Νάκα. Petite μεν, επιπέδου Κατερίνα Γερονικολού φαντάσου, δύναμη δε. Ικανή να κάνει την έκπληξη όσον αφορά το συλλογικό αντρικό ασυνείδητο και την θέση της σε αυτό.

Η νέα Χριστίνα Μπόμπα

Μιλάμε για εκείνο το κορίτσι που δεν είναι μέρος της παραγωγής, αλλά βρίσκεται δίπλα, στον ίδιο χώρο, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες του συντρόφου του.

Είτε αυτός είναι παρουσιαστής του παιχνιδιού (εσένα κοιτάζω, όχι απαραίτητα στα μάτια, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου).

Είτε σύζυγος και πατέρας του παιδιού της, όπως στην περίπτωση της Μαρίας Κορινθίου, που θυμίζω ότι στο τσακ δεν πήγε στο περσινό Survivor.